خوش آمدید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza_khan2006 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد رزولوشن که فرمودید باید عرض کنم که تا اون جایی که من اطلاعات دارم مانیتور 19 یا حتی 20 ای که با رزولوشن HD وجود داشته باشه نداریم اما اگر مانیتور 19 اینچ می خواهید فکر کنم همه روی T1900سامسونگ اتفاق نظر دارند که تا ماه پیش قیمتش در حدود 200 بود الآن ظاهراً بالاتر هم رفته...ورودی DVI هم داره...در مورد LED هم تا اون جایی که تو همین فروم من از اساتید دیدم و فرمودند به این صورت بوده که از لحاظ زاویه ی دید نسبتبه ال سی دی ها زاویه ی دید پایین تری داره و ترجیح در حال حاضر با ال سی دی های موجود هست...در مورد HDMI هم عرض کنم که تو مانیتورهای 19 من باز هم ندیدم اما خوب برای این کار همون DVI کفایت می کنه اما با این رزولوشن شما باید یه 22 اینچ بگیری...بهترین های بازار الآن نایاب شدند که T220p سامسونگ و 2261v ال جی بودند اما مدل هایی تازه سامسونگ وارد کرده که به نظر خوب میاد اما چون کلاً تازه وارد بازارجهانی شده نظر خاصیدر موردش کسی نمی ده اما در مورد خصوصیاتشون بسیار خوب هستند...AOC هم مانیتورهایی داره که چیزی که شما می خوای رو در اختیارتون بذاره اما اصولاً همه بهش دل چرکینند و در مقابل دو برندی که عرض شد ظاهراً حرفی برای گفتن ندارند...سامسونگ هایجدیدی که اومده تو بازار 2250pو 2233sn و 2243sn...که فکر کنم با ای که هر سه رزولوشن1920*1080 رو دارند اما فقط2250 ورودی DVI دار که عجیب هم به نظر میاد اما خودتون در موردش سرچ کنید مطمئن تره

Bookmarks