سامسونگ های تولیدی در ایران به دلیل نداشتن یا ضعیف بودن شیلد در داخل مونیتور کافیه فقط با یک منبع نویز دار مثل دکل های برق فشار قوی یا آنتن و تقویت کننده ایرانسل یا یک اسپیکر نزدیکش باشد به شدت به لرزش میوفتد . کلا تو سری crt برنده میدان lg هست .
سامسونگ های تولیدی در ایران به دلیل نداشتن یا ضعیف بودن شیلد در داخل مونیتور کافیه فقط با یک منبع نویز دار مثل دکل های برق فشار قوی یا آنتن و تقویت کننده ایرانسل یا یک اسپیکر نزدیکش باشد به شدت به لرزش میوفتد . کلا تو سری crt برنده میدان lg هست .
Armin-N (02-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
رفیق من مغازه داره و از صبح تا شب مانیتورش روشنه تایپ هم میکنه و از این میدان ها هم گیرش میاد یعنی همیشه اسپیکرش پیشه مانیتور هست ولی تا حالا کیفیتش هم کم نشده !!! بر عکس یکی از اقواممون استفاده معمولی برده از ال جی تصویرش قاطیه یهو میره سیاه میشه !!!! بعد الان آمده به ما گیر داده که یه سامسونگ براش بگیرم با قیمت پایین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و خودم هم از سامسونگ داشتم هر چی ازش کار بکشی بهتر تر میشه ولی بدتر نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سامسونگ پرفروش ترین مانیتور دنیا
سونی آی بی ام اپل از سامسونگ پنل میخرند
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 02-10-08 انجام شده است
Armin-N (02-10-08), msdcorp.ir (03-10-08)
حرف آقا امید درسته من این رو بشخصه دیدم ولی این رو هم باید در نظر بگیری که LG هم در بعضی مدل ها این مشکل رو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (02-10-08), Overclocker (02-10-08)
Armin-N (02-10-08)
کاربر شهرسختافزار
آرمان جان میدونی چه کار کن اصلا بیخیال مانیتور شو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگیر خیال خودتو راحت کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (02-10-08), D J V A H I D (02-10-08)
SSA Super V.I.P
والا من MB1795 داشتم ، از LCD 19 اینچ Wide که الان دارم بیشتر راضی بودم ازش !
Speaker Logitech Z2300 جفتش بود دقیقا 10 سانتیش ، Bass که میداد مانیتور میلرزید ولی هیچیش نشد ، LG قبلیم سر همین مساله اسپیکر مشکل پیدا کرد . من هنوز میگم ، نظر من : Samsung MB1795 ، بهترین انتخابه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Armin-N (02-10-08), Merlin360 (02-10-08), Overclocker (02-10-08)
|
|
LG که تو بازار هست فکر قیمت حدود 95 هزار تومان باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پس با این حساب
سامسونگ
MB1795
و
ال جی
T730BH
با این شرایط بهترین مدل های این دو برند هستن
درسته؟
تشکر از همه عزیزانم
ببخشید اگه زحمت دادم بهتون
فقط یک نکته که هیچکدوم بهش اشاره نکردید. من خودم به این نتیجه رسیدم. در مانیتور LG T730PU تعداد پیکسلها بیشتر از sumsong MB1795 هست.(1600*1200 <==> 1280*1024). در یک رزولوشن مساوی فاصله پیکسلهای LG T730PU کمتر از sumsong MB هست و به همین علت هم چشم خسته نمیشود و هم کیفیت تصویر بیشتر است . پس LG T730PU از مانیتور sumsong MB بهتر است و در ضمن فقط 10 هزار تومان گرانتر از LG T730BH است.
Armin-N (17-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks