سلام به همگی
مادربرد سیستم من ASUS P5KC هست. جدیدترین کارت گرافیک انویدیا که با مادربرد سیستمم سازگاره چیه؟ سری چند؟
سلام به همگی
مادربرد سیستم من ASUS P5KC هست. جدیدترین کارت گرافیک انویدیا که با مادربرد سیستمم سازگاره چیه؟ سری چند؟
|
بستگی به پردازنده وپاور شما داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل پیشنهادم تهیه Gigabyte GTX 750 Ti با قیمت 690 حدودا
alksdj (19-10-14), hamed 111 (24-08-14), iSaad (24-08-14), Morteza.m1371 (24-08-14)
پردازنده Intel Core 2 Duo E4600 @ 2.40GHz
پاور: Perfect F12 500v
با این پاور که خروجی زیر 200 وات داره با هر گرافیکی مشکل میخورید باید به فکر پاور هم باشید . 430 وات گرین باید بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSaad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دارم. من میخوام سال آینده وقتی پردازنده Skylake اینتل راهی بازار شد یه سیستم ببندم و در مورد کارت گرافیک از سری Geforce 900 یه کارت گرافیک دوهسته ای از شرکت ASUS یا EVGA بخرم. از کجا باید بدونم که دو هسته ای هستن؟ مثلآ الان در بین 3 کارت EVGA آیا 2 هسته ای وجود داره؟ :
EVGA - Products - Graphics - GeForce 900 Series Family - GTX 980
سلام برای خریداری کارت گرافیک جدید ASUS GTX 970 روی این سیستم مشکلی پیش نمی آید؟
CPU: intel Core i7 3770
MB: Asus P8P67 DELUXE
RAM: 8 GB 1333
Power: Green 885w
VGA: Asus 560Ti
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط globalforce2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پلتفرم شما از pci-e نسخه دوم پشتیبانی میکند ولی این سری گرافیک از نسخه سوم بهره میبرد
احتمالا این امر باعث میشه اندکی پرفورمنس گرافیک کارت پائین بیاید و بسته به بازی بین 3 تا 10 درصد پرفومنس کمتر داشته باشید
پینوشت : هنوز ریویوئی از مقایسه عملکرد این کارت بر روی pci-e 2 و 3 ندیدم و اون تخمین افت کارائی بر روی سریهای 7 بوده
سلام
دوستان
من قصد خرید گرافیک دارم
ولی این وسط به قول معروف گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
در ابتدا این مشخصات سیستم کنونی من هست
حالا سوال هایمCPU :phenom x4 965 black
Main: Gigabyte GA-MA770T-UD3 rev1
VGA: قبلا EAH 4870 1ddr5 داشتم که سوخت لینک تصویر GPUZ از گرافیکم که سوخت
Monitor : LG Flatroon F700P CRT نخندید لطفا :دی
Ram: 4gig 1333 Corsair DDR3
Power Green 330
1. میخوام گرافیک بخرم نهایت تا 470 تحقیق ابتدایی کردم Asus R7 250x 2gb ddr5 بگیرم یا Asus R7 260 1ddr5 کلا شما چه برندی رو برای خرید پیشنهاد میکنید
- آیا با پاور کنونی من سازگاری دارد ؟
- آیا گرافیکی که در بالا ذکر شد به عنوان پیشنهاد با قطعات من هماهنگی دارد ؟
- من انتظار رزولیشن بالا را فعلا ندارم با این مانیتور کنونی میتونم بازی های که قرار هست بیاد رو در حد مانیتور به صورت راحت اجرا کنم ؟ مثلا gta iv or assassin و ..
- ایا خرید کارت گرافیکهای جدید از نوع DDR5 باعث فشار به CPU کنونی نمیاد ؟ بخاطر تکنولوژی و سرعت
2. یه راه دیگر هم به نظرم میرسه میخواستم ببینم میتونم فعلا نسبت به هماهنگ سازی قطعات اقدام کنم
مثلا اینطور
یه رم 4 گیگ بگیرم باس 1600 + یه پاور مناسب با چند وات و کدوم برند ؟ و یه گرافیک متوسط ؟ فقط برند گرافیک چیزی باشه که از گرافیک قبلیم پایین تر نباشه
3. فن سی پی یو در هنگام بازی خیلی صدا میداد مخصوصا زمانی که کارت گرافیک قبلیم رو داشتم آیا این نشونه ای از فشار به سی پی یو بخاطر پردازش هست یا اینکه فن کم آورده ؟ برای تعویض فن کدوم رو شما توصیه میکنید ؟
=-=-
دوستان از اینکه سوالاتم زیاد هست شرمنده ام، ولی واقعا گیر کردم ، امیدوارم با پاسختون من رو در این زمینه راهنمایی کنید
آخرین ویرایش توسط shintaro در تاریخ 19-10-14 انجام شده است
با بودجه شما پیشنهادم Gigabyte R7 250X OC 2GB میباشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4923#ov
1-پاور شما روی مرز هست . پیشنهاد میکنم 430 تهیه کنید
2-بله هماهنگه
3-مشکلی نباید باشه . ولی نباید انتظار بالایی داشته باشی
4-خیر فشاری نمیارد و اصولا ارتباطی ندارد .
رم رو حتما دو تا مشابه بگیرید . دو عدد 4 گیگ مشابه
پاور هم عرض کردم .
فن CPU رو باز کنید . با دستگاه باد تمیز کنید . خمیر بزنید روی CPU ودوباره ببندید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام از اینکه در کوتاهترین زمان پاسخ رو ارسال کردید سپاسگزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. این گرافیکی که شما معرفی کردید کجا فروخته میشه ؟ سرچ کردم البته مدل رو جایی یافت نشد ( شهرستان هستم ) در فروشگاه های مجازی جایی فروخته میشه ؟
فقط یک نکته این گرافیکی که شما عرض کردید از برند گیگا نسبت به برند ایسوس که خودم گفتم از نظر پردازش گرما به مشکل نمیخوره ؟
چون ایسوس 2 تا فن داره این یکی اونم از نوع بزرگ ( بحث سرو صدای مربوط به فن چطور هست ؟ به قول معروف زیاده ؟ )
در بحث تکنولوزی بین R250x و R7260 شما کدوم رو تایید میکنید با توجه به اینکه 250 2 هست و 260 یک گیگ ، ایا تکنولوزی اینها خیلی به قول معروف به چشم میان ؟ یا چندان فرقی ندارند
-=-
2. به طور کلی هماهنگی برند ها چیزی هست که تایید شده باشه ؟ مثلا مادربرد و گرافیک از یک برند مثلا گیگا
آخرین ویرایش توسط shintaro در تاریخ 19-10-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks