AMD>INTEL (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15), Optimus Prime (29-08-15)
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم از اون توضیح این نبود که باید اورکلاک کنیدیا فقط برای اورکلاک خوبه بلکه منظورم این بود که وقتی پاورلیمیت بسته باشه اون همه فازبندی عجیب غریب و عظیم عملا کار نمیکنه و نمایشیه و اگه این محدودیت بایوسی با فازبندی بسیار حرفه ای و پر سر و صدا (از لحاظ تبلیغاتی) هم ادغام بشه آنچنان فرقی با استفاده از فازبندی رفرنس نداره وقتی محدود باشه....
از بین برندهای دیگه Zotac هم برند خوش قیمتی و کارتهای خوبی داره ، البته من 980Ti اش رو تست نکردم بلکه 970 اکستریمش رو داشتم
وقتی قطعات سنگین(از لحاظ قیمتی) میخری حتما دقت کن با گارانتی درست حسابی بخری.... هر چقدر هم پولدار باشه آدم سوختن یه کارت 3 تومنی و اینکه گارانتی بگه اسیب ظاهری داره..واسه یکی دوبار پیش اومده(اسم شرکتش یادم نیست اما کارتم گینوارد بود...خود کارت یهو ازش دود بلند شد و جای سوختگی بوجود اومد که گفتن اسیبه ظاهری! خب درسته اسیب ةاهریه اما آسیبی نبود که من زده باشم! خود کارت باعث شده بود...) و بصورت یکجا 3 تومن پر و کارت هم کولرش رو تونستم 100 بفروشم و بورد سوختش رو هم 20 تومن
AMD>INTEL (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15), Optimus Prime (29-08-15)
ممنونم فرجام جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farjam1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین گیگا و ایسوس و زوتاک اکستریم و لایتنینگ مونده بودم.
زوتاک رو به خاطر سایزش حذف کردم. و البته برندش.
ایسوس رو به خاطر گرم تر بودنش حذف کردم. مخصوصا تو حالت SLI.
لایتنینگ رو هنوز منتظر ریویهاش هستم منتها گارانتی نخواهد داشت به احتمال زیاد.
میمونه فقط گیگا که به احتمال زیاد همینو وردارم.
فقط مشکل Coil Whine توش گزارش شده که تو یوتوب هم هست. اینو نمیدونم در نظر بگیرم یا نه؟
سپاس
M3RS4D 50062 (29-08-15)
|
|
coil whine توی تمام برندها هست و مختص گیگابایت نیست .msi و اسوس هم موارد مشابه دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (29-08-15), Optimus Prime (29-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks