پاسخ: مشاوره برای خرید کارت گرافیک و نوع چیپست مادربورد
آخیششششششششششششششش
من چهارسال دانشگاه فناوری اطلاعات خوندم بابا میدونم ولیتجربه کار با AMD رو نداشتم میدنستم یه زمانی گرمای زیادی داشتند و اگه سنیک رو بلند میکردی درجا میسوختن ولی این که عمرشون کوتاه باشه رو نشنیده بودم
متسافانه وقتیتوی خرید وسواس داشته باشی مثل من هر حرفی که بزنن مثل یه تلنگر می مونه و احساس میکنی که ضعیفه و زودقضاوت میکنی منم متاسفانه چون این همه برند و مارک و مدل رو دیدم و از یه جهت مادربورد محبوب خودم ( ابیت دیگه تولید نمیشه )) یه جوورایی دارم با احتیاط سیستم میچینم که به درد تعویض قطعه دچار نشم
ولی در مورد اون سایتی که فرمودید من خیلی از انتخابهامو از همونجا انجام دادم و به نظرم همون 960 کار منو راه میندازه قمیتش هم حدود 200 باید باشه که بازم کافیه
فقط یه سئوال اون مادربوردهایی که گفتم بالاخره وارد ایران میشوند یا نه ؟؟ چون من خیلی اون مدل ایسوز رو دوست دارم تقریبا کار منو راه میندازه اگه نه که بریم یه فکر دیگه ای بکنیم
فعلا هم مادروبرد با توجه به بودجه من یا باید 90 تومنی با چیپست 770 بخرم یا باید 140 به بالا همراه انبرد بخرم که دیگه پول کارت گرافیک ندم .
چیکار کنم فقط دوست دارم راه بیفته و سریع باشه و آینده نگری هم داشته باشه
روی این حساب اون مدل ایسوزها رو گفتم نظر دوستان چیه بالاخره این مادربورد میاد یا نه ؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و عرضم به حضورتون در مورد رم ها هم کسی که میخواد رم 4 گیگ ببنده بهتره که دوتا دو گیگ دوال چنل ببنده ؟؟ پس حکایت این بسته بندیها برای اینه !؟ خوب حالا که ما میخوایم 4 گیگ داشته باشیم به نظر شما برای این ماه دوتا یک گیگ بخریم که توی یک بسته باشند و ماه دیگه هم مثل همین یعنی دوتا یک گیگ توی یک بسته بخریم مشکلی پیش میاد ؟؟ چون اکثر مادربوردهایی که انتخاب کردم چهارتا اسلت رم دارند و جای رم هم کم نمیارم نظرتون چیه ؟ یا این که اون دوتا یک گیگی که الان میخرم رو ماه دیگه بفروشم پول بزارم روش و چهار گیگ بگیرم یعنی 2*2 بخرم؟؟
نقل قول:
ولی شما اشاره ای به این موضوع نکردید آیا دوام وسترن رو میدونید چقدره ؟ اگر از دوام اون مطمئن بشم خیالم راحتتره مشکلی با صدای اون ندارم چون تا وقتی که صدای فن هست صدای هارد چیزی نیست :1. (23):
لطفا پست قبلي بنده رو به دقت بخونيد. من اشاره مستقيم به دوام اون کردم.
بنده هنور هاردديسک 6.4GB مال 15 سال پيش وسترن رو دارم که عالي کار مي کنه.
نقل قول:
در مورد رم ها پس یعنی کسی که میخواد رم 4 گیگ ببنده بهتره که دوتا دو گیگ دوال چنل ببنده ؟؟ پس حکایت این بسته بندیها برای اینه !! گرفتم !!!
بله درسته. در اين حالت کارآيي در تئوري دو برابر و در عمل حدود 1.4 برابر ميشه.
نقل قول:
خوب حالا که ما میخوایم 4 گیگ داشته باشیم به نظر شما برای این ماه دوتا یک گیگ بخریم که توی یک بسته باشند و ماه دیگه هم مثل همین یعنی دوتا یک گیگ توی یک بسته بخریم مشکلی پیش میاد ؟؟ چون اکثر مادربوردهایی که انتخاب کردم چهارتا اسلت رم دارند و جای رم هم کم نمیارم نظرتون چیه ؟ یا این که مفت بفروشمون و برم دوتا دو گیگ 100 تومنی بخرم؟؟
اينم ميشه. در صورتيکه رمهايي که جديد مي خريد عينا از نظر مشخصات سخت افزاري و کمپاني سازنده با رمهايي که داريد يکي باشن مشکلي پيش نمياد.
نقل قول:
ولی در رابطه با گیگا !! من اون مثال شرکت رو که زدم خدمتتون یه نمونه اش بود !!!! :Love-ssa~! (1): سال 82 یه نفر توی شرکت دوستمون اومد و مادروبردشو آوده بود برای فروش میگفت هنگی زیاد دارم مارکش چی بود گیگا !!
دوست خودم چنتیوم 3 داشت همیشه خدا لنگ قطعه بود و هنگی مدل چی بود ؟ گیگا !!! کلا من با این مارک حال نمیکنم
اين نظر شماست. بنده مادربورد TX2 از گيگا دارم که پس از گذشت 17 سال هنوز داره با پردازنده Pentium 233 MMX عالي کار ميکنه و واقعا توي زمان خودش بهترين بود.
عرض کردم که انتخاب بين اين دو برند بيشتر سليقه اي با معيارهايي که داريد هست و انصاف نيست هيچکدومشون رو بد جلوه بديم.
نقل قول:
ولی یه دوستی گفتند DFI که نظر دوستان دیگر در فرومهای دیگه هم DFI هست ولی DFI قیمت بالاتری داره و ضمن این که هنوز ناشناته هست و عرض شود که زیاد در موردش مطلبی ندیدم فاکسکون و غیره رو هم بزارید به حساب این که من امتحانشون نکردم و یه ریسکه بزرگه
فاکس کان عاليه. فکر نکنيد که هر برند معتبري رو که شما امتحان نکرده بخريد ريسکه.
نقل قول:
ر مورد ایسوز میدونم که مادربوردخوبیه چون برای پسرخال خودم دوسال پیش بستم واقعا خوب بود
برای یکی دیگه از فامیلها هم همین یک ماه پیش یه سیستم سلرون بستم که الان هم رفتم پیشش دیدم مثل ساعت داره کار میکنه من مشکلی توی این مادروبرد ندیدم حالا اگه شما میفرمایید که مارک بهتری هم هست با ذکر منبع و بنچمارک بزارید بریم نگا کنیم شاید دلمون خواست :1. (5): ما که جنس خوب گیر بیاریم از خدا مونه البته قیمتش هم خوب باشه
شما که از ايسوس خوشتون مياد در خريدش شک نکنيد. هيچ کس هم منکر خوب بودنش نيست.
نقل قول:
فقط عرض آخر این که من یه چیزی رو نمیدونم آیا مادربوردهایی که عکسشون رو توی سایت سازنده میزارند و توی سایتهای فروش کالا در خارج هم عرضه میشود به ایران آورده میشود ؟؟ چون یه مدل توی ایسوز هست که هنوز تیو بازار نیومده ولی این درحالیه که توی تمای سایتهای فروش کالا هست میگید نه توی گوگل سرچ کنید و میبینید که همه فورشگاههای خاری اونو عرضه میککند با توجه به این که کالا ی کامپیوتری باید به روز باشه و هنوز این کالا به ایران نیومده آیا ممکنه تا بعد از عید هم خبری نشه و اصلا قرار نباشه به ایران وارد بشه ؟؟
بله همشون کم کم به ايران مياد. همين الانشم خيلي از آخرين رده هاي مادربورد ايسوس در ايران(تهران مجتمع کامپيوتر ايران) واسه فروش عرضه ميشن. نهايتا چون تکنولوژي رو به پيشرفته هر چي صبر کنيد مادربورد جديد تر مياد و اين يک روند طبيعبه. براي مثال USB3 داره روي مادربوردهاي جديد مياد. اما هنوز من توي بازار نديدم.فکر کنم توي چند ماه آينده عرضه بشه.
نقل قول:
چون م ناز این مدل خوشم اومده و دوست دارم شما هم دربارش یه نظری عنایت بفرمایید
چیپستش 785 هست و کارت گرافیکش 4200 هست که فکر کن مباری کار من خوب باشه
ببینید من میخوام بدونم کی وارد ایران میشه آیا بعد از کریسمس هست که قطعات هم ارزون شده بتونم بخرمش ؟؟ و یا اصلا قرار نیتس وارد بشه ؟
و اگه قرار نیست وارد بشه به نظرتون این یکی چطوره
چیپستش 790 هست یه مدل بالاتر و پیشرفته تر و کارت گرافیکش 3200 هست که از قبلی پایینتره من اینو توی بازار دیدم قیمتش هم مناسبه
به نظرتون اگه اون دوتای بالایی وارد بازار بشوند گرونتر هستن د و یا این آخریه ؟؟:1. (23):
قيمتهاشو مي تونيد از سايتهاي جهاني سرچ کنيد. اما اينو بدونيد اگر بخواين مادربوردهاي جديد جديد بخريد خيلي بايد هزينه اضافي بديد.
