پاسخ: جدیدترین کارت گرافیک که با مادربرد سیستمم سازگاره چیه؟
نقل قول:
سلام از اینکه در کوتاهترین زمان پاسخ رو ارسال کردید سپاسگزارم :11():
1. این گرافیکی که شما معرفی کردید کجا فروخته میشه ؟ سرچ کردم البته مدل رو جایی یافت نشد ( شهرستان هستم ) در فروشگاه های مجازی جایی فروخته میشه ؟
فقط یک نکته این گرافیکی که شما عرض کردید از برند گیگا نسبت به برند ایسوس که خودم گفتم از نظر پردازش گرما به مشکل نمیخوره ؟
چون ایسوس 2 تا فن داره این یکی اونم از نوع بزرگ ( بحث سرو صدای مربوط به فن چطور هست ؟ به قول معروف زیاده ؟ )
در بحث تکنولوزی بین R250x و R7260 شما کدوم رو تایید میکنید با توجه به اینکه 250 2 هست و 260 یک گیگ ، ایا تکنولوزی اینها خیلی به قول معروف به چشم میان ؟ یا چندان فرقی ندارند
-=-
2. به طور کلی هماهنگی برند ها چیزی هست که تایید شده باشه ؟ مثلا مادربرد و گرافیک از یک برند مثلا گیگا
با مراجعه به سایت آواژنگ میتونید نزدیک ترین نماینده فروش این شرکت رو پیداکنید . خیر از نظر خنک کننده بسیار عالی هست . دارای خنک کنندهwindforce میباشد به مراتب کیفیت بهتری دارد .
r7 260x قویتر هست . ولی قیمتش از بودجه شما بیشتره . اگر میتونید هزینه کنید r7 260x بگیرید
تایید شده نیست . تو بازار رقابتی الان اکثر قطعات از برندهای مختلف با هم سازگار هستند .
ولی در کل گیگابایت رو به خاطر کیفیت قطعات و گارانتی بهتر توصیه میکنم .
نقل قول:
با مراجعه به سایت آواژنگ میتونید نزدیک ترین نماینده فروش این شرکت رو پیداکنید . خیر از نظر خنک کننده بسیار عالی هست . دارای خنک کنندهwindforce میباشد به مراتب کیفیت بهتری دارد .
r7 260x قویتر هست . ولی قیمتش از بودجه شما بیشتره . اگر میتونید هزینه کنید r7 260x بگیرید
تایید شده نیست . تو بازار رقابتی الان اکثر قطعات از برندهای مختلف با هم سازگار هستند .
ولی در کل گیگابایت رو به خاطر کیفیت قطعات و گارانتی بهتر توصیه میکنم .
سلام
خوب گویا این برند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نیست و جایی گیر نمیاد
=- ترجیعا مدل دیگری رو مد نظر دارید ؟ سایر برندها؟
پاور 530 گرین تهیه کردم که به قول معروف از برق خیالم راحت باشه
نقل قول:
سلام
خوب گویا این برند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نیست و جایی گیر نمیاد
GIGABYTE GT 740 OC 2GB GDDR5
نقل قول:
سلام
خوب گویا این برند
نیست و جایی گیر نمیاد
با بودجه حدود 470 تومن که فرمودید بنظرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یکی از بهترین گزینه هاست
سلام
این کارت در مقایسه با R7 260 یا R7250x سرتر هست ؟
الان GT از نظر تکنولوژی قدیمی نشده ؟
نقل قول:
با بودجه حدود 470 تومن که فرمودید بنظرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یکی از بهترین گزینه هاست
سلام
ممنون از پاسختون نیمای گرامی
فقط حقیقت یه سوالی که ذهن رو مشغول کرده این هست که فن این کارت با این چیپست چطوری میخواد بحث گرما رو مدیریت کنه ؟
من کیس معمولی دارم و به قول معروف کولینگ و.. ندارم
در انتخاب کارت گرافیکم بحث خنک کننده هم مد نظر دارم
سلام برای این سیستم چه گرافیک و مانیتوری پیشنهاد میدین ؟ با در نظر گرفتن حداکثر بودجه 1 میلیون
mian:H81-plus asus
psu:green 480 A-EU
Ram: 4gig apacer
H.D.D:1Tb WD Blue
Case Green pars
Cpu:G3220
این مقایسه این دو کارت . 740gt به تازگی معرفی و عرضه شده . البته کارت معرفی شده نیماجان هم عالیه
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام برای این سیستم چه گرافیک و مانیتوری پیشنهاد میدین ؟ با در نظر گرفتن حداقل بودجه
mian:H81-plus asus
psu:green 480 A-EU
Ram: 4gig apacer
H.D.D:1Tb WD Blue
Case Green pars
بودجه رو حتما مشخص کند .
نقل قول:
این مقایسه این دو کارت . 740gt به تازگی معرفی و عرضه شده . البته کارت معرفی شده نیماجان هم عالیه
- - - Updated - - -
سلام
این gt740 از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] طبق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خیلی ضعیف تر هست ؟
بله حدود 140 ارزونتر از r7 260 هست . من با r7 250 مقایسه گذاشته بودم .
نقل قول:
سلام
ممنون از پاسختون نیمای گرامی
فقط حقیقت یه سوالی که ذهن رو مشغول کرده این هست که فن این کارت با این چیپست چطوری میخواد بحث گرما رو مدیریت کنه ؟
من کیس معمولی دارم و به قول معروف کولینگ و.. ندارم
در انتخاب کارت گرافیکم بحث خنک کننده هم مد نظر دارم
سلام
به راحتی میتونه مدیریت کنه :1. (35):
چیپ 750 یکی از انقلابی ترین چیپستهای گرافیک کارتها در چند سال اخیر بوده که با مصرف بسیار پائین ( حدود 76 وات ) در کنار قدرت مناسب گرمای بسیار کمی تولید میکند
با این گرافیک کارت تقریبا صورت مسئله خنک کننده کیس پاک میشه چون از پایه گرمای چندانی ایجاد نمیشود تا نیاز به دفع آن باشد