با سلام
قصد دارم 2 تا کارت گرافیک 980Ti بگیرم و SLI کنم.
رزولوشن هم 4K هست.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
برند های موجود و باب میلم اینا هستن.
EVGA
ASUS
MSI Lightning
و در آخر سر
Gigabyte
با تشکر
با سلام
قصد دارم 2 تا کارت گرافیک 980Ti بگیرم و SLI کنم.
رزولوشن هم 4K هست.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
برند های موجود و باب میلم اینا هستن.
EVGA
ASUS
MSI Lightning
و در آخر سر
Gigabyte
با تشکر
|
|
من مدل گیگابایت رو پیشنهاد میکنم . به خاطر عملکرد و حرارت مطلوب موقع کار
GV-N98TG1 GAMING-6GD
Optimus Prime (18-08-15), SOHR@B (29-08-15)
مورد پیشنهادی اقا امید خوبه .... مدل گیگابایت هم تو ایران ساپورت بهتری داره هم قوی تر از بقیه توی کولینگ عمل کرده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (18-08-15), Optimus Prime (18-08-15)
تمام بررسی های کارت گیگابایت در لینک زیر در دسترس میباشد .
معرفی و بررسی های کارت گرافیک گیگابایت GTX 980 Ti G1 GAMING
M3RS4D 50062 (18-08-15), Optimus Prime (20-08-15), خبات کریمی (18-08-15)
سلام دوست عزیزم
من چند وقته که 980Ti G1 giga رو دارم و ازش کاملا راضی هستم چه از لحاظ دما و نویز و چه از لحاظ اورکلاک(ایسوس در مدل Strix 980ti میزان پاورلیمیتی رو که خود انویدیا برای کارت 980Ti گذاشته محدود تر کرده _همه میان این پاورلیمیت رو بهترش میکنن تا بشه بهتر اورکلاک کرد_و به همین علت در اورکلاک ضعیفتر عمل میکنه و عملا اون همه فازبندی عظیم هیچوقت قرار نیست ازش استفاده بشه و بی استفادست مگر اینکه بدید یه نفر براتون بایوس گرافیکتون رو ویرایش کنه_خودم هم اولین کارت 980ti که تست زدم استریکس بود و برای اورکلاک درست حسابی مجبور شدم چندین بار بایوسش رو ویراش کنم تا بتونم بالاتر بزنم_)
EVGA ها هم در ایران معمولا فقط Superclock اشون میاد که از نظر فنی دقیقا همون کارت رفرنس انویدیاست_یعنی فازبندی کاملا رفرنس_ که روش کولر خودش رو انداخته EVGA و اگه مدل های Classified یا Kingpin اش با گارانتی خوب(نه از این شرکتیایی که خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) گیر بیاد ارزش پیدا میکنه
آخرین ویرایش توسط farjam1990 در تاریخ 18-08-15 انجام شده است
AMD>INTEL (18-08-15), M3RS4D 50062 (18-08-15), Optimus Prime (20-08-15), خبات کریمی (18-08-15)
از همه عزیزان ممنونم.
در مورد پاور لیمیت هم که آقا فرجام فرمودن عرض کنم که من هیچ وقت اور نمیکنم.
چه رم چه cpu چه گرافیک.
علتش هم اینه که 24/7 استفاده میکنم و دنبال بنچمارک هم نیستم.
چون همه اینا لحظه ای هستن.
در مورد گارانتی های شرکتی بله دلم نمیخواد از اینا خرید کنم.
در مورد G1 نمیدونم ولی کارتهای قبلی گیگا مدار بندیشون خیلی شبیه کارت رفرنس یود.
در این مورد ممنونم میشم راهنماییم بفرمایین.
و یه مسئله دیگه هم که تمایل به ایسوس پیدا کردم اینه که دوست دارم چیزی رو تجربه کنم که افراد کمی تجربه کردن.
الان شما تو هر فرومی برین G1 دارن.
ولی باز هم ممنونم از همه دوستان که وقت گزاشتن.
الان فقط به ایسوس و گیگا دارم فکر میکنم.
M3RS4D 50062 (20-08-15)
|
|
عزیز شما موجودی بازار رو هم در نظر بگیر .... من خودمم نظرم روی evga هست ... EVGA GeForce GTX 980 Ti K|NGP|N ACX 2.0برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بازار فک نکنم موجود باشه .... (چون هنوز قیمت گذاری هم نشده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
و همینطور مدل های MSI GTX 980Ti GAMING 6G (میشه به ماتریکس عیب گرفت که انقد بد داره عمل میکنه .... چند بار گفتم ,بازم میگم .... اگه msi مثل گیگابایت یه اواژنگ داشت .... یه رقیب اصلی بود برای asus , gigabyte )
در نهایت یه G1 میمونه و asus که گیگا رو نمیخواین چون میخواین تنوع کنید ....
به نظرم ASUS STRIX-GTX980TI-DC3OC-6GD5-GAMING بهترین انتخاب شما باشه .... تا چند وقت دیگه هم میتونید تو ایران بخرید .... (البته با سود فراوان دلال های سرزمین پر قدمت ایران )
توی این سایت ادیتور چوز بوده این کارت asus .... (و دیگه میشه الان گفت که این کارت رقیب اصلی G1 شده ...)
GeForce GTX 980 Ti cards compared - The Tech Report - Page 7
Optimus Prime (22-08-15)
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم از اون توضیح این نبود که باید اورکلاک کنیدیا فقط برای اورکلاک خوبه بلکه منظورم این بود که وقتی پاورلیمیت بسته باشه اون همه فازبندی عجیب غریب و عظیم عملا کار نمیکنه و نمایشیه و اگه این محدودیت بایوسی با فازبندی بسیار حرفه ای و پر سر و صدا (از لحاظ تبلیغاتی) هم ادغام بشه آنچنان فرقی با استفاده از فازبندی رفرنس نداره وقتی محدود باشه....
از بین برندهای دیگه Zotac هم برند خوش قیمتی و کارتهای خوبی داره ، البته من 980Ti اش رو تست نکردم بلکه 970 اکستریمش رو داشتم
وقتی قطعات سنگین(از لحاظ قیمتی) میخری حتما دقت کن با گارانتی درست حسابی بخری.... هر چقدر هم پولدار باشه آدم سوختن یه کارت 3 تومنی و اینکه گارانتی بگه اسیب ظاهری داره..واسه یکی دوبار پیش اومده(اسم شرکتش یادم نیست اما کارتم گینوارد بود...خود کارت یهو ازش دود بلند شد و جای سوختگی بوجود اومد که گفتن اسیبه ظاهری! خب درسته اسیب ةاهریه اما آسیبی نبود که من زده باشم! خود کارت باعث شده بود...) و بصورت یکجا 3 تومن پر و کارت هم کولرش رو تونستم 100 بفروشم و بورد سوختش رو هم 20 تومن
AMD>INTEL (25-08-15), M3RS4D 50062 (25-08-15), Optimus Prime (29-08-15)
ممنونم فرجام جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط farjam1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین گیگا و ایسوس و زوتاک اکستریم و لایتنینگ مونده بودم.
زوتاک رو به خاطر سایزش حذف کردم. و البته برندش.
ایسوس رو به خاطر گرم تر بودنش حذف کردم. مخصوصا تو حالت SLI.
لایتنینگ رو هنوز منتظر ریویهاش هستم منتها گارانتی نخواهد داشت به احتمال زیاد.
میمونه فقط گیگا که به احتمال زیاد همینو وردارم.
فقط مشکل Coil Whine توش گزارش شده که تو یوتوب هم هست. اینو نمیدونم در نظر بگیرم یا نه؟
سپاس
M3RS4D 50062 (29-08-15)
coil whine توی تمام برندها هست و مختص گیگابایت نیست .msi و اسوس هم موارد مشابه دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (29-08-15), Optimus Prime (29-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks