پاسخ: انتخاب بين چند كارت gtx950
نتایج بنچمارک یکی از مهمترین دلایلی هست که موقع خرید قطعات باید به اون تکیه و دقت کرد البته از سایتهای معتبر و همچنین در جواب پس دادن گیگابایت شکی نیست ولی از بین این کارتها که شما گفتید به نظرمن Zotac GTX950 AMP! Edition از لحاظ قیمت و بازدهی خیلی بهتر هست و زوتک هم جوابش رو پس داده مخصوصا در سری AMP بازهم میل خودتون هست که کدوم کارت رو انتخاب میکنید
2 :تعداد فایل پیوست
اگر بنچمارک مقیاس قطعی باشد پس به من بگویید کدامیک بهتر است 390x یا gtx980
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خدمتتون عرض كنم بين انويديا و اي ام دي بنچمارك رو نميشه زياد اعتنا كرد چون الان بيشتر بازي ها گزينه هايي توي ستينگ هست كه مخصوص تكنولوژي هايي هست كه اختصاصي انويديا هست كه تاثير داره تو فريم گيري ممكنه يه بازي رو تو هر دو گرافيك با كيفيت اولترا اجرا كني ولي كيفيت انويديا بيشتر باشه به خاطر تكنولوژي هاي اختصاصي و همين كيفيا بالاتر نرخ فريم رو مياره پايين و ممكنه اين تنظيمات تو يه بازي باشه تو يكي ديگه نباشه به همين خاطر فريمي كه كارتها ميدن تو بازي هاي مختلف ممكنه متفاوت باشه
ولي بنچمارك بين دو تا انويديا يا دو تا اي ام دي شايد مهمترين وسيله تشخيص قدرت باشه چون تنظيمات كاملا يكسان هستند
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
خدمتتون عرض كنم بين انويديا و اي ام دي بنچمارك رو نميشه زياد اعتنا كرد چون الان بيشتر بازي ها گزينه هايي توي ستينگ هست كه مخصوص تكنولوژي هايي هست كه اختصاصي انويديا هست كه تاثير داره تو فريم گيري ممكنه يه بازي رو تو هر دو گرافيك با كيفيت اولترا اجرا كني ولي كيفيت انويديا بيشتر باشه به خاطر تكنولوژي هاي اختصاصي و همين كيفيا بالاتر نرخ فريم رو مياره پايين و ممكنه اين تنظيمات تو يه بازي باشه تو يكي ديگه نباشه به همين خاطر فريمي كه كارتها ميدن تو بازي هاي مختلف ممكنه متفاوت باشه
ولي بنچمارك بين دو تا انويديا يا دو تا اي ام دي شايد مهمترين وسيله تشخيص قدرت باشه چون تنظيمات كاملا يكسان هستند
با شما موافقم که گیم ها برای انویدیا بیشتر بهینه شده ولی بازم هم درمیان شرکت های تولیدکننده کارتهای انویدیا هرکدام مدعی اند که خودشان بهترین کارت یک سری خاص راتولیید میکنند غافل از اینکه تمام چیپستها یکی میباشند .ولی بعضی ها دستچین و اورکلاک شده اند که تحت عنوانهای گیمینگ و ... عرضه میشوند وتمام شرکتها سری اورکلاک شده را گرانتر میفروشند .تفاوت میان مثلا gtx 960 در گیگا و ایسوس و ام اس آی و غیره ناچیز است چن چیپستها همه یکی اند و تحت نظارت انویدیا .ولی گیگا بایت خازن های بهتری استفاده میکند یا ام اس ای قطعاتش را تحت msi military class (عمر 10ساله)و با خازنهای ژاپنی تولید میکند . بنده خودم اکثر کارت ها را داشته ام مثلا ایسوس فن های شکننده تری نسبت به گیگا و ام اس آی دارد ولی تفاوت کارایی خاصی باهم ندارند
نقل قول:
خدمتتون عرض كنم بين انويديا و اي ام دي بنچمارك رو نميشه زياد اعتنا كرد چون الان بيشتر بازي ها گزينه هايي توي ستينگ هست كه مخصوص تكنولوژي هايي هست كه اختصاصي انويديا هست كه تاثير داره تو فريم گيري ممكنه يه بازي رو تو هر دو گرافيك با كيفيت اولترا اجرا كني ولي كيفيت انويديا بيشتر باشه به خاطر تكنولوژي هاي اختصاصي و همين كيفيا بالاتر نرخ فريم رو مياره پايين و ممكنه اين تنظيمات تو يه بازي باشه تو يكي ديگه نباشه به همين خاطر فريمي كه كارتها ميدن تو بازي هاي مختلف ممكنه متفاوت باشهولي بنچمارك بين دو تا انويديا يا دو تا اي ام دي شايد مهمترين وسيله تشخيص قدرت باشه چون تنظيمات كاملا يكسان هستند Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست من پنجمارکها یکی از مهمترین ملاکهایی هست که میتونید به عنوان یکی از موارد در انتخاب قطعه ای به اون توجه کنید باز تکرار میکنم یکی از ملاکها ولی در مورد مسئله این کارتها که شما در پست اول زدید ازنظر قیمت و بازدهی همون کارت زوتک که قبلا هم گفتم ما بین کارتهای دیگه که تو پستتون بود از نظر قیمت و بازدهی باز تکرار میکنم از نظر قیمت و بازدهی کاملا انتخاب بهتری هست و از نظر کیفیت ساخت هم کاملا قابل تایید هست و من همین کارت زوتک رو بهتون پیشنهاد میدم.- - - Updated - - -
نقل قول:
خدمتتون عرض كنم بين انويديا و اي ام دي بنچمارك رو نميشه زياد اعتنا كرد چون الان بيشتر بازي ها گزينه هايي توي ستينگ هست كه مخصوص تكنولوژي هايي هست كه اختصاصي انويديا هست كه تاثير داره تو فريم گيري ممكنه يه بازي رو تو هر دو گرافيك با كيفيت اولترا اجرا كني ولي كيفيت انويديا بيشتر باشه به خاطر تكنولوژي هاي اختصاصي و همين كيفيا بالاتر نرخ فريم رو مياره پايين و ممكنه اين تنظيمات تو يه بازي باشه تو يكي ديگه نباشه به همين خاطر فريمي كه كارتها ميدن تو بازي هاي مختلف ممكنه متفاوت باشهولي بنچمارك بين دو تا انويديا يا دو تا اي ام دي شايد مهمترين وسيله تشخيص قدرت باشه چون تنظيمات كاملا يكسان هستند Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست من پنجمارکها یکی از مهمترین ملاکهایی هست که میتونید به عنوان یکی از موارد در انتخاب قطعه ای به اون توجه کنید باز تکرار میکنم یکی از ملاکها ولی در مورد مسئله این کارتها که شما در پست اول زدید ازنظر قیمت و بازدهی همون کارت زوتک که قبلا هم گفتم ما بین کارتهای دیگه که تو پستتون بود از نظر قیمت و بازدهی باز تکرار میکنم از نظر قیمت و بازدهی کاملا انتخاب بهتری هست و از نظر کیفیت ساخت هم کاملا قابل تایید هست و من همین کارت زوتک رو بهتون پیشنهاد میدم.
زوتاک امتحان خودشو پس نداده جمله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را تکرار میکنم:کیفیت ساخت گیگابایت بعد از یکسال گیمینگ مشخص میشه
نقل قول:
زوتاک امتحان خودشو پس نداده جمله
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را تکرار میکنم:کیفیت ساخت گیگابایت بعد از یکسال گیمینگ مشخص میشه
برادر من شما چرا از این شاخه به اون شاخه می پرید لزومی نداره که . اون از بنچمارکتون که گذاشتین و ربطی به این تاپیک نداشت این هم از پست آخرتون امتحانش رو پس نداده لطفا رعایت کنید ما فقط قصد مشاوره داریم و انتخاب آخر رو خود خریدار انجام میده این کارا چیه... شما صدبار پست بزن بگو امتحانش رو پس نداده اگه امتحانش رو پس نداده بود که این همه تو سایتهای خارجی مورد بررسی قرارش نمیدادن و به عنوان یه برند معتبر زیر تستش نمی بردن خواهشن براساس مستندات صحبت کن و الکی پست تاپیک رو کشش نده
- - - Updated - - -
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] را تکرار میکنم:کیفیت ساخت گیگابایت بعد از یکسال گیمینگ مشخص میشه
برادر من شما چرا از این شاخه به اون شاخه می پرید لزومی نداره که . اون از بنچمارکتون که گذاشتین و ربطی به این تاپیک نداشت این هم از پست آخرتون امتحانش رو پس نداده لطفا رعایت کنید ما فقط قصد مشاوره داریم و انتخاب آخر رو خود خریدار انجام میده این کارا چیه... شما صدبار پست بزن بگو امتحانش رو پس نداده اگه امتحانش رو پس نداده بود که این همه تو سایتهای خارجی مورد بررسی قرارش نمیدادن و به عنوان یه برند معتبر زیر تستش نمی بردن خواهشن براساس مستندات صحبت کن و الکی پست تاپیک رو کشش نده
- - - Updated - - -
نقل قول:
زوتک کارت بسیار خوبیه گارانتیش هم معتبره . ولی کیفیت ساخت و کیفیت کولینگ گیگابایت تو انتخاب برای گیمر باید مورد توجه قرار بگیره .
- - - Updated - - -
نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوست گرامی خونسردی خودتون رو حفظ کنید . دلیلی بر عصبانیت وجود ندارد .
نقل قول:
زوتک کارت بسیار خوبیه گارانتیش هم معتبره . ولی کیفیت ساخت و کیفیت کولینگ گیگابایت تو انتخاب برای گیمر باید مورد توجه قرار بگیره .
- - - Updated - - -
دوست گرامی خونسردی خودتون رو حفظ کنید . دلیلی بر عصبانیت وجود ندارد .
نه امید عزیز عصبانی نشدم بله من هم با نظرتون موافق هستم شما بگی بهتر ما هم میگیم بهتر چون شما تجربه ی بیشتر داری و استاد ما هستین ولی من تو پستهام هم گفتم پیشنهادم فقط به علت همون ارزش خرید و بازدهی هست و کش دادن دیگه نداره که و دوستمون می تونن هر کارتی که دوست دارن بخرن چون تصمیم گیرنده نهایی خود خریدار هست
مرسي بابت نظر همه دوستان