N0m@d (01-10-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این^
من که هیچی بیشترین کسانی که من باهاشون صحبت میکردم در مورد طراحی ها از 10 نفر 8 نفر میگفتند این ^
N0m@d (01-10-08)
کاربر شهرسختافزار
جان خودم گیج شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Merlin360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا هنوز نمیدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینطوری نتسجه ای حاصل نمیشه
بیاید یه لطفی در حق من بکنید
بهترین مدل ال جی و بهترین مدل سامسونگ رو بهم بگید تا 125 تومن معرفی کنید
اینم اولویت هام به ترتیب
رنگ زیبا و طبیعی
شفافیت
ضرر کمتر برای چشم
عمر و کیفیت عالی
بعد از همه زیبایی
پس یکی از سامسونگ
یکی از ال جی
اینطوری بعدش بهتر میتونم نتیجه بگیرم
از 125 تومن بیشتر نشه (حداکثرش 125)
آخرین ویرایش توسط Armin-N در تاریخ 01-10-08 انجام شده است
N0m@d (01-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جان خودم مردم از خنده...انتظار هر جوابی رو داشتم الا این!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهرحال سلیقه ها متفاوته!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای LG همونی که من گفتم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG-T730BH
سامسونگ رو هم باید از کارشناسان اون برند بپرسی...فکر کنم همونی که آق ساسان گفتند بهترینش بوده...پس جوابت از قبل داده شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (02-10-08)
SSA Super V.I.P
آرمین جان با این وضع تنها چیزی که به دردت میخوره چیزی نیست جز ، سامسونگ MB1795
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Armin-N (02-10-08), Labyrinth (02-10-08), Overclocker (02-10-08)
سامسونگ های تولیدی در ایران به دلیل نداشتن یا ضعیف بودن شیلد در داخل مونیتور کافیه فقط با یک منبع نویز دار مثل دکل های برق فشار قوی یا آنتن و تقویت کننده ایرانسل یا یک اسپیکر نزدیکش باشد به شدت به لرزش میوفتد . کلا تو سری crt برنده میدان lg هست .
Armin-N (02-10-08)
کاربر شهرسختافزار
رفیق من مغازه داره و از صبح تا شب مانیتورش روشنه تایپ هم میکنه و از این میدان ها هم گیرش میاد یعنی همیشه اسپیکرش پیشه مانیتور هست ولی تا حالا کیفیتش هم کم نشده !!! بر عکس یکی از اقواممون استفاده معمولی برده از ال جی تصویرش قاطیه یهو میره سیاه میشه !!!! بعد الان آمده به ما گیر داده که یه سامسونگ براش بگیرم با قیمت پایین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و خودم هم از سامسونگ داشتم هر چی ازش کار بکشی بهتر تر میشه ولی بدتر نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سامسونگ پرفروش ترین مانیتور دنیا
سونی آی بی ام اپل از سامسونگ پنل میخرند
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 02-10-08 انجام شده است
Armin-N (02-10-08), msdcorp.ir (03-10-08)
|
|
حرف آقا امید درسته من این رو بشخصه دیدم ولی این رو هم باید در نظر بگیری که LG هم در بعضی مدل ها این مشکل رو داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (02-10-08), Overclocker (02-10-08)
Armin-N (02-10-08)
کاربر شهرسختافزار
آرمان جان میدونی چه کار کن اصلا بیخیال مانیتور شو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگیر خیال خودتو راحت کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (02-10-08), D J V A H I D (02-10-08)
SSA Super V.I.P
والا من MB1795 داشتم ، از LCD 19 اینچ Wide که الان دارم بیشتر راضی بودم ازش !
Speaker Logitech Z2300 جفتش بود دقیقا 10 سانتیش ، Bass که میداد مانیتور میلرزید ولی هیچیش نشد ، LG قبلیم سر همین مساله اسپیکر مشکل پیدا کرد . من هنوز میگم ، نظر من : Samsung MB1795 ، بهترین انتخابه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Armin-N (02-10-08), Merlin360 (02-10-08), Overclocker (02-10-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks