پاسخ: راهنمای خرید مانیتور LCD
نقل قول:
دوستان
نظرتون در مورد مانیتور سامسونگ SyncMaster P22500 چی هست
دیروز توی ویترین اتفاقی دیدم که این و 22700 و 4 - 5 تا دیگه رو گزاشته بودن با هم تصویر یکسان پخش میکردن !
خیلی راحت میشد تشخیص داد که کیفیت 22500 از همه بالاتر بود و طبیعی تر نشون میداد وگر نه 22700 هم بد نبود ولی غیر واقعی بود تصویرش !
ولی مدل های T190 و T200 و .. کنارشون نبود ! که به احتمال قوی اگر اونا هم کنارشون بودن بهتر از 22500 هم حتی میشد !
هر چی تحقیق کردم چیزی بهتر از W2261v پیدا نکردم !
ولی یکی از دوستام گفت که یکی از آشاناینم T220 داشته و عوضش کرده یدونه 2261 خریده که پشیمون شده !
با حرف ایشون یکم 2 دل شدم که 220 بگیرم یا 2261 چون ا HDMI اش میشه گذشت ولی از کیفیت اش نمیشه !
درود
راستش 2261 رو ندیدم ولی T220 کیفیت و شفافیت تصویرش حرف نداره و یکی از بهترین انتخاب هاست :yes:
سلام دوستان.
T220 سامسونگه دیگه..نه؟ :)
لطف میکنین حدود قیمتش رو بگین؟
یه مانیتور سامسونگ تا 250 چی پیشنهاد میدین ؟ ورودی HDMI داشته باشه ترجیحا ، واسه بازی کردن مشکلی نداشته باشه ، فول HD هم باشه :give_rose:
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همینطور که در شکل مشخصه این مانیتور دارای قابلیت TV هم هست و هم در شکلی که خود شما قرار دادید دارای ریموت کنترل هست و با این اصاف فکر میکنم قیمتش بالاتر از چیزی که شما اشاره کردید باشه.
این چنـــــــــــده ؟! مشخصاتش چیه ؟ :1. (27):
سلام
یه تعداد مانیتور 22 اینچ میخوام بگیرم
بهم samsung 22500 رو228 تومن قیمت دادند
میخواستم نظر دوستان رو در رابطه با این مونیتور بدونم
آیا توی این رنج قیمت بهترین انتخابه ؟
ممنون و موفق باشید
2261 ال جي بگير كه بهترينهههه
نقل قول:
سلام
یه تعداد مانیتور 22 اینچ میخوام بگیرم
بهم samsung 22500 رو228 تومن قیمت دادند
میخواستم نظر دوستان رو در رابطه با این مونیتور بدونم
آیا توی این رنج قیمت بهترین انتخابه ؟
ممنون و موفق باشید
نه دوست عزيز 22500 نگير كه باد ميكنه رو دستت. پورت HDMI نداره اين مانيتور. درسته full HD هست ولي اين خيلي ععيب بزرگيه كه HDMI نداره.
2261 بگير هم DVI داره هم HDMI داره (2 تا ) هم Full HD و هم كنتراست 50000:1 داره و 2 ميلي ثانيه زمان پاسخ دهيشه.
اگرم ميخواي TV هم ببيني باهاش منظورم مانيتور تيوي هست ميتوني 2394 يا 2794 بگيري.
در مورد زاويه ديد هم يه سرچبزني متوجه ميشي كه سامسونگ زاوويه ديد عمودي خوبي نداره. موفق باشي جانممممم:give_rose:
پاسخ: 2261 ال جي بگير كه بهترينهههه
نقل قول:
ن
در مورد زاويه ديد هم يه سرچبزني متوجه ميشي كه سامسونگ زاوويه ديد عمودي خوبي نداره. موفق باشي جانممممم:give_rose:
مانیتور های ال سی دی کلا همینطوری هستن و زاویه ی دید ندارن،من هیچ مانیتور ال سی دی ندیدم زاویه ی دیدش بیشتر از 170 در 170 باشه،اگرم باشه قیمتش سرسام آوره،یا چه کاریه ادم LED میگیره:lol:
نقل قول:
این چنـــــــــــده ؟! مشخصاتش چیه ؟ :1. (27):
اگه اشتباه نکرده باشم اینه: