زوتاک امتحان خودشو پس نداده جمله AMD>INTEL را تکرار میکنم:کیفیت ساخت گیگابایت بعد از یکسال گیمینگ مشخص میشه
کاربر فعال انجمن سختافزار
زوتاک امتحان خودشو پس نداده جمله AMD>INTEL را تکرار میکنم:کیفیت ساخت گیگابایت بعد از یکسال گیمینگ مشخص میشه
کاربر شهرسختافزار
برادر من شما چرا از این شاخه به اون شاخه می پرید لزومی نداره که . اون از بنچمارکتون که گذاشتین و ربطی به این تاپیک نداشت این هم از پست آخرتون امتحانش رو پس نداده لطفا رعایت کنید ما فقط قصد مشاوره داریم و انتخاب آخر رو خود خریدار انجام میده این کارا چیه... شما صدبار پست بزن بگو امتحانش رو پس نداده اگه امتحانش رو پس نداده بود که این همه تو سایتهای خارجی مورد بررسی قرارش نمیدادن و به عنوان یه برند معتبر زیر تستش نمی بردن خواهشن براساس مستندات صحبت کن و الکی پست تاپیک رو کشش ندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
برادر من شما چرا از این شاخه به اون شاخه می پرید لزومی نداره که . اون از بنچمارکتون که گذاشتین و ربطی به این تاپیک نداشت این هم از پست آخرتون امتحانش رو پس نداده لطفا رعایت کنید ما فقط قصد مشاوره داریم و انتخاب آخر رو خود خریدار انجام میده این کارا چیه... شما صدبار پست بزن بگو امتحانش رو پس نداده اگه امتحانش رو پس نداده بود که این همه تو سایتهای خارجی مورد بررسی قرارش نمیدادن و به عنوان یه برند معتبر زیر تستش نمی بردن خواهشن براساس مستندات صحبت کن و الکی پست تاپیک رو کشش ندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
mohamad.j (28-01-16)
زوتک کارت بسیار خوبیه گارانتیش هم معتبره . ولی کیفیت ساخت و کیفیت کولینگ گیگابایت تو انتخاب برای گیمر باید مورد توجه قرار بگیره .
- - - Updated - - -
دوست گرامی خونسردی خودتون رو حفظ کنید . دلیلی بر عصبانیت وجود ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RAVYY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نه امید عزیز عصبانی نشدم بله من هم با نظرتون موافق هستم شما بگی بهتر ما هم میگیم بهتر چون شما تجربه ی بیشتر داری و استاد ما هستین ولی من تو پستهام هم گفتم پیشنهادم فقط به علت همون ارزش خرید و بازدهی هست و کش دادن دیگه نداره که و دوستمون می تونن هر کارتی که دوست دارن بخرن چون تصمیم گیرنده نهایی خود خریدار هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کش دادن بحث نیست اینجا انجمن و هرکسی نظرشو میگه و اتفاقا همه چیزهای جدید یاد میگیرم .تو خیلی تایپیکهایی که طولانی بودند بنده چیزهای جدید یاد گرفتم ردند
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 29-01-16 انجام شده است
آقای بولدوزر با اینکه با آواتار نژاد پرستانت اصلا حال نمیکنم ولی دقیقا درست گفتی طولانی شدن تایپیک به تجربیات دیگر افراد سایت اضافه میکنه مثلا همین شکننده بودن فن های ایسوس رو تجربه کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رفیق عکس آواتار من نشاندهنده علاقه بنده به amd است و ربطی به نژاد پرستی نداره درضمن من اصلاح کنم شاید خشک بودن فنهای ایسوس مقطعی بوده و تاحالا رفع شده باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 28-01-16 انجام شده است
mohamad.j (28-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks