پاسخ: مشاوره برای خرید کارت گرافیک و نوع چیپست مادربورد
نقل قول:
سلام بی نهایت سپاسگذارم از همتون ممنونم
با این صحبتها من متوجه شدم که گرافیک 4200 فعلا کار منو راه میندازه و قابلیت آورکلاک داره !!
خوب این گرافیک 4200 با چه گرافیکهایی قابلیت هیبرید کراس فایر رو داره ؟؟ میشه در این مورد توضیح بدید ؟
راستش من میخوام این مین بورد رو بخرم
m4a 785 v evo
که روی خودش 4200 داره و تا 512 مگ رو میکشه اینجوری که خودش گفته !!
طرف مادربوردهای دیگه نخواهم رفت چون فقط دوتا مادربورد برای من شناخته شده هستند (( راستش ده سال پیش که اولین سیستممو با atc6310 بستم خاطره قشنگی از مادروبردهای گمنام در خاطر ندارم الان هم که یه سیستم توی شکرت داریم مادربورد گیگا داره و همش قاطیه
ولی سیستم خودم ابیت هستش که فوق العاده است ساخت استکبار جهانیه ولی عجب چیزیه !!!
با این تفاسیر تجربه تلخ مادربورد به من میگه مارکی به غیر ایسوز نگیرم !!
الان هم این مدل رو انتخاب کردم که هنوز تیو ایران نیومده شما یه نگاه به قیافش بندازید ببینید چه جوریاست
m4a 785 v evo
و با توجه به قطعاتی که انتخاب کردم ببینید پولم میرسه یا نه من 450 کنار گذاشتم البته با فروش این کیسی که الان زیر دستمه و میخوام این قطعات رو بگیرم و گرافیک رو فعلا انبرد میزارم که بعدا بخرم فقط بگید که آیا این مادروبرد برای گرافیکهای شش ماه دیگه به بعد کافی هست ؟؟ تا اون موقع دووم میاره ؟؟
مادروبرد = m4a 785 v evo ایسوز
cpu = 945 or 960 amd phenum X4
ram = 2gig ddr 3 1600 (اگه سرعتشو بزارم روی 7-7-7 به مشکل میخوره ؟؟ ))
کیس = 17 تومن
پاور = سی تومن
هارد=500گیگ پنجاه تومن
دی ویدی = دارم
جمعی که زدم حدود 450-60 در میاد که بعد از کریسمی هم بخرم با توجه به نوسان قیمت موجود در بازار میتونم این سیستم رو ببندم ..
حالا به من بگید دوستان کارت گرافیکی روی این مینبورد چه جوریه جواب میده من باهاش چندتا بازی بزنم یا نه ؟؟
در ثانی من بیشتر تمرکزم روی فتوشاپ هستش رنگها خوب نمایش داده میشن یا این که کلی بدبختی داریم روی کار ؟ سرعت این سیستم رو چطوری ارزیابی میکنین ؟؟
من خودمم شخصا با 4670 موافق نیستم راستش وقتی اندازه و جثه اشو در کنار کارتهای بزرگ تر و دو گیگ میبینم حرصم میگیره آخه خیلی کوچولوئه :1. (35): واسه همین میگم پولمو حروم نکنم حالا اگه 200 تومنی رو نگرفتم یه 150 اما مشتی بردارم هرچند که زیاد اهل بازی نیستم و کلا بازی نمیکنم ولی به هرحال گرافیک خوب جزیی از سیستم خوب هست
مرسی فکر کنم تاپیک داره از راه خودش منحرف میشه
پیشاپیش شب یلدای خوبی براتون آرزو میکنم:11():
سلام دوست عزيز. پب يلدا بر شما و ساير همکاران انجمن مبارک باشه. :give_rose:
نکاتي که بنده مي خواستم خدمتتون عرش کنم:
1) هاردديسک Western Digital که بهريتن برند هستش تهيه کنيد.
2) اگر اهل بازي نيستيد اصلا پول اضافي واسه کارت گرافيکي هزينه اضافي نديد و به جاي اون رمتون رو 4 گيگ ببنديد از يک برند معتبر مثل Corsair.
3) کارت گرافيک هيچ تاثيري در کارهاي فتوشاپ و نمايش عکسها نداره و مانيتور اهمکيت زيادي داره و واسه کارهاي سنگين بازم پيشنهاد مي کنم به جاي بالا بردن گرافيک رمتون رو افزايش بديد و يه کارت گرافيک معمولي 500000 توماني هم کفايت مي کنه.
4) مادربوردهاي گيگا هم خوبه و در حد همون Asus هستش و گارانتي بهتري داره. به اونم مي تونيد فکر کنيد.
سوالي بود در خدمتم.
نقل قول:
سلام دوست عزيز. پب يلدا بر شما و ساير همکاران انجمن مبارک باشه. :give_rose:
نکاتي که بنده مي خواستم خدمتتون عرش کنم:
1) هاردديسک Western Digital که بهريتن برند هستش تهيه کنيد.
2) اگر اهل بازي نيستيد اصلا پول اضافي واسه کارت گرافيکي هزينه اضافي نديد و به جاي اون رمتون رو 4 گيگ ببنديد از يک برند معتبر مثل Corsair.
3) کارت گرافيک هيچ تاثيري در کارهاي فتوشاپ و نمايش عکسها نداره و مانيتور اهمکيت زيادي داره و واسه کارهاي سنگين بازم پيشنهاد مي کنم به جاي بالا بردن گرافيک رمتون رو افزايش بديد و يه کارت گرافيک معمولي 500000 توماني هم کفايت مي کنه.
4) مادربوردهاي گيگا هم خوبه و در حد همون Asus هستش و گارانتي بهتري داره. به اونم مي تونيد فکر کنيد.
سوالي بود در خدمتم.
سلام مرسی از صحبتتون ولی ذکر چند نکته :
1- گاها دوستان گفتند که هاردهای وسترن روی بعضی از مادربوردها ناسازگاری داره ! و روی این حساب بنا برا تجربه ای که داشتم هاردهای مکستور خوب هستند و با دوام این تجربه نه ساله بنده هست که روی تمامی سیستمهایی که بستم مکستور بستم و بهتر از اون کوانتوم که دیگه جمع شده از بازارا
2-مرسی برای این پیشنهاد ولی من میخوام کارت گرافیک بالا هم داشته باشم ولی نه الان که فقط بودجه کیس رو دارم ولی خوب برای 4 گیگ موافقم امروز فردا که کیس رو جمع کنم 2 گیگ میتونم ببندم ماه دیگه هم 2 گیگ دیگه میخرم فقط یه سئوال دوال چنل یعنی چی ؟ 2*2 یعنی چی ؟ 2*1 یعنی چی ؟ یعنی دوتا برد رم توی یک بسته برای فروش ؟؟ آخه وقتی که ما رم میخریدیم DDR1 بود و اون هم توی یه بسته میفروختن من 512 مگ کینگستون خریدم 50 تومن الان که رفتم هزارمدل رم بیرون ریخته !!! دوتا از دوستام چندتا رو معرفی کردن OCZ ,PAtroit که قیمتها متفاوته من رم نسوز میخوام مثل کینگستون که ظاهرا تقلبیش توی بازار ریخته ولی با دوام کینگستون چی پیشنهاد میکنید همین کورسیر خوبه نسوزه ؟؟
3- موافقم کارت گرافیک تاثیری نداره ولی تا حدی باید تاثیر داشته باشه برای شدت کنتراستها و عملکرد بهتر !! من یه کارتی میخوام که کم نیاره توی فتوشاپ اگه انبرد 4200 و 3300 برای من کافی هست بگید چون مادروبردی که میخوام بگیرم همین چیپست رو داره
4-گیگا خوبه شکی توش نیست ولی ریسکش بالاست به نظرم هنوز گیگا نتونسته جنسهای بد و خوبشو تفکیک کنه یکیش خوبه یکیش بده همین الان توی شکرت یه دونه P4 داریم که هنگ کامله راستش منم نمیتونم دوبار هزینه کنم و برم گارانتی همین الان 6ساله که مادروبرد ابیت دارم و فوق العاده است و به طرز وحشتناکی داره کارمیکنه و یک بار هم یادم نمیاد اتوماتیک وار هنگ کنه اگه یه وقتی هنگ کرده باشه مربوط به سنگین بودن برنامه های روز بوده مثلا همین فتوشاپ 4 رو که نصب کردم کم آورد و یا یه تصویر که اندازه بیلبوردسهشت توی فتوشاپ باز کردم سیستم توی کما رفت و اون هم باز ربطی به خراب بودن مادروبردش نداره پس من یه چیزی ر میدارم که همیشه کارمو راه بندازه بعد از ابیت ایسوز رو دیدم فوق اعلاده است ولی گارانتیش هم مهم نیست چون چیزی که خوب باشه خراب نمیشه مثل همین ابیت
یک دنیا ممنون که وقتتونو گذاشتید و سیستم پیشنهاد دادید شب یلدای خوبی براتون آرزوی میکنم:11():
نقل قول:
سلام مرسی از صحبتتون ولی ذکر چند نکته :
یک دنیا ممنون که وقتتونو گذاشتید و سیستم پیشنهاد دادید شب یلدای خوبی براتون آرزوی میکنم:11():
سلام مجدد. :11():
نقل قول:
1- گاها دوستان گفتند که هاردهای وسترن روی بعضی از مادربوردها ناسازگاری داره ! و روی این حساب بنا برا تجربه ای که داشتم هاردهای مکستور خوب هستند و با دوام این تجربه نه ساله بنده هست که روی تمامی سیستمهایی که بستم مکستور بستم و بهتر از اون کوانتوم که دیگه جمع شده از بازارا
دوست عزيز. کمپاني وسترن ديجيتال که در اصل آمريکائي هست و تخصصش هاردديسکه سالهاست که در توليد هاردديسک در جهان حرف اول رو ميزنه. شايد درحال حاضر تنها هاردديسکي که توي بازار ايران چيني نيست(ساخت تايلنده) همين هاردهاست.
صداي بسيار کم - روان بودن و يکنواختي سرعت - Stability بالا - عمر زياد - ظرافت قابل توجه ساخت بورد نسبت به ساير برندها - سرعت بالاتر نسبت به مدل معادل در ساير برندها - تنتوع در انتخاب و ... از مزيتهاي اوليه اين هاردديسک نسبت به ساير هاردديسکهاست.
سازگار نبودن هر هاردديسکي به مادربورد(در صورتي که پورت اتصالي يکي باشه و ظرفيت حجمي اون هاردديسک واسه مادربورد قابل تشخيص باشه) يک حرف کاملا بيخود و بي منطقه که نه عملا و نه تئورا هيچ توجيه علمي نداره. حتي بدترين هاردديسک هم نميشه گفت با فلان مادربوردي که همه هاردديسکها باهاش سازگارند ناسازگاره. مطمئنا اشکال رو بايد جاي ديگه جستجو کرد.
در حال حاضر بدترين هاردديسکي که توي بازاره و خرابيش خيلي بالاست و واقعا قابل قياس با وسترن و سامسونگ نيست مکستوره. با اينکه اين امر واسه بنده و همکارانم سالهاست که عملا و تئورا محرز هستش شمااينو از بجه هاي سايت که مدام در حال تست سيستم و بستن سيستم هستند مثل آقا اميد(با شناسه AMD>Intel) مي تونيد سوال کنيد. Quantum رو که خدا بيامرزه. سالهاست که توليدش متوقف شد و مکستور خريدش. هاردهاي مکستور قديمي عالي بودن اما الان واقعا افتضاح شدن.
ولي خوب تصميم با خودتونه.
نقل قول:
2-مرسی برای این پیشنهاد ولی من میخوام کارت گرافیک بالا هم داشته باشم ولی نه الان که فقط بودجه کیس رو دارم ولی خوب برای 4 گیگ موافقم امروز فردا که کیس رو جمع کنم 2 گیگ میتونم ببندم ماه دیگه هم 2 گیگ دیگه میخرم فقط یه سئوال دوال چنل یعنی چی ؟ 2*2 یعنی چی ؟ 2*1 یعنی چی ؟ یعنی دوتا برد رم توی یک بسته برای فروش ؟؟ آخه وقتی که ما رم میخریدیم DDR1 بود و اون هم توی یه بسته میفروختن من 512 مگ کینگستون خریدم 50 تومن الان که رفتم هزارمدل رم بیرون ریخته !!! دوتا از دوستام چندتا رو معرفی کردن OCZ ,PAtroit که قیمتها متفاوته من رم نسوز میخوام مثل کینگستون که ظاهرا تقلبیش توی بازار ریخته ولی با دوام کینگستون چی پیشنهاد میکنید همین کورسیر خوبه نسوزه ؟؟
بهتره رمهاي Dual Channel تهيه کنيد. نه اينکه الان يه ماژول دو گيگ بندازيد و بعدا هم يکي ديگه. پکيجهايي که Dual channel عرضه مي شن انتخاب بهتري هستند و واسه Dual channel سازگاري و کيفيت بهتري دارن .
2*1GB يعني دو تا رم يک گيگ درون يک پکيج و همينطور واسه دو گيگ.
Cosair که از بهترين رمهاي دنياست. اصطلاح نسوز بودن هم کاملا غلطه(مگر واسه بازيها :wink:) . هيچ رمي از برند معتبر بيخود ايراد بهم نميزنه.اگر با گارانتي معتبر بخريد گارانتي مادام العمر واقعي داره.
نقل قول:
3- موافقم کارت گرافیک تاثیری نداره ولی تا حدی باید تاثیر داشته باشه برای شدت کنتراستها و عملکرد بهتر !! من یه کارتی میخوام که کم نیاره توی فتوشاپ اگه انبرد 4200 و 3300 برای من کافی هست بگید چون مادروبردی که میخوام بگیرم همین چیپست رو داره
کافيه. زياد هم هست. اما نه واسه بازي.
نقل قول:
4-گیگا خوبه شکی توش نیست ولی ریسکش بالاست به نظرم هنوز گیگا نتونسته جنسهای بد و خوبشو تفکیک کنه یکیش خوبه یکیش بده همین الان توی شکرت یه دونه P4 داریم که هنگ کامله راستش منم نمیتونم دوبار هزینه کنم و برم گارانتی همین الان 6ساله که مادروبرد ابیت دارم و فوق العاده است و به طرز وحشتناکی داره کارمیکنه و یک بار هم یادم نمیاد اتوماتیک وار هنگ کنه اگه یه وقتی هنگ کرده باشه مربوط به سنگین بودن برنامه های روز بوده مثلا همین فتوشاپ 4 رو که نصب کردم کم آورد و یا یه تصویر که اندازه بیلبوردسهشت توی فتوشاپ باز کردم سیستم توی کما رفت و اون هم باز ربطی به خراب بودن مادروبردش نداره پس من یه چیزی ر میدارم که همیشه کارمو راه بندازه بعد از ابیت ایسوز رو دیدم فوق اعلاده است ولی گارانتیش هم مهم نیست چون چیزی که خوب باشه خراب نمیشه مثل همین ابیت
دوست عزيز. مادربوردهاي گيگا داراي پشتيباني عالي هستند(حتي سايت گيگابايت به مراتب از ايسوس بهتره و پشتيباني اينترنتيش هم همينطور). شما هر مشکلي داشته باشيد مي تونيد به گارانتي مراجعه کنيد. ضمناچرا شما فکر مي کنيد هنگ کردن سيستم صرفا به مادربورد مربوط ميشه. اتفاقا احتمال اينکه از مادربورد باشه(در صورتيکه مادربورد سالم باشه و باياسش آپديت باشه) خيلي کمه. هنگ کردن مي تونه عوامل خيلي زيادي داشته باشه. Abit هم مادربورد خوبيه اما ديگه توليد نميشه و مدت تقريبا يکساله که توليد مادربوردش ديگه تعطيل شده.من خودم به شخصه اينقدري که توي برند ايسوس مشکل داشتم با گيگا مشکل نداشتم. آواژنگ واقعا بهترين گارانتي توي ايرانه.
