نقل قول:
این^
من که هیچی بیشترین کسانی که من باهاشون صحبت میکردم در مورد طراحی ها از 10 نفر 8 نفر میگفتند این ^
Printable View
نقل قول:
این^
من که هیچی بیشترین کسانی که من باهاشون صحبت میکردم در مورد طراحی ها از 10 نفر 8 نفر میگفتند این ^
جان خودم گیج شدم :1. (38):نقل قول:
والا هنوز نمیدونمنقل قول:
اینطوری نتسجه ای حاصل نمیشه
بیاید یه لطفی در حق من بکنید
بهترین مدل ال جی و بهترین مدل سامسونگ رو بهم بگید تا 125 تومن معرفی کنید
اینم اولویت هام به ترتیب
رنگ زیبا و طبیعی
شفافیت
ضرر کمتر برای چشم
عمر و کیفیت عالی
بعد از همه زیبایی
پس یکی از سامسونگ
یکی از ال جی
اینطوری بعدش بهتر میتونم نتیجه بگیرم
از 125 تومن بیشتر نشه (حداکثرش 125)
:rofl::rofl::rofl::rofl:نقل قول:
جان خودم مردم از خنده...انتظار هر جوابی رو داشتم الا این!:1. (38):
بهرحال سلیقه ها متفاوته!:yes:
برای LG همونی که من گفتم!:whistle:نقل قول:
LG-T730BH
سامسونگ رو هم باید از کارشناسان اون برند بپرسی...فکر کنم همونی که آق ساسان گفتند بهترینش بوده...پس جوابت از قبل داده شده!:yes:
:1. (40)::1. (40):
آرمین جان با این وضع تنها چیزی که به دردت میخوره چیزی نیست جز ، سامسونگ MB1795
سامسونگ های تولیدی در ایران به دلیل نداشتن یا ضعیف بودن شیلد در داخل مونیتور کافیه فقط با یک منبع نویز دار مثل دکل های برق فشار قوی یا آنتن و تقویت کننده ایرانسل یا یک اسپیکر نزدیکش باشد به شدت به لرزش میوفتد . کلا تو سری crt برنده میدان lg هست .
رفیق من مغازه داره و از صبح تا شب مانیتورش روشنه تایپ هم میکنه و از این میدان ها هم گیرش میاد یعنی همیشه اسپیکرش پیشه مانیتور هست ولی تا حالا کیفیتش هم کم نشده !!! بر عکس یکی از اقواممون استفاده معمولی برده از ال جی تصویرش قاطیه یهو میره سیاه میشه !!!! بعد الان آمده به ما گیر داده که یه سامسونگ براش بگیرم با قیمت پایین :1. (27):
و خودم هم از سامسونگ داشتم هر چی ازش کار بکشی بهتر تر میشه ولی بدتر نه :great:
سامسونگ پرفروش ترین مانیتور دنیا
سونی آی بی ام اپل از سامسونگ پنل میخرند
حرف آقا امید درسته من این رو بشخصه دیدم ولی این رو هم باید در نظر بگیری که LG هم در بعضی مدل ها این مشکل رو داره :wink:
نمیگم LG مشکل ندارد ولی در این مشکل خیلی کمتر هست .
آرمان جان میدونی چه کار کن اصلا بیخیال مانیتور شو :1. (38):
نگیر خیال خودتو راحت کن :great:
والا من MB1795 داشتم ، از LCD 19 اینچ Wide که الان دارم بیشتر راضی بودم ازش !
Speaker Logitech Z2300 جفتش بود دقیقا 10 سانتیش ، Bass که میداد مانیتور میلرزید ولی هیچیش نشد ، LG قبلیم سر همین مساله اسپیکر مشکل پیدا کرد . من هنوز میگم ، نظر من : Samsung MB1795 ، بهترین انتخابه .