سلام دوست من
ممنون
در مورد کیفیت فیش ها HDMI نسبت به DVI هم توضیحی می دید
تویه کیفیت تاثیری دارن قابل لمس هست؟؟؟؟؟؟
و ایا امکان اینکهی تویه بازی ها اینده نیاز به فیش ها HDMI باشه هست؟
Printable View
سلام دوست من
ممنون
در مورد کیفیت فیش ها HDMI نسبت به DVI هم توضیحی می دید
تویه کیفیت تاثیری دارن قابل لمس هست؟؟؟؟؟؟
و ایا امکان اینکهی تویه بازی ها اینده نیاز به فیش ها HDMI باشه هست؟
قراره برای یکی از دوستان مانیتور LCD بگیریم ... موارد کاربردش برای ایشون بازی کردن با Xbox 360 هست و کار با کامپیوتر !
نظر خودم روی LG W2261V هست که HDMI داره و فول HD هم هست و کیفیت خوبی داره ولی میخوام مطمئن بشم که برای بازی با 360 توسط HDMI اش و کار کردن با PC توسط DVI اش مشکلی نداره یعنی برای گیم اگر خوبه برای کامپیتور هم خوبه ؟؟ !! و میشه با یک دکمه از روی DVI به HDMI سویچ کرد ؟؟
در کل میخوام بدونم کسانی که این مانیتور رو دارن یا اطلاعاتی از این ماینور دارند راهنمایی کنتد که انتخاب بهتری هم هست یا نه ..... ؟
با تشکر .
شما اگر مقداری صبر کنی سری LED ال جی ت راهه که تمام امکانات از جمله HDMI ,DVI ,و.........رو داره.
فکر کنم حدود یکی دو ماه دیگه بیاد .
ای بابا .........
فرقشون چیه ؟ مدل دقیقشون رو داری؟ یا عکسی چیزی ؟
فعلا توی بازار این مانیتور جواب خودش پس داده.به راحتی شما میتونید xbox360 یا pc رو به پورت hdmi وصل کنید بدون هیچ مشکلی.
اگه xbo360 دارید حتما از پورت hdmi استفاده کنید جای ورودی صدا هم داره.
اگه برای xbox360 یه اسپیکر 5.1 هم جور کنید نهایت لذت رو از بازیهای میبرید.(x540)
کیفیت تفکیک پذیری رنگ.زاویه دید خوب .سرعت پاسخ دهی سریع و ..............از مشخصات این مانیتور .
در ضمن راحت میتونید روی hdmi یا dvi سویچ کنید.(قسمت سمت راست دکمه ها تنظیم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از نظر طراحی حرف اول رو میزنه و کیفتش چند برابر مانیتورهای معمولی اگر سری تلویزیونهای LED ال جی یا سامسونگ و یا سونی رو دیده باشین باید بدونید که چه کیفیت تصویری داره.
ترنس جان شرمنده کردید !
اطلاعات رو داشتم ولی این طرف یکم حساس بود خواستم 99% درصد اطمینانم بشه 100% که شد :1. (38):
مرسی :11():
LG2261 رو من خریدم برای کسی 245 تومن الان اگر گیر بیاد که من پرسیدم دیگه نیست 300 تومن میدننقل قول:
نترس من گیر میارم ! 300 هم نه 260 !نقل قول:
LG2261 رو من خریدم برای کسی 245 تومن الان اگر گیر بیاد که من پرسیدم دیگه نیست 300 تومن میدن
فقط یک مشکلی هست !!!!!
کنتراست این 20000:1 هست ! ولی T220 سامسونگ 50000:1 هست !! فقط HDMI نداره ! که اگر واقعا کیفیت T220 بیشتر هست مهم نیست که HDMI نداره !
پس T220P رو هم از همونجا بگیر(joke:wink::wink:) من 280 قیمت داشتمنقل قول:
من T220p رو دقت روش نکردم ولی این LG FullHD هست و 1080 و 21.5 اینچ
2ms بودن در تصاویر متحرک به نظرم خیلی بهتر از 5ms هست و کنتراست هم هر چی بالا بهتر
البته فکر کنم هر دو 2ms باشند.