2261 قيمتش 249 تومنه با گارانتي ماديران. كابل HDMI هم داره 22500 كابل HDMI نداره وليا . اگه كابلش مهمه يه مدل ديگشو بگير. نميدونم اين مدلي كه Hamid_m گذاشته داره HDMI يا نه؟
تبديل DVI به HDMI هم مضخرفه
Printable View
2261 قيمتش 249 تومنه با گارانتي ماديران. كابل HDMI هم داره 22500 كابل HDMI نداره وليا . اگه كابلش مهمه يه مدل ديگشو بگير. نميدونم اين مدلي كه Hamid_m گذاشته داره HDMI يا نه؟
تبديل DVI به HDMI هم مضخرفه
نقل قول:
به نظر بنده بهترين انتخابه. اما اگر Full HD بودن براتون مهم نباشه و بتونين بيشتر هزينه کنيد بهترين انتخاب LG Flatron W2286L با قيبمت 280000 تومانه که اولين مانيتور داراي تکنولوژي LED در بازار ايرانه.
منم با 22500 زياد موافق نيستم. 2261 كه HDMI هم داره. بلاخره لازم ميشه ديگه . چرا آدم دوباره كاري كنه؟نقل قول:
البته به فول آقا رضا 2286 هم خوبه ولي چون LED هست هزينش بيشتره:gasp:
همونطور که در يک پست ديگه هم عرض کردم در عمل کيفيت P22500 خيلي بهتر از 2261 هست و بنده توصيه اکيد دارم که P22500 بخريد نه 2261.
جسارت نباشه هااااااااا:love:نقل قول:
ولي 2261 چيز ديگه ايه از نظر كيفيت تصوير :Love-PCN~!:
البته نظر شما هم محترمه
دوست عزيز. بنده به اتفاق دوستان عکسهايي که از طبيعت با دوربين Canon EOS5D (دوربين حرفه اي 12 مگا پبيکسلي) گرفته شده بود روي هر دوي اين مانيتورها Side by side مقايسه کرديم. از نظر وضوح پيکسل و شفافيت P22500 يه چيز ديگه بود.نقل قول:
توي سري LG طبق بررسي به عمل آمده از نظر شفافيت فقط W2284F هست که واقعا خوبه که متاسفانه اونم Full HD نيست. :11():
دوست عزيز
اين صحبت شما هيچ پايه علمي نداره
و الان نشان داده شده 2261 كيفيت خيلي بالايي داره - در حالي كه سري P ساموسنگ يا خرابي داره يا كيفيت خودش رو زود از دست ميده
در مورد 2286 به دليل كنتراست بالا ، كيفيتش خيلي خوبه... و فول اچ دي بودن هم همه جا به درد نميخوره. فقط در بازي كنسول. اونم خيلي مهم نيست .. فكر نميكنم اينجا گيمر تر از من باشه. من با هر مانيتوري بگي بازي كدردم. فول اچ دي بودن يا نبودن د ر22 و 23 و حتي27 اينچ هيچ فرقي نداره.. مگر آدمي كه خيلي وسواسي باشه شايد بفهمه فرقو
با سلام خدمت همه دوستان
لطفا راهنماییم کنید می خواستم 1 مانیتور بگیرم اما هر کی 1چیزی میگه
(کاره من عکاسی هست کیفیت و کنتراست واسهم خیلی مهم هست
LED 2050S-216$
LED 2040S-208$
(فرق این 2 تا تو چی هست؟)
LED 1940-187$
سامسونگ
LED 2247-267$
پیشنهاد شما چی هست؟قیمت ها درست هست یا پایین تر هم پیدا میشه.
سلامنقل قول:
برای کار شما هیچ کدوم از این مونیتورها مناسب نیست
پیشنهاد میکنم 30-40 تومن یدونه crt دست دوم بخرید
ممنون از وقتی که گذاشتیدنقل قول:
اگر امکان داره بیشتر راهنمایی بفرمایید
مثلا چه مدلی؟