کش دادن بحث نیست اینجا انجمن و هرکسی نظرشو میگه و اتفاقا همه چیزهای جدید یاد میگیرم .تو خیلی تایپیکهایی که طولانی بودند بنده چیزهای جدید یاد گرفتم ردند
Printable View
کش دادن بحث نیست اینجا انجمن و هرکسی نظرشو میگه و اتفاقا همه چیزهای جدید یاد میگیرم .تو خیلی تایپیکهایی که طولانی بودند بنده چیزهای جدید یاد گرفتم ردند
آقای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] با اینکه با آواتار نژاد پرستانت اصلا حال نمیکنم ولی دقیقا درست گفتی طولانی شدن تایپیک به تجربیات دیگر افراد سایت اضافه میکنه مثلا همین شکننده بودن فن های ایسوس رو تجربه کردمنقل قول:
رفیق عکس آواتار من نشاندهنده علاقه بنده به amd است و ربطی به نژاد پرستی نداره درضمن من اصلاح کنم شاید خشک بودن فنهای ایسوس مقطعی بوده و تاحالا رفع شده باشهنقل قول:
قرار نيست كه با فن سنگ خورد كنيم قراره بچرخه هوا رو بده روي هسته حالا خشك باشه يا تر چه فرقي داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
درسته دوست گرامی ولی پلاستیک بی کفیت به کار رفته در فنهای کارت گرافیکهای قدیمی ایسوس باعث میشد هنگام جابجایی یا تعویض یا هنگام تعمیر براحتی شکسته شهنقل قول:
دوست عزیز ای کاش این موضوع رو در یک تایپیک جدید مطرح میکردی ولی بنده اعتقاد دارم ایسوس مثل ام اس آی و گیگا شرکتهایی پیشرونده هستند یعنی اشتباهات خودرا سریعا اصلاح میکنند.نقل قول:
قفل میشه ........
سخن پایانی: از دو دوست عزیز تقاضا دارم مشکل و کدورت ایجاد شده رو حل کنند . بد اخلاقی به اندازه کافی در جامعه ما وجود دارد . سعی کنیم به جای اینطور برخوردها در اینترنت به چند نفر دیگه کمک کنیم و کمی بیشتر با هم مهربان باشیم . چون این رفاقت ها هست که ارزش دارد .