پاسخ: درخواست کمک برای خرید مانیتور 19 ( Widescreen )
من دوستم 1932GW
دابره از کیفیت گرفته تا قیافه خداییش خوبه پنل c هم باشه وقتی گارانتی داره مشکلی دیگه نیست
به نظر من کیفیت تصویرش از LG W1952S بالا تره یکی از دلایل کیفیت تصویر خوبشم اینه که از سری پنل های
براق استفاده کرده
حتی اگه سی هم باشه کیفیتش که خوب بود
فعلا دارم درایور جدید گرافیکم رو دانلود می کنم . یکی مونده به آخری رو دارم ، دارم آخری رو میگیرم به امید اینکه این مشکلات برطرف شه ! ( که احتمالش کمه ) .
نقل قول:
ما هم به خدا زبونمون مو در اورد از بس گفتیم.:surprised: ساسان جون یادته من چند تا پست دادم.!چقدر روی سامسونگ پافشاری کردم ؟لابد یه چیزی میدونستم:yes:.مشکل شما اینه که فقط حرف امثال خودتون رو قبول دارید:1. (27): .شاید یه کاربر جدید که میاد یه نظری میده اطلاعاتش بیشتر باشه یا حداقل تجاربی بدست آورده باشه :yes:!!! 3 تا nw-1932 واسه مشتری گرفتم از خوشحالی نمیدونستند چیکار کنن!!! هم شیک ...هم زیبا... هم کیفیت بسیار بالا.بازی هم تووووووووووووووپ .
مانیتور سامسونگ ما اینقده خوبه
نه مال ما سطحش براقه
مال ما کیفیتش عالیه
مانیتور سامسونگ ما
یخچال فریزر امرسان ما
این تبلیغ مانیتورهای سامسونگ بود؟
نقل قول:
من دوستم 1932NW
دابره از کیفیت گرفته تا قیافه خداییش خوبه پنل c هم باشه وقتی گارانتی داره مشکلی دیگه نیست
به نظر من کیفیت تصویرش از LG 1932GW بالا تره یکی از دلایل کیفیت تصویر خوبشم اینه که از سری پنل های
براق استفاده کرده
حتی اگه سی هم باشه کیفیتش که خوب بود
درسته، با توجه به بالا بودن میزان خرابی و برگشتی پنلهای C وقتی گارانتی داره دیگه جای نگرانی نیست.
وقتی کیفیت و خروجی پنل اینطوریه گارانتی چی کار میتونه بکنه؟
من مدل 1952s از lg رو پیشنهاد میدم چون کنتراست 10000 و زمان تخیر .02 رو داره الان من ازش استفاده می کنم و رازی هم هستم حالا هر طور اساتید گفتن تصمیم بگیر
البته من دیروز شهروند بیهقی بودم 29 jvc رو گذاشته بود 470.000 به نظرتون نی ارزه !!!!!!
بد نبود سایر پست ها رو میخوندید !
من مونیتورم 4ms هست. این مشکلاتو ندارم. ساسان به نظر منم از مونیتور نمیتونه باشه. رزولوشن بالا پردازش قویتری هم میخاد. بخصوص تو بازی باید یک کارت غول داشته باشی تا بتونی توی Native resolution اش بازی کنی.
اما در مورد مشکل پنجره امیدوارم با دانلود اخری درایور حل بشه. یک کاری هم بکن. رزولوشن را کم کن ببین بازم اینجوری میشه یا نه.
ساسان جان الان تنظیمات خود مانیتورت چیه ؟ Brightness : 100 ، Contrast : 70 و گاما : 50- ؟
brightness : 50
contrast : 70
gamma : 0
نقل قول:
brightness : 50
contrast : 70
gamma : 0
ساسان جان برای تست اونی که گفتم را تست کن به خصوص گاما که بیاد روی 0 تصویر خیلی بی کیفیت میشه :1. (26):