اما انتخاب بين Asus و Gigabyte يکم سليقه اي شده و معيارها در تصميم گيري موثره.
بنده به شخصه واسه پردازندهاي اينتل مادربوردهاي اينتل رو ترجيح ميدم.
سوالي بود در خدمتم.
برندهای خوبی دیگه مثل DFI-FOXCONN ,.....میباشند که طرفداران زیادی تو دنیا دارند .
نقل قول:
برندهای خوبی دیگه مثل DFI-FOXCONN ,.....میباشند که طرفداران زیادی تو دنیا دارند .
نقل قول:
سلام مجدد. :11():
دوست عزيز. کمپاني وسترن ديجيتال که در اصل آمريکائي هست و تخصصش هاردديسکه سالهاست که در توليد هاردديسک در جهان حرف اول رو ميزنه. شايد درحال حاضر تنها هاردديسکي که توي بازار ايران چيني نيست(ساخت تايلنده) همين هاردهاست.
صداي بسيار کم - روان بودن و يکنواختي سرعت - Stability بالا - عمر زياد - ظرافت قابل توجه ساخت بورد نسبت به ساير برندها - سرعت بالاتر نسبت به مدل معادل در ساير برندها - تنتوع در انتخاب و ... از مزيتهاي اوليه اين هاردديسک نسبت به ساير هاردديسکهاست.
سازگار نبودن هر هاردديسکي به مادربورد(در صورتي که پورت اتصالي يکي باشه و ظرفيت حجمي اون هاردديسک واسه مادربورد قابل تشخيص باشه) يک حرف کاملا بيخود و بي منطقه که نه عملا و نه تئورا هيچ توجيه علمي نداره. حتي بدترين هاردديسک هم نميشه گفت با فلان مادربوردي که همه هاردديسکها باهاش سازگارند ناسازگاره. مطمئنا اشکال رو بايد جاي ديگه جستجو کرد.
در حال حاضر بدترين هاردديسکي که توي بازاره و خرابيش خيلي بالاست و واقعا قابل قياس با وسترن و سامسونگ نيست مکستوره. با اينکه اين امر واسه بنده و همکارانم سالهاست که عملا و تئورا محرز هستش شمااينو از بجه هاي سايت که مدام در حال تست سيستم و بستن سيستم هستند مثل آقا اميد(با شناسه AMD>Intel) مي تونيد سوال کنيد. Quantum رو که خدا بيامرزه. سالهاست که توليدش متوقف شد و مکستور خريدش. هاردهاي مکستور قديمي عالي بودن اما الان واقعا افتضاح شدن.
ولي خوب تصميم با خودتونه.
بهتره رمهاي Dual Channel تهيه کنيد. نه اينکه الان يه ماژول دو گيگ بندازيد و بعدا هم يکي ديگه. پکيجهايي که Dual channel عرضه مي شن انتخاب بهتري هستند و واسه Dual channel سازگاري و کيفيت بهتري دارن .
2*1GB يعني دو تا رم يک گيگ درون يک پکيج و همينطور واسه دو گيگ.
Cosair که از بهترين رمهاي دنياست. اصطلاح نسوز بودن هم کاملا غلطه(مگر واسه بازيها :wink:) . هيچ رمي از برند معتبر بيخود ايراد بهم نميزنه.اگر با گارانتي معتبر بخريد گارانتي مادام العمر واقعي داره.
کافيه. زياد هم هست. اما نه واسه بازي.
دوست عزيز. مادربوردهاي گيگا داراي پشتيباني عالي هستند(حتي سايت گيگابايت به مراتب از ايسوس بهتره و پشتيباني اينترنتيش هم همينطور). شما هر مشکلي داشته باشيد مي تونيد به گارانتي مراجعه کنيد. ضمناچرا شما فکر مي کنيد هنگ کردن سيستم صرفا به مادربورد مربوط ميشه. اتفاقا احتمال اينکه از مادربورد باشه(در صورتيکه مادربورد سالم باشه و باياسش آپديت باشه) خيلي کمه. هنگ کردن مي تونه عوامل خيلي زيادي داشته باشه. Abit هم مادربورد خوبيه اما ديگه توليد نميشه و مدت تقريبا يکساله که توليد مادربوردش ديگه تعطيل شده.من خودم به شخصه اينقدري که توي برند ايسوس مشکل داشتم با گيگا مشکل نداشتم. آواژنگ واقعا بهترين گارانتي توي ايرانه.
اما انتخاب بين Asus و Gigabyte يکم سليقه اي شده و معيارها در تصميم گيري موثره.
بنده به شخصه واسه پردازندهاي اينتل مادربوردهاي اينتل رو ترجيح ميدم.
سوالي بود در خدمتم.
سلام سلام
یک دنیا ممنون و سپاسگذارم اطلاعات خوبی گرفتم ضمن این که کلی هم الان مقاله سرچ کردم درباره چیپستهای 785 و 790 فکر کنم نود درصد راه رو رفتم و یک ده درصدی دارم تا پیش فاکتورم رو کامل بپیچم :great:
عرض شود که توی مقالات دوستان خونده بودم که گفتن وسترن با هر بردی نمیسازه در واقع من خودم امتحان نکرده بودم ویک نقل قول بود و همچنین مکستور رو من خیلی قوته که امتحان کردم حتی اخرین هاردی که داشتم پنج سال هارد بود و برای من بیشتر از سرعت هارد دوام اون مطرح هست ولی شما اشاره ای به این موضوع نکردید آیا دوام وسترن رو میدونید چقدره ؟ اگر از دوام اون مطمئن بشم خیالم راحتتره مشکلی با صدای اون ندارم چون تا وقتی که صدای فن هست صدای هارد چیزی نیست :1. (23):
در مورد رم ها پس یعنی کسی که میخواد رم 4 گیگ ببنده بهتره که دوتا دو گیگ دوال چنل ببنده ؟؟ پس حکایت این بسته بندیها برای اینه !! گرفتم !!! خوب حالا که ما میخوایم 4 گیگ داشته باشیم به نظر شما برای این ماه دوتا یک گیگ بخریم که توی یک بسته باشند و ماه دیگه هم مثل همین یعنی دوتا یک گیگ توی یک بسته بخریم مشکلی پیش میاد ؟؟ چون اکثر مادربوردهایی که انتخاب کردم چهارتا اسلت رم دارند و جای رم هم کم نمیارم نظرتون چیه ؟ یا این که مفت بفروشمون و برم دوتا دو گیگ 100 تومنی بخرم؟؟
ولی در رابطه با گیگا !! من اون مثال شرکت رو که زدم خدمتتون یه نمونه اش بود !!!! :Love-ssa~! (1): سال 82 یه نفر توی شرکت دوستمون اومد و مادروبردشو آوده بود برای فروش میگفت هنگی زیاد دارم مارکش چی بود گیگا !!
