intel vs amd (18-08-12), natan drake (01-08-12), Rezasam1 (02-08-12)
بله رم سیستم شما هنگام استفاده از این گرافیک کارت گلوگاه میشود و باعث کم شدن فریم بازی و احتمالا لگ ( فریزهای کوتاه مدت ) میشود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیتوانید تمامی بازیهای را با نهایت جزئیات اجرا کنید.
با آور کردن cpu و رم این مشکل کمتر میشود ولی در نهایت شما نمیتوانید از کلیه قدرت گرافیک کارت استفاده نمائید.
intel vs amd (18-08-12), natan drake (01-08-12), Rezasam1 (02-08-12)
کاربر شهرسختافزار
لطفا راهنمای قدم به قدم اور کردن cpu و رم رو بگذارین .
کلا از چه مقدار قدرت این کارت گرافیک میشه استفاده کرد ؟
برای این سیستم با کارت 7970 چه مدل پاوری پیشنهاد میکنید که کاملا نیاز سیستم رو مرتفع کنه ؟
intel vs amd (18-08-12)
|
|
دوست عزیز راهنمای قدم به قدم اورکلاک کردن فکر کردین چقد حجمش میشه؟
اصلا جاش توی این تاپیک هست؟
بفرمایید بخش مخصوص این کار: اورکلاک پردازنده و رم
اونجا مطالب رو مطالعه کرده و بعد اقدام به اورکلاک کنید.
ضمناً گزینه جستجو امکان مناسبی برای پیدا کردن سوالات شماست که قبلا در موردشون مطلب توی انجمن ارسال شده. استفاده ازش هم کاملاً رایگانه و اکیدا توصیه میشه :-)
intel vs amd (18-08-12), natan drake (01-08-12), nima_hl (01-08-12)
کاربر شهرسختافزار
یعنی با افزایش رم و اور آن مثلا تا میزان 8 GB این مشکل کاملا حل خواهد شد ؟
intel vs amd (18-08-12)
افزایش میزان رم از 4 به 8 گیگ هیچ کمکی به افزایش فریم در بازیها نمی کند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرامی بنده خیلی واضح بالا عرض کردم یک مرتبه دیگه هم عرض میکنم.
کارت 7970 بر روی مادربرد و پردازنده جدید مثلا بازی کرایسیس را با 60 فریم در ثانیه اجرا میکند ولی روی سیستم فعلی شما با 40 فریم در ثانیه اجرا میکند.
اگر پردازنده و رم را آورکلاک کنید 40 فریم به ماکزیمم 50 فریم میرسد ولی به 60 که توان واقعی این کارت میباشد نمیرسد. ( تمامی اعداد تخمینی و برای مشخص شدن موضوع میباشد)
intel vs amd (18-08-12), mehrdad_ab (01-08-12), natan drake (01-08-12), smrbh (01-08-12)
کاربر شهرسختافزار
برای این سیستم با کارت 7970 چه مدل پاوری پیشنهاد میکنید که کاملا نیاز سیستم رو مرتفع کنه ؟ (با اورکلاک و این موضوعات)
intel vs amd (18-08-12)
Tonb TPX-650 ساخت شرکت superflower بسیار خوش قیمت و برای سیستم شما و آورکلاک مناسبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط natan drake برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
natan drake (01-08-12), smrbh (01-08-12)
کاربر شهرسختافزار
قیمت برا من اصلا مهم نیست فقط میخوام یه چیز خوب و مناسب داشته باشم
این پاور که شما معرفی کردین بهترین اتنخاب خواهد بود؟؟؟
intel vs amd (18-08-12)
|
|
بستگی داره که نظر شما در مورد بهترین چی باشه.
توی دنیای کامپیوتر ما هیچوقت نمیتونیم با قاطعیت بگیم این قطعه بهترینه.
کاربر شهرسختافزار
من تا 130 تومن میخوام واسه پاور هزینه کنم از انتخاب دوست عزیزمون nima_hl هم پاور بهتر در حد این سیستم اگر سراغ دارین معرفی کنین با تشکر
intel vs amd (18-08-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks