با مراجعه به سایت آواژنگ میتونید نزدیک ترین نماینده فروش این شرکت رو پیداکنید . خیر از نظر خنک کننده بسیار عالی هست . دارای خنک کنندهwindforce میباشد به مراتب کیفیت بهتری دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
r7 260x قویتر هست . ولی قیمتش از بودجه شما بیشتره . اگر میتونید هزینه کنید r7 260x بگیرید
تایید شده نیست . تو بازار رقابتی الان اکثر قطعات از برندهای مختلف با هم سازگار هستند .
ولی در کل گیگابایت رو به خاطر کیفیت قطعات و گارانتی بهتر توصیه میکنم .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب گویا این برند GIGABYTE - Graphics Card - AMD - PCI Express Solution - Radeon™ R7 200 series - GV-R725O5-2GI (rev. 1.0)
نیست و جایی گیر نمیاد
=- ترجیعا مدل دیگری رو مد نظر دارید ؟ سایر برندها؟
پاور 530 گرین تهیه کردم که به قول معروف از برق خیالم راحت باشه
|
GIGABYTE GT 740 OC 2GB GDDR5برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیون کامپیوتر: فروش آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: GIGABYTE GT 740 OC 2GB GDDR5
با بودجه حدود 470 تومن که فرمودید بنظرم galaxy 750 gtx 1gb یکی از بهترین گزینه هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت در مقایسه با R7 260 یا R7250x سرتر هست ؟
الان GT از نظر تکنولوژی قدیمی نشده ؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پاسختون نیمای گرامی
فقط حقیقت یه سوالی که ذهن رو مشغول کرده این هست که فن این کارت با این چیپست چطوری میخواد بحث گرما رو مدیریت کنه ؟
من کیس معمولی دارم و به قول معروف کولینگ و.. ندارم
در انتخاب کارت گرافیکم بحث خنک کننده هم مد نظر دارم
سلام برای این سیستم چه گرافیک و مانیتوری پیشنهاد میدین ؟ با در نظر گرفتن حداکثر بودجه 1 میلیون
mian:H81-plus asus
psu:green 480 A-EU
Ram: 4gig apacer
H.D.D:1Tb WD Blue
Case Green pars
Cpu:G3220
آخرین ویرایش توسط Nima061 در تاریخ 20-10-14 انجام شده است
این مقایسه این دو کارت . 740gt به تازگی معرفی و عرضه شده . البته کارت معرفی شده نیماجان هم عالیه
Radeon R7 250 vs GeForce GT 740
- - - Updated - - -
بودجه رو حتما مشخص کند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nima061 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (21-10-14)
این gt740 از r7 260 طبق اینجا خیلی ضعیف تر هست ؟
|
بله حدود 140 ارزونتر از r7 260 هست . من با r7 250 مقایسه گذاشته بودم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (21-10-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به راحتی میتونه مدیریت کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپ 750 یکی از انقلابی ترین چیپستهای گرافیک کارتها در چند سال اخیر بوده که با مصرف بسیار پائین ( حدود 76 وات ) در کنار قدرت مناسب گرمای بسیار کمی تولید میکند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این گرافیک کارت تقریبا صورت مسئله خنک کننده کیس پاک میشه چون از پایه گرمای چندانی ایجاد نمیشود تا نیاز به دفع آن باشد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks