لطفا پست قبلي بنده رو به دقت بخونيد. من اشاره مستقيم به دوام اون کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده هنور هاردديسک 6.4GB مال 15 سال پيش وسترن رو دارم که عالي کار مي کنه.
بله درسته. در اين حالت کارآيي در تئوري دو برابر و در عمل حدود 1.4 برابر ميشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اينم ميشه. در صورتيکه رمهايي که جديد مي خريد عينا از نظر مشخصات سخت افزاري و کمپاني سازنده با رمهايي که داريد يکي باشن مشکلي پيش نمياد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اين نظر شماست. بنده مادربورد TX2 از گيگا دارم که پس از گذشت 17 سال هنوز داره با پردازنده Pentium 233 MMX عالي کار ميکنه و واقعا توي زمان خودش بهترين بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم که انتخاب بين اين دو برند بيشتر سليقه اي با معيارهايي که داريد هست و انصاف نيست هيچکدومشون رو بد جلوه بديم.
فاکس کان عاليه. فکر نکنيد که هر برند معتبري رو که شما امتحان نکرده بخريد ريسکه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که از ايسوس خوشتون مياد در خريدش شک نکنيد. هيچ کس هم منکر خوب بودنش نيست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله همشون کم کم به ايران مياد. همين الانشم خيلي از آخرين رده هاي مادربورد ايسوس در ايران(تهران مجتمع کامپيوتر ايران) واسه فروش عرضه ميشن. نهايتا چون تکنولوژي رو به پيشرفته هر چي صبر کنيد مادربورد جديد تر مياد و اين يک روند طبيعبه. براي مثال USB3 داره روي مادربوردهاي جديد مياد. اما هنوز من توي بازار نديدم.فکر کنم توي چند ماه آينده عرضه بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قيمتهاشو مي تونيد از سايتهاي جهاني سرچ کنيد. اما اينو بدونيد اگر بخواين مادربوردهاي جديد جديد بخريد خيلي بايد هزينه اضافي بديد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramtin_D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالي بود در خدمتم.

Bookmarks