دوست خودم چنتیوم 3 داشت همیشه خدا لنگ قطعه بود و هنگی مدل چی بود ؟ گیگا !!! کلا من با این مارک حال نمیکنم
ولی یه دوستی گفتند DFI که نظر دوستان دیگر در فرومهای دیگه هم DFI هست ولی DFI قیمت بالاتری داره و ضمن این که هنوز ناشناته هست و عرض شود که زیاد در موردش مطلبی ندیدم فاکسکون و غیره رو هم بزارید به حساب این که من امتحانشون نکردم و یه ریسکه بزرگه
در مورد ایسوز میدونم که مادربوردخوبیه چون برای پسرخال خودم دوسال پیش بستم واقعا خوب بود
برای یکی دیگه از فامیلها هم همین یک ماه پیش یه سیستم سلرون بستم که الان هم رفتم پیشش دیدم مثل ساعت داره کار میکنه من مشکلی توی این مادروبرد ندیدم حالا اگه شما میفرمایید که مارک بهتری هم هست با ذکر منبع و بنچمارک بزارید بریم نگا کنیم شاید دلمون خواست :1. (5): ما که جنس خوب گیر بیاریم از خدا مونه البته قیمتش هم خوب باشه
فقط عرض آخر این که من یه چیزی رو نمیدونم آیا مادربوردهایی که عکسشون رو توی سایت سازنده میزارند و توی سایتهای فروش کالا در خارج هم عرضه میشود به ایران آورده میشود ؟؟ چون یه مدل توی ایسوز هست که هنوز تیو بازار نیومده ولی این درحالیه که توی تمای سایتهای فروش کالا هست میگید نه توی گوگل سرچ کنید و میبینید که همه فورشگاههای خاری اونو عرضه میککند با توجه به این که کالا ی کامپیوتری باید به روز باشه و هنوز این کالا به ایران نیومده آیا ممکنه تا بعد از عید هم خبری نشه و اصلا قرار نباشه به ایران وارد بشه ؟؟
چون م ناز این مدل خوشم اومده و دوست دارم شما هم دربارش یه نظری عنایت بفرمایید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چیپستش 785 هست و کارت گرافیکش 4200 هست که فکر کن مباری کار من خوب باشه
ببینید من میخوام بدونم کی وارد ایران میشه آیا بعد از کریسمس هست که قطعات هم ارزون شده بتونم بخرمش ؟؟ و یا اصلا قرار نیتس وارد بشه ؟
و اگه قرار نیست وارد بشه به نظرتون این یکی چطوره
چیپستش 790 هست یه مدل بالاتر و پیشرفته تر و کارت گرافیکش 3200 هست که از قبلی پایینتره من اینو توی بازار دیدم قیمتش هم مناسبه
به نظرتون اگه اون دوتای بالایی وارد بازار بشوند گرونتر هستن د و یا این آخریه ؟؟:1. (23):
بی نهایت از لطف همگی سپاسگذارم
راستی در مورد هنگ کردن گیگا و خرابی مکستور
اینو بخونید حرف شما رو برای خراب شدن زود به هنگام مکستور قبول دارم چون هارد قبلیم هشتاد گیگ بود و بعد از اینکه مقادیر زیادی تورنت دانلود کردم خربا شد مجبور شدم این یکی رو بگیرم که 250 گیگ هست ضمنا هارد قبلیم پنج سال هارد بودهاااا همینجوری خراب نشد !!! کار این تورنت بود در مقابل تورنت فکر کنم همه مکستورها ضعیف باشند چون این دوستمون هم اینو میگه نوشته هاشو بخونید متوجه میشید ولی جالب توجه برای من مدل مادربوردشه که گیگاست :Love-ssa~! (1):
برای مثال بررسی این برد از فاکسکان رو ببینید بد نیست . نمیگم این رو بگیرید ولی فاکسکان بزرگترین سازنده تجهیزات برد و مادربرد در تایوان هست این بررسی مقایسه ای هست برای برد foxconn A7DA حتما ببینید این برد موفق به کسب نشان سایت GURU3D نیز شده است .
دوستان فوری
اینو امروز دیدم خیلی ناراحت شدم آیا به نظرتون این شخص درست میگه ؟؟
نوشتن که سی پی یو AMD بعد از دوسال میسوزه ؟؟ آیا این واقعیت داره ؟ نوشته که اینتل یه عمر موندگاری داره به خود منم این قضه موندگاریش ثابت شده چون الان یه دونه پنتیوم فور سال 82 زیر دستمه
آیا واقعا همینطظوره من میخوام سی پی یو amd phenum x4 960 بگیرم با این وجود پس یعنی برم سراغ اینتل
تو رو خدا با دلیل و مدرک جواب بدید چون اونوقت باید کلی از چیزایی رو که نوشتم خط بزنم مثلا نوع مادروبرد و مارک تغییر میکنه و خیلی چیزای دیگه ....کارت گرافیک و....
ولی از این طرف هم توی بنچمارکهای بازیها و فتوشاپ دیدم که سی پی یو اینتل خیلی از ای ام دی کم اورده و واقعا فکر کنم نیاز منو براورده یمکنه حالا به نظرتون چیکار کنیم ؟؟؟ اگه مشکل این ای ام دی با فن حل میشه برای دمای کمتر من حاضرم تا یه بیست تومنی هزینه کنم یه فن خوب روش بزارم ولی یه عمر کار کنه ممکنه میشه ؟؟
لطفا جواب بدید
این مسئله سوختن رو تا حالا ندیدم سری ATHLON XP هم اگر سینک و فن روش نبود میسوخت . تمام پردازنده های جدید به مرحله سوختن نمیرسن قبل از هر اتفافی سنسور مادربرد سیستم رو ریست یا خاموش میکند . هم در اینتل و هم در AMD به این شکل هست . اثبات هم لازمه یکی از دوستان که AMD دارند یک شات از برنامه درجه حرارت CPU بگیرند .
در مورد پرفورمنس بهتره از چارت سایت تامز استفاده کنید
نقل قول:
دوستان فوری
اینو امروز دیدم خیلی ناراحت شدم آیا به نظرتون این شخص درست میگه ؟؟
نوشتن که سی پی یو AMD بعد از دوسال میسوزه ؟؟ آیا این واقعیت داره ؟ نوشته که اینتل یه عمر موندگاری داره به خود منم این قضه موندگاریش ثابت شده چون الان یه دونه پنتیوم فور سال 82 زیر دستمه
آیا واقعا همینطظوره من میخوام سی پی یو amd phenum x4 960 بگیرم با این وجود پس یعنی برم سراغ اینتل
تو رو خدا با دلیل و مدرک جواب بدید چون اونوقت باید کلی از چیزایی رو که نوشتم خط بزنم مثلا نوع مادروبرد و مارک تغییر میکنه و خیلی چیزای دیگه ....کارت گرافیک و....
ولی از این طرف هم توی بنچمارکهای بازیها و فتوشاپ دیدم که سی پی یو اینتل خیلی از ای ام دی کم اورده و واقعا فکر کنم نیاز منو براورده یمکنه حالا به نظرتون چیکار کنیم ؟؟؟ اگه مشکل این ای ام دی با فن حل میشه برای دمای کمتر من حاضرم تا یه بیست تومنی هزینه کنم یه فن خوب روش بزارم ولی یه عمر کار کنه ممکنه میشه ؟؟
لطفا جواب بدید
دوست عزيز اين سخن کاملا گزاف و مسخره هست. بنده خودم هنوز پردازنده هاي K6/2 AMD که مال 15 سال پيشه رو دارم و عالي کار ميکنه. اين حرف هيچ ريشه منطقي و علمي نداره.
اما اينکه شما مي فرمائيد توي بنچمارک بازيها و ... اينتل از AMD کم آورده هم کاملا رد ميشه.
اتفاقا هنوز AMD نتونسته با سري Core i7 اينتل رقابت کنه و از نظر کلي پردازنده هاي رده بالاي اينتل خيلي جلوتر از پردازنده هاي رده بالاي AMD هستن و فرمايش شما منطقي نيست. اينم چند تا مدرک :
و حتي :
و
مي بينيد که اينتل خيلي جلوتره.
اما اگر به نسبت قيمت بخواهيد بسنجيد توي بيشتر رنجها AMD به نسبت قيمت بهتر از اينتل هست.
اما خريد هيچکدامشون شما رو پشيمون نمي کنه و اينکه فلان پردازنده مي سوزه و ... همش به کاربري صحيح و مراقبت از اون برميگرده.
سوالي بود در خدمتم.