باز هم ممنون بابت اطلاعات ... احتمالا من باید صبر کنم تا کارت های 5830 بیاد و فکر میکنم با توجه به قدرت خوب این کارت ها و قیمتشون بشه پرفرمنسی بالا در قیمتی خوب ازشون گرفت ...
باز هم ممنون بابت اطلاعات ... احتمالا من باید صبر کنم تا کارت های 5830 بیاد و فکر میکنم با توجه به قدرت خوب این کارت ها و قیمتشون بشه پرفرمنسی بالا در قیمتی خوب ازشون گرفت ...
|
|
فکر نمیکنم این کارت (5830) ارزش صبر کردن رو داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.bit-tech.net/hardware/gra...0-1gb-review/6
حرف حساب جواب نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با این لینکی که شما گذاشتین کلا نظرم در مورد 5830 عوض کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و برگشتم رو یکی از نظرات شما و سایر اساتید که کراسفار 5770 جواب گوی بساری از game ها و کارهای دیگرو تا مدتها میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (28-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks