باز هم ممنون بابت اطلاعات ... احتمالا من باید صبر کنم تا کارت های 5830 بیاد و فکر میکنم با توجه به قدرت خوب این کارت ها و قیمتشون بشه پرفرمنسی بالا در قیمتی خوب ازشون گرفت ...
Printable View
باز هم ممنون بابت اطلاعات ... احتمالا من باید صبر کنم تا کارت های 5830 بیاد و فکر میکنم با توجه به قدرت خوب این کارت ها و قیمتشون بشه پرفرمنسی بالا در قیمتی خوب ازشون گرفت ...
فکر نمیکنم این کارت (5830) ارزش صبر کردن رو داشته باشه :wink:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حرف حساب جواب نداره :lol: با این لینکی که شما گذاشتین کلا نظرم در مورد 5830 عوض کرد :give_rose:نقل قول:
و برگشتم رو یکی از نظرات شما و سایر اساتید که کراسفار 5770 جواب گوی بساری از game ها و کارهای دیگرو تا مدتها میده:great:
قیمت 5830 قطعا افت زیادی داره و این قیمت اولیه قیمت کاذبی وقتی به قیمت واقعی رسید باید مقایسه اش کرد من فکر می کنم خیلی زود وقتی وروردش به بازار ایران تثبیت شد افت قیمت پیدا می کنه و در حد 240 تا 250 هزار تومان میشه
هپلی جاننقل قول:
اگر اون لینکی که بالا دادم نگاه کنی بنظرم نظرت راجع به این کارت عوض بشه چون آنچنان آش دهن سوزی هم نیست :1. (28):
امیدوارم سری nvidia هر چه زودتر به بازار بیاد تا قیمتها افت اساسی بکنه :wink:
همون جوري كه عرض كردم در پست 8 كراسفاير 5770 بي نظيره با توجه به p/p
و اقا نيما هم به اين موضوع در پست 18 اشاره كردن
نقل قول:
خیرا چندتا سیستم با کراسفایر 5770 بستم و کراسفایر 5850 رو هم تست کردم
۲ تا نکته برام جالب بود که اینجا میگم شاید به دردت بخوره
۱- کراسفایر در کارتهای سری 5 به صورت چشمگیری پیشرفت داشته طوری که ۲ تا 5770 در برخی از تستها مثل unigin heaven از یدونه 5970 هم بهتر عمل میکنه ( گمان میکنم سیستم بهینه شده کاتالیست داره از باند استفاده شده توسط ۲ کارت به بهترین نحو استفاده میکنه )
۲- تفاوت کراسفایر 2 عدد 5770 با 2 عدد 5850 در بازیهای فعلی محسوس نیست
توضیح اینکه چشم انسان در بهترین حالت قادرِ 25 تا 30 فریم در ثانیه رو تشخیص بده و عملا تشخیص تفاوت 60fps با 90fps برای مغز انسان غیر ممکنه
اگر این گرافیکها رو برای بازی میخوای هزینه اضافه نکن چون بنظر میاد ماکزیمم ۲ تا 5770 یا یدونه 5870 در حال حاضر تقریبا آخرِ گرافیک باشه :wink: :give_rose:
وبايد بگم 3 تا 5770 از يه 5970 سريع تره
lorn عزیز سخت در اشتباه هستید عزیز!!!!!!
امروز یه سری به GURU3D زدم از تعجب فکر شاخ دراوردم !!!!!
2 تا5770 تقریبا برابر است با 4870x2 اما 3 تاش .........
خودت تست رو که میذارم نگاه کن متوجه میشی!
لینک زیر رو دقت کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجاست که واقعا باید گفت OOOOOps
چطوره به اين يكي صفحه اش هم يه نگاهي بندازيد:great:
جدی؟ پس چرا بقیه ی صفحه هاشو نگاه نکردی؟
پس بذار من که کلشو نگاه کردم بهت بگم. از مجموع 9 تا تست که شامل wntage هم میشد 4 تا ی اولی به نفع crossfirex 3 way بود اما بقیش همش به نفع crossfirex بود:1. (5):
خوشحال نیستما:whistle:
اما خب نتیجه میگیریم که 2 تاییش بهتره ولی حیف ....که تو سنگینترین تست که کرایسیس هست خیلی 3 تایی
ضعیف عمل کرده:gasp:
و همین طور در 3DMARKWANTAGE :gasp:
:great::cool: