ممنونم دوستان عزیز ، من 212 خریدم .
مهراد جون دادا شما ما رو راهنمایی کن در مورد تنظیمات ، الان همشون روی Default هستند .
Printable View
ممنونم دوستان عزیز ، من 212 خریدم .
مهراد جون دادا شما ما رو راهنمایی کن در مورد تنظیمات ، الان همشون روی Default هستند .
والا من با شهریار جان در این مورد زیاد بحث کردیم! :1. (38):نقل قول:
قبل از همه چیز بستگی داره به تنظیمات مانیتور قبلیت که تا چه حد نور و کنتراست رو برده بودی بالا.
در واقع مهم اینه که چشمت به چه شرایطی عادت کرده!
تنظیمات من الان اینه :
Brightness: 55
Contrast: 65
Gamma: -50
اگه به تنظیمات بهتری دست یافتید، ما را بی نصیب مگذارید!
سپاس:11():
آقا اینطوری که دیگه هیچ چی پیدا نیست که !
اصلا خوب نیست این تنظیمات .
بقیه تنظطیمات رو دستکاری نکردید ؟ ، روی چه رزولوشنی و چند هرتز میزارید ؟
شهریار تو چیه تنظیماتت .
Response Time اش توی بازی ها خیلی خیلی اذیت می کنه ، همینجا اعتراف می کنم که نباید میخریدم اینو !
همون سامسونگه که 2 میلی ثانیه بود خیلی بهتر از این بود .
هی گفتم بزار از حرفه ای ها کمک بگیریم !
:1. (8):
من به شما اگه یادت باشه گفتم پشیمون میشی اگه به حرف من گوش کرده بودی اینطور نمیشد من یا چیزی نمیگم یا اگه میگم مطمینم و میگم حالا دیگه کاریه که شده
البته دوستان میگن زیر 100 میلی ثانیه رو چشم نمی تونه تشخیص بده و 2 با 5 فرقی نداره !
نه دوستان ؟!؟!؟!
آره دوست عزیز ، منم خودم سامسونگ تو دلم بود که انقدر گیر دادم که چرا LG .
البته مطمئنا آخرین محصول LG بود که به عمرم خریدم !
حتی یه پنجره رو هم که میگیری تکونش میدی با سایه تکونش میده !
نه ساسان جان اینیکی رو نیستم! دیگه تو پنجره تکون دادن نباید معلوم باشه!!!!!!!!نقل قول:
به خدا پیدائه !
تنظیمات هر فرد همون طوری که مهراد جان گفت بسته به مانیتور قبلیش داره ! مهراد جان مانیتور قبلیش خیلی اوضاعش خراب بوده با این یکی طول میکشه تا بتونه روشن کنه و در کل بستگی داره .نقل قول:
من :
Brightness : 100
Contrast:70
Gamma:-50
ریزولوشن هم : 1440 در 900 پیکسل | 75 هرتز
بقیه تنظیمات دیفالت .
ساسان جان این دیگه از اون حرف ها بود ! :1. (26): ( + اون پنجره ویندوز ) . تفاوت 2 میلی ثانیه و 5 میلی ثانیه این قدر نیست عزیزم و معمولا برای افرادی تفاوت داره که گیمر خیلی حرفه ای هست و داره برای مسابقات کار میکنه .نقل قول:
2- عزیزم وقتی با بودجه شما سامسونگه از نظر پنل که اصله کاره میلنگه بقیه چیز ها پیشکش ! ( اگه خواستید میتونم لینک مقایسه بین این دو تا پنل را بدم ! ) :1. (26):
3- چرا ما ایرانی ها این قدر ... هستیم ؟!
دلیل اصلی اینکه من و قطعا خیلی های دیگه توی ایران نمیایم به شخصی چیزی را پیشنهاد بدیم همینه ! طرف فرداش طلبکارت میشه اگه خراب بشه ! مشکلی داشته باشه میگه فلانی گفت اینو بخر ! و دیگه نوع جدید توهین : " هی گفتم بزار از حرفه ای ها کمک بگیریم ! " بنده که ادعایی ندارم اما متاسفم برای شما که با این سطح اطلاعات همچین حرفی میزنید ! جالب اینجاست که برای شما علمی توضیح داده شده بود !
متاسفم برای شما ...