شهریار بیا کمک !
از چند نفر دیگه پرسیدم گفتند سامسونگ بگیر !
هر کی یه چیزی میگه ، دیوونه شدم من !
Printable View
شهریار بیا کمک !
از چند نفر دیگه پرسیدم گفتند سامسونگ بگیر !
هر کی یه چیزی میگه ، دیوونه شدم من !
بدو شک سامسونگ بهتره هم کیفیت بهتر هم قیمت ارزانتر هم شیکتر
شهریار از نمایندگی سامسونگ سوال کرد یکی از بچه ها ، گفته 3 مدل بود که پنل C یه مدت تو بازار بود که دیگه الان نیست .
گفته پنل LG ها و Samsung ها هیچ فرقی ندارن ، کیفیت هر دوشون خوبه .
اون قابلیت 4:3 بودن LG هم زیاد به درد من نمیخوره .
پس مدل های سامسونگ هم پیشنهاد بدین دوستان .
یک سوالی دارم میشه از اون نمایندگی بپرسی چه جوری میگند که اون پنل C بوده ؟ چون شک دارم بدونند دقیق . :great:نقل قول:
2- مانیتور هایی که روش اشناتیون میدند که دیدم به چشم خودم پنل C هست .
به هر حال مدل سامسونگ توی این رنج قیمت GW 1932 خوبه که بازم پیشنهاد نمیشه ! با این حال انتخاب با شماست !
یک سوال دیگه شما تا حالا شنیدید که نمایندگی یا یک فروشنده بگه جنس من بده ؟! فکر میکنی اگه واقعا سامسونگه پنل C باشه به شما میگه ساسان خان این پنل C هست عزیزم برو LG بخر ؟! :1. (38):
شهریار آخه نمایندگی آشنایه نزدیک یکی از بچه هاست ، گفته بعضی ها میخوان با این حرفا سامسونگو خراب کنن و این جور حرفا ، گفته پنل های سامسونگ و ال جی و سونی الان هیچ فرقی با هم ندارند !
من زنگ زدم به نمایندگی سامسونگ که رفیقمه گفت سامسونگ با ال جی فرقی نمی کنه هر کدوم رو می خوای بخر سامسونگ اصلآ تو چین کارخونه نداره. کارخونه هایی هم که داره 1 دونه تو ایران 1 مالزی 2 تا مکزیک و 1دونه کره. پنل های سامسونگ همش کره ای هست تازه پنل هایLCD TV سونی هم سامسونگ میزنه این داستانی بود که من گفت در باره ی پنل های A B c هم گفت علامت هاییه که در کدوم کشور مونتاژ شده همین.
تازه گفت روی LCD مدل های جدید MP3 PLayer 2GB اشانتیون می ده ..
نمایندگی با توجه به اینکه آشنای دوست شما بوده ولی باز هم کاملا برای خودش گفته...نقل قول:
شهریار آخه نمایندگی آشنایه نزدیک یکی از بچه هاست ، گفته بعضی ها میخوان با این حرفا سامسونگو خراب کنن و این جور حرفا ، گفته پنل های سامسونگ و ال جی و سونی الان هیچ فرقی با هم ندارند !
آقا شماها کمک کنید بگید من چه مدلی بردارم .
پیشنهاد من همون مدلیه که شهریار گفت:نقل قول:
LG W1952S
عزیز GW1932 چطوره ؟