سوالي بود در خدمتم.
نقل قول:
دوست عزيز اين سخن کاملا گزاف و مسخره هست. بنده خودم هنوز پردازنده هاي K6/2 AMD که مال 15 سال پيشه رو دارم و عالي کار ميکنه. اين حرف هيچ ريشه منطقي و علمي نداره.
اما اينکه شما مي فرمائيد توي بنچمارک بازيها و ... اينتل از AMD کم آورده هم کاملا رد ميشه.
اتفاقا هنوز AMD نتونسته با سري Core i7 اينتل رقابت کنه و از نظر کلي پردازنده هاي رده بالاي اينتل خيلي جلوتر از پردازنده هاي رده بالاي AMD هستن و فرمايش شما منطقي نيست. اينم چند تا مدرک :
و حتي :
و
مي بينيد که اينتل خيلي جلوتره.
اما اگر به نسبت قيمت بخواهيد بسنجيد توي بيشتر رنجها AMD به نسبت قيمت بهتر از اينتل هست.
اما خريد هيچکدامشون شما رو پشيمون نمي کنه و اينکه فلان پردازنده مي سوزه و ... همش به کاربري صحيح و مراقبت از اون برميگرده.
سوالي بود در خدمتم.
داداش گلم شما همیشه به من لطف داشتی ممنونم حرف مشا متین و درسته باید از سی پی یو مراقبت کرد بازبینی فن و پاک کردن گرد و خاک و این موارد ولی لازم به ذکره که من متوجه شدم در لینیکی که شما عنایت کرده بویدد
میتونین ببینین که قیمت این پردازنده ای که گذاشتید با مارک اینتل حدود 600 تومنی در میاد !!! کمترین و ارزونترین سی پی یویی که در لینکهایتون به اون اشاره کردید حدود سیصد و بیست سی تومنی توی بازار معامله میشه ولی برایمقایسه خوب باید طبیعتا با هم رده خودش در AMD مقایسه بشه از لحاظ قیمت چون این پول جیب منه که صحبت میکنه وگرنه منم دلم میخواد یه سیستم توپ سه میلیونی ببندم کی بدش میاد ؟؟؟
اینجوری که منم میتونم برم کله گنده AMD رو بیارم با این شاخ به شاخش کنم:yes:در مورد سی پی یو زیر دویست تومن دارم صحبت میکنم :wink: باید یه چیزی باشه که بتونه جوابگوی کار من باشه بعله سی پی 1 میلیون تومنی هم هست که خیلی از همه اینها بالاتره و اینتل هم هست ولی خوب من باید به اندازه ای که دارم خرج کنم .
برای مقایسه بهتره که اول قیمت رو درنظر بگیریم ولی از این نمیشه گذشت که من خودم نه ساله دارم با اینتل کار میکنم و همیشه هم راضی بودم ولی اینبار به علت بودجه پایین - متاسفانه من هرباز سیستم بستم زیر یک تومن نبستم - ولی این بار نمیشه هرکاری کردم فکرشو بکن هرچی داشتم گذشاتم وسط که این آبدزدک رو عوضش کنم نشد که نشد چون ویندوز ایکس پی هم دیگه داره یواش یواش کنار گذاشته میشه و باید بریم سراغ ویندوز سون و برای نرم افزاری سخت هم مجبور شدم که چهارهسته ای استفاده کنم که در مقایسه قیمتی دیدم AMd خداییش خیلی ارزونتره و بهتره
مرسی برای توجهت ازت ممنونم و سپاسگذارم همین که شک منو برای سوختن این قطعه که قلب هر سیستمی محسوب میشه راهنمایی کردید بی نهایت سپاسگذارم:11():
آقا مرسی خیلی خیلی حال دادی یه دنیا ممنون همه چی رو گرفتم ولی در مورد رم ها ببین این تئوری درسته ؟؟
من الان دو گیگDDR3 یمخوام ببندم خوب ؟ میریم یک رم 2*1 کورسیر میخرم خوب ؟
ماه دیگه دوباره همین رو بخرم درواقع چهارتا یک گیگ کورسیر دارم در این حالت چقدر سیستم سریع میشه ؟؟
و یه حالت دیگه
ماه دیگه همون دو گیگی که داشتم رو بفروشم و یه ذره سر بزارم روش و یه 2*2 بخرم ؟
این چطوره ؟؟
کدوم حالت ارزونتر و مطمئنتر در میاد ؟؟
در ضمن مادروبردهاییکه انتخاب کردم اکثرا دیدم تا 16 گیگ ساپورت هستن و این که 4 تا اسلت دارند من میتونم هرچهارتاشو پر کنم
یه چیز دیگه اگه ماه دیگه کورسیر نبود دوتا یک گیگ دوال چنل از پاتریوت مثلا گیر آوردم چه با هم ممکنه همخونین داشته باشند ؟؟
اگه به کل سیستم رو جمع نکنم :Love-PCN~!: و بزارم پولم بیشتر بشه چی ؟؟ مثلا دور و بر اسفند و آخر بهمن که پول بیشتری دستم میاد مثلا صد تومن میره روی چهارصدتومن فعلی اتفاقی میفته یا نه ؟؟ باتوجه به بازار ؟؟
در ضمن برایUSB3 هم یه جا خوندم که میشه مثلا یه کارت برایش خرید و داخل اسلت مادربورد گذاشت به نظرت خوبه ؟؟ میشه امکانش هست و اگه بشه قیمتش چند در میاد ؟؟ که من اصلا خرید سیستم رو کنسل کنم در حال حاضر وایسم یه مادربورد توپ بگیرم ؟؟
نقل قول:
در مورد سی پی یو زیر دویست تومن دارم صحبت میکنم :wink: باید یه چیزی باشه که بتونه جوابگوی کار من باشه بعله سی پی 1 میلیون تومنی هم هست که خیلی از همه اینها بالاتره و اینتل هم هست ولی خوب من باید به اندازه ای که دارم خرج کنم .
برای مقایسه بهتره که اول قیمت رو درنظر بگیریم ولی از این نمیشه گذشت که من خودم نه ساله دارم با اینتل کار میکنم و همیشه هم راضی بودم ولی اینبار به علت بودجه پایین - متاسفانه من هرباز سیستم بستم زیر یک تومن نبستم - ولی این بار نمیشه هرکاری کردم فکرشو بکن هرچی داشتم گذشاتم وسط که این آبدزدک رو عوضش کنم نشد که نشد چون ویندوز ایکس پی هم دیگه داره یواش یواش کنار گذاشته میشه و باید بریم سراغ ویندوز سون و برای نرم افزاری سخت هم مجبور شدم که چهارهسته ای استفاده کنم که در مقایسه قیمتی دیدم AMd خداییش خیلی ارزونتره و بهتره
مرسی برای توجهت ازت ممنونم و سپاسگذارم همین که شک منو برای سوختن این قطعه که قلب هر سیستمی محسوب میشه راهنمایی کردید بی نهایت سپاسگذارم:11():
نقل قول:
داداش گلم شما همیشه به من لطف داشتی ممنونم حرف مشا متین و درسته باید از سی پی یو مراقبت کرد بازبینی فن و پاک کردن گرد و خاک و این موارد ولی لازم به ذکره که من متوجه شدم در لینیکی که شما عنایت کرده بویدد
اینجوری که منم میتونم برم کله گنده AMD رو بیارم با این شاخ به شاخش کنم:yes:
عزيزم. اگر به فرمايش بنده دقت کرده بوديد من گفتم که اگر بخوايم قيمت رو در نظر بگيريم AMD توي بيشتر رنجها جلوتره. اما در کل تکنولوژي اينتل جلوتره. اگر بخواهيم بر اساس قيمت رده بندي کنيم در حال حاضر(نه هميشه) AMD عموم جلوتره ولي اگر بخواهيم مقايسه کلي انجام بديم بالاترين پردازنده AMD به اندازه پردازنده Intel Core 2 Quad Q9650 کارآيي نداره چه خواسته بخواهيم با Core i5 و Core i7 مقايسه کنيم!!!
پس شما به قول خوتون شاخترين پردازنده AMD رو هم بياريد هيچ حرفي واسه گفتن در برابر اينتل نداره.
و اما زير 200000 تومان. خوب حالاغ که شما محدوديت مالي داريد طبيعتا قضيه فرق مي کنه.
ديگه تصميم با خودتونه :
Intel Core 2 Quad Q9400 يا AMD Phenom II-X4 955 . اين دو هم قيمتند. اما فنوم II يه مقدار کارآيي بالاتري داره. اما من به شخصه مورد اول رو ترجيح مي دم.
سوالي بود در خدمتم.