پاسخ: درخواست کمک برای خرید مانیتور 19 ( Widescreen )
قصم بخورم رو اون جریان پنجره ؟! البته قصمم که خوردم ! خودتم که همشهری هستی ، خدا وکیلی فردا پاشو بیا خونه ما خودت ببین ! شاید تنظیمات خاصی داره من بلد نیستم :yes: .
اگه برای گیمر های حرفه ای مشخصه ، چرا به من گفتید چشم تشخیص نمیده ؟! خوب پس حتما من گیمر حرفه ایم دیگه ، اینطور نیست ؟! یا شایدم چشم گیمر ها فرق داره با چشم بقیه !
نخیر لینک مقایسه ی این دو تا پنلو نخواستم ، امیر علی مانیتور داره ، سامسونگ 17 قیمتش با مانیتور من یکیه ، 5 میلی ثانیه هم هست ! حالا LG بهتره یا سامسونگ ؟! ضمنا مانیتور اون این مشکلو نداره .
منظورتو در مورد اینکه ما ایرانیا چرا انقدر ....... هستیم نفهمیدم درست !
یعنی به منم دیگه نمیخواستی پیشنهاد بدی ؟!؟!؟!؟!؟ وای به حال بقیه !
اینکه خراب بشه بیام بگم تقصیر تو بود رو کاملا حرف چرتی میدونم و بهش فکر هم نمی کنم اصلا .
ولی در مورد اینکه مشکلی داشته باشه دقیقا شماها رو مقصر میدونم !
میتونستید به من اینایی که خودم الان دارم میگم رو بگید ، نمی تونستید ؟! اگه نمی دونستید که اون حرف من که گفتم هی گفتم بزار از حرفه ای ها نظر بگیرم کاملا درسته ، اینطور نیست ؟!
ضمنا با اینکه منظور منو از این حرف درست متوجه نشدی باید بگم که من متاسفم که شما اینجور برداشت کردی ، من منظورم دقیقا منظور معنی کلمه بود نه اون منظوری که شما فکرشو می کنی ، مطمئن باش پیش خودم شما و مهراد و Stream رو حرفه ایه سخت افزار میدونستم ، الانم میدونم ، ولی اینو بدونید که اگه اطلاعات دقیق و کاملی ندارید خواهشا اینجور با اطمینان حرف نزنید !
علمی توضیح داد ؟! مشخصه از این جریانی که الان پیش اومده و من گفتم .
به همچنین برای شماها اگر واقعا اینطوری فکر می کنید ...
این مانیتور 19 رو میزارم برای 360 و همون مانیتور قبلی رو نمیفروشم و نگه میدارم برای PC ، باز هم از راهنمایی خوبتون ممنون !
ضمنا اگر شما فکر می کنید مشکل از جای دیگس ، تخصصی بیاید مشکل رو بحث کنیم نه اینکه جواب منو اینطوری بدید !
موفق باشید .
:give_rose:
یه چیزی برام عجیبه LG W1952S 212 هزار تومان مدل Samsung 1732N Plus هم همین قیمته چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته بگذره که من 260 خریدم
راستی ، این قسمت جدید ترین ارسالهای انجمن هست بالای فروم ، وقتی نوشته ها رد میشه ، یه حالت اینکه دارن چشمک میزننا ، اینطوریه ، برای شما هم اینطوریه ؟ اگه نیست که مشکل از جای دیگست و همه ی این بحث ها چرت !
نقل قول:
قصم بخورم رو اون جریان پنجره ؟! البته قصمم که خوردم ! خودتم که همشهری هستی ، خدا وکیلی فردا پاشو بیا خونه ما خودت ببین ! شاید تنظیمات خاصی داره من بلد نیستم :yes: .
اگه برای گیمر های حرفه ای مشخصه ، چرا به من گفتید چشم تشخیص نمیده ؟! خوب پس حتما من گیمر حرفه ایم دیگه ، اینطور نیست ؟! یا شایدم چشم گیمر ها فرق داره با چشم بقیه !
نخیر لینک مقایسه ی این دو تا پنلو نخواستم ، امیر علی مانیتور داره ، سامسونگ 17 قیمتش با مانیتور من یکیه ، 5 میلی ثانیه هم هست ! حالا LG بهتره یا سامسونگ ؟! ضمنا مانیتور اون این مشکلو نداره .
منظورتو در مورد اینکه ما ایرانیا چرا انقدر ....... هستیم نفهمیدم درست !
یعنی به منم دیگه نمیخواستی پیشنهاد بدی ؟!؟!؟!؟!؟ وای به حال بقیه !
اینکه خراب بشه بیام بگم تقصیر تو بود رو کاملا حرف چرتی میدونم و بهش فکر هم نمی کنم اصلا .
ولی در مورد اینکه مشکلی داشته باشه دقیقا شماها رو مقصر میدونم !
میتونستید به من اینایی که خودم الان دارم میگم رو بگید ، نمی تونستید ؟! اگه نمی دونستید که اون حرف من که گفتم هی گفتم بزار از حرفه ای ها نظر بگیرم کاملا درسته ، اینطور نیست ؟!
ضمنا با اینکه منظور منو از این حرف درست متوجه نشدی باید بگم که من متاسفم که شما اینجور برداشت کردی ، من منظورم دقیقا منظور معنی کلمه بود نه اون منظوری که شما فکرشو می کنی ، مطمئن باش پیش خودم شما و مهراد و Stream رو حرفه ایه سخت افزار میدونستم ، الانم میدونم ، ولی اینو بدونید که اگه اطلاعات دقیق و کاملی ندارید خواهشا اینجور با اطمینان حرف نزنید !
علمی توضیح داد ؟! مشخصه از این جریانی که الان پیش اومده و من گفتم .
به همچنین برای شماها اگر واقعا اینطوری فکر می کنید ...
این مانیتور 19 رو میزارم برای 360 و همون مانیتور قبلی رو نمیفروشم و نگه میدارم برای PC ، باز هم از راهنمایی خوبتون ممنون !
ضمنا اگر شما فکر می کنید مشکل از جای دیگس ، تخصصی بیاید مشکل رو بحث کنیم نه اینکه جواب منو اینطوری بدید !
موفق باشید .
:give_rose:
خب مثل اینکه مشکل شما با Response Time هست، اگه مانیتور قبلی CRT بوده کمی طول می کشه تا عادت کنید.
یه حسی بهم میگه اگه سامسونگ رو پیشنهاد داده بودیم الان مشکل به جای Response Time احتمالا رنگ نامناسب و کنتراست بود و شاید توی مانیتور هم قیمتی که شهریار داره این مشکل نبود و حالا LG بهتره یا سامسونگ و ...
اینکه پنجره رو بکشیم و سایه اش بمونه توی مانیتورهای 16ms به سختی قابل دیدنه، حالا چه برسه به 5ms؛ البته چشم انسانها هم متفاوته و شاید دلیل بوجود اومدن این مشکل برای شما همین بوده. شاید در 1440x900 و 75 هرتز کار نمی کنید.
یعنی گیمر ها مانیتور LCD استفاده نمی کنند ؟
ولی بزارید یه چیزی رو بگم ، رنگ نا مناسب و کنتراست ضعیف رو ترجیح میدم به این مشکل !
توی مانیتور های 16ms به سختی قابل دیدنه ؟ پس چرت من توی مانیتور 5ms دارم میبینم ؟! نکنه دارم دروغ می گم ، یا اینکه عقلم کار نمی کنه و دارم شماها رو خراب می کنم ؟!
بنده در حال حاضر در رزولوشن 1440x900 و 75 هرتز کار می کنم .
دقیقا همین هست که آرمان جان میگه !
ساسان جان تفاوت پنل A و S را عکس دارم میتونم بدم اگه خواستی ! اون وقت دیگه میتونی تفاوت C و A که خیلی تفاوتش بیشتر از A و S هست را بفهمی به خصوص در رنگ .
2- این مشکل چشمک زن اینجا نیست . مشکل کشیدن پنجره هم متوجه نمیشم و باید حضوری ببینم .
3- مطمئنید دارید با اون زیرولوشن و مهم تر از اون 75 هرتز کار می کنید ؟
4- اون جمله امیر علی جان در مورد قیمت را کمی استدلال کنید . مشکل حل شد ؟ :1. (38):
قربانت
شهریار :1. (21):
شهریار قیمت این مانیتور ها ،روزش چنده شاید دارم اشتباه می کنم
توی رایان صبا و رایانه دات کام و قیمت دات کام که بین 200 تا 212 زده قیمتو
منظورم اینکه دارم می گم چرا مانیتور من با این مشخصات، تقریبآ هم قیمت مانیتور ساسانه
ماله من 17 اینچه معمولیه ماله ساسان 19 اینچ واید
شهریار خداوکیلی فردا عصر پاشو بیا خونه ما ، تا بهت نشون بدم ، اوکی ؟
زنگ بزن بهم و بیا که خونه باشم .
نامردیه اگه نیای ! بیا و خودت ببین ، توضیحات منم کنارش باشه دیگه .
جمله ی امیر علیم نمی دونم والا ، اینا کارای رایان صباست !
ما هم به خدا زبونمون مو در اورد از بس گفتیم.:surprised: ساسان جون یادته من چند تا پست دادم.!چقدر روی سامسونگ پافشاری کردم ؟لابد یه چیزی میدونستم:yes:.مشکل شما اینه که فقط حرف امثال خودتون رو قبول دارید:1. (27): .شاید یه کاربر جدید که میاد یه نظری میده اطلاعاتش بیشتر باشه یا حداقل تجاربی بدست آورده باشه :yes:!!! 3 تا nw-1932 واسه مشتری گرفتم از خوشحالی نمیدونستند چیکار کنن!!! هم شیک ...هم زیبا... هم کیفیت بسیار بالا.بازی هم تووووووووووووووپ .
نقل قول:
ما هم به خدا زبونمون مو در اورد از بس گفتیم.:surprised: ساسان جون یادته من چند تا پست دادم.!چقدر روی سامسونگ پافشاری کردم ؟لابد یه چیزی میدونستم:yes:.مشکل شما اینه که فقط حرف امثال خودتون رو قبول دارید:1. (27): .شاید یه کاربر جدید که میاد یه نظری میده اطلاعاتش بیشتر باشه یا حداقل تجاربی بدست آورده باشه :yes:!!! 3 تا nw-1932 واسه مشتری گرفتم از خوشحالی نمیدونستند چیکار کنن!!! هم شیک ...هم زیبا... هم کیفیت بسیار بالا.بازی هم تووووووووووووووپ .
وحید جان حتما باید این جوری پاسخ داد :
NW 1932 اصلا جزو آمار نیست ! این اولش و اون مانیتوری که پیشنهاد میشد حداقل یک چیزی برای گفتن داشت GW 1932 بود ! 2- این مانیتور 5 میلی ثانیه هست ! :1. (26): 3- این مانیتور پنل C هست . و ... .