دوستان نظرتون در رابطه با LG 2284F
]چیه.
سوال بعدیم اینه که آیا کابل دیجیتال یا آنالوک مانیتور از نظر کیفیت فرق دارند.
با تشکر
Printable View
دوستان نظرتون در رابطه با LG 2284F
]چیه.
سوال بعدیم اینه که آیا کابل دیجیتال یا آنالوک مانیتور از نظر کیفیت فرق دارند.
با تشکر
کاربریتون چیه؟؟؟مانیتور رو برای چی می خواهید...در کل مانیتور خوبیه!!!البته قیمتش همچین خوب نیست...در مورد آنالوگ یا دیجیتال اصولاً دیجیتال کیفیت تصویر بالاتری رو به نمایش می ذاره(DVI و HDMI)و این مسلماً تو تصاویر دیجیتالی مشخص تر خواهد بود مثل فیلم هایی با رزولوشن فول اچ دی یا بازی ها...:great:نقل قول:
سلام دوست من اگه میخای مانیتور بخری اول یک سری به نمایندگی های کرسی رایانه بزن و این مانیتور اچ پی رو ببین . بعد برو خریدت رو انجام بده .
در ضمن گارانتی این مانیتور به این صورته که 5 روز گارانتی استرداد وجه ، 1 سال گارانتی تعویض فکر کنم حتی با یک پیکسل سوخته و خدمات پس از فروش مادام العمر
به نظر من که هم کیفیت مانیتورش واقعا عالیه و هم گارانتیش
این مانیتوری که دوستمون معرفی کردن رو من هم تأیید می کنم خیلی زیاد...از نظر ظاهرا قابل قیاس با مانیتورهایی با این رزولوشن نیست...تأکیدم برای این رزولوشن اینه که 2284 همی ماکزیمم رزولوشنی رو دار که اینم داره اما اگر بخواید رزولوشن بالاتر بگیرید خوب دیگه نمی شه روش حساب کرد اما در قیاس با 2284 بگیم حرفی توش نیست بهتره:yes:
من میخواستم ف220 بگیرم اما هر چی گشتم پیدا نشد مجبور شدم اینو بگیرم ولی مانیتور خوبی هست.
مبارك باشه. اينم عالي است
سلام دوستان
تویه شهر ماه چند هفته پیش که رفتم دو سری 2261 و 2284 ال جی رو داشت
که اولی 260 بود و دومی 279 تومان
من ببین این دوتا موندم
راستش یه مانیتوری می خوام که تا چندیدن سال عوضش نکنم ( مثل همین مانیتور فلت که داشتم)
حالا 2261 داریه hdmi و فول اچ دی هستش و کنتراست 20.000 و 21.5 اینچ
و 2284 داریه 30.000 کنتراست و 22 اینچ هستش
من از چند نفر که با 2261 کار می کردن شنیدم که برای ویندوز ایکسپی خوب نیست
و برای ویندوز اکسپی 2284 بهتر هستش
و از اونجایی که من با اکسپی کار می کنم و با ویستا و سون کار نمی کنم و حوصله اش رو ندارم ...
به نظر شما کدوم رو بگیرم
ویک سوال اخر فرق دو مانیتور بالا با سری 2207 اچ پی چقدر هستش ؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز من نظرم اینه که مدل 2207 HDMI رو بگیرین ضرر نمیکنین این مدل دارای کانتراست واقعی 1.2000 هستش که واقعا بی نظیره اگه توجه کنین در مانیتور های هم رده مثل سامسونگ و ال جی حداکثر کانتراست واقعی 1.800 و یا حداکثر 1.1200 هست و گول این کانتراست های فرعی 1.50000 رو نخوریننقل قول:
راستش من خودم یک مدل 2207 HDMI دارم واقعا دارم ازش لذت میبرم
سلام دوست من
ممنون بابت نظرتون
ولی من نمی تونم اون مانیتوری که گفتید رو بخرم
و می خوام فقط فقط ببین اون دو مانیتوری که گفتم یکی رو انتخاب کنم
لطفان راهنمایی بفرمایــــــــــــــــــد
باتشکر از شما
خوب خودتون هر طور میدونین ولی در کل رو بهتون بگم
اگر نمایشگر رو برای فیلم HD میخاین w2261
ولی اگر برای فیلمهای dvd \cd\و بازی بخاین 2284 بهتره اینم بگم که کیفیت 2284 نسبت به 2261 بهتره