پاسخ: مشاوره برای خرید کارت گرافیک
نقل قول:
در کل سیستم من برای این کارت گرافیک گلوگاه محسوس که باعث مشکل در اجرای بازی بشه ایجاد میکنه یا خیر ؟
میشود تمامی بازیهای غول از نظر گرافیک رو با نهایت جزئیات بازی کرد ؟
با اور کلاک کردن CPU و رم این مقدار فریم افزایش خواهد یافت و در بهبود هماهنگی کارت گرافیک با سیستم موثر و مفید واقع خواهد شد ؟
بله رم سیستم شما هنگام استفاده از این گرافیک کارت گلوگاه میشود و باعث کم شدن فریم بازی و احتمالا لگ ( فریزهای کوتاه مدت ) میشود.
نمیتوانید تمامی بازیهای را با نهایت جزئیات اجرا کنید.
با آور کردن cpu و رم این مشکل کمتر میشود ولی در نهایت شما نمیتوانید از کلیه قدرت گرافیک کارت استفاده نمائید.
لطفا راهنمای قدم به قدم اور کردن cpu و رم رو بگذارین .
کلا از چه مقدار قدرت این کارت گرافیک میشه استفاده کرد ؟
برای این سیستم با کارت 7970 چه مدل پاوری پیشنهاد میکنید که کاملا نیاز سیستم رو مرتفع کنه ؟
دوست عزیز راهنمای قدم به قدم اورکلاک کردن فکر کردین چقد حجمش میشه؟
اصلا جاش توی این تاپیک هست؟
بفرمایید بخش مخصوص این کار: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]ونجا مطالب رو مطالعه کرده و بعد اقدام به اورکلاک کنید.
ضمناً گزینه جستجو امکان مناسبی برای پیدا کردن سوالات شماست که قبلا در موردشون مطلب توی انجمن ارسال شده. استفاده ازش هم کاملاً رایگانه و اکیدا توصیه میشه :-)
یعنی با افزایش رم و اور آن مثلا تا میزان 8 GB این مشکل کاملا حل خواهد شد ؟
نقل قول:
یعنی با افزایش رم و اور آن مثلا تا میزان 8 GB این مشکل کاملا حل خواهد شد ؟
افزایش میزان رم از 4 به 8 گیگ هیچ کمکی به افزایش فریم در بازیها نمی کند.
گرامی بنده خیلی واضح بالا عرض کردم یک مرتبه دیگه هم عرض میکنم.
کارت 7970 بر روی مادربرد و پردازنده جدید مثلا بازی کرایسیس را با 60 فریم در ثانیه اجرا میکند ولی روی سیستم فعلی شما با 40 فریم در ثانیه اجرا میکند.
اگر پردازنده و رم را آورکلاک کنید 40 فریم به ماکزیمم 50 فریم میرسد ولی به 60 که توان واقعی این کارت میباشد نمیرسد. ( تمامی اعداد تخمینی و برای مشخص شدن موضوع میباشد)
برای این سیستم با کارت 7970 چه مدل پاوری پیشنهاد میکنید که کاملا نیاز سیستم رو مرتفع کنه ؟ (با اورکلاک و این موضوعات)
نقل قول:
برای این سیستم با کارت 7970 چه مدل پاوری پیشنهاد میکنید که کاملا نیاز سیستم رو مرتفع کنه ؟ (با اورکلاک و این موضوعات)
Tonb TPX-650 ساخت شرکت superflower بسیار خوش قیمت و برای سیستم شما و آورکلاک مناسبه.
قیمت برا من اصلا مهم نیست فقط میخوام یه چیز خوب و مناسب داشته باشم
این پاور که شما معرفی کردین بهترین اتنخاب خواهد بود؟؟؟
بستگی داره که نظر شما در مورد بهترین چی باشه.
توی دنیای کامپیوتر ما هیچوقت نمیتونیم با قاطعیت بگیم این قطعه بهترینه.
من تا 130 تومن میخوام واسه پاور هزینه کنم از انتخاب دوست عزیزمون nima_hl هم پاور بهتر در حد این سیستم اگر سراغ دارین معرفی کنین با تشکر