aramrahgozar (15-05-15), ᗩTᗩ (15-05-15), SajjadKhati (15-05-15)
من خودم تفاوت زیادی نمیبینم . به نظرم از نظر قیمت و گارانتی ارزش خرید دارند . من خودم چندین ساله از یک مدل 19 سامسونگ مونتاژ داخل استفاده میکنم تو این مدت با توجه به استفاده مستمر مشکلی نداشتم . از نظر تجربه تعمیر هم تفاوتی بین مدلهای مونتاژ داخل و خارج ندیدم . پنل مهم هست که تولید سامسونگ هست . در حال حاضر با توجه به حضور رقبایی مثل اسوس روی کیفیت و قیمت بیشتر ملاحظه میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata_se7en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (15-05-15), ᗩTᗩ (15-05-15), SajjadKhati (15-05-15)
این مدل از سامسونگ که فرمودید مطمئن هستید مثل مدلهای الترا واید ال جی کشیده است ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
LS27D590PS-ZN-53384-0.jpg
این هست .
aramrahgozar (15-05-15), david-ebi (15-05-15)
دوست گرامی شما که دنبال کیفیت تصویر خوب هستید اگر 1080p میخواهید بگیرید مانیتور 21.5 اینچ نهایت 23 اینچ بگیرید و خوب البته ips. چون 27 اینچ با این رزولوشن کیفیت رو کمی پایین تر میاره (تراکم پیکسلی)
AMD>INTEL (15-05-15)
یک توصیه هم دارم حتما هر دو مدل رو تو نمایندگی الجی و سامسونگ مقایسه کن . چون اکثرا تو ویترینشون SHOWROOM دارند . میتونی با دقت بیشتری انتخاب کنی .
aramrahgozar (16-05-15), ᗩTᗩ (15-05-15), david-ebi (15-05-15)
با تشکر.پس مثل مدلهای الترا واید ال جی بیش از حد کشیده نیست و سایز استاندارد است.آخه شما گفته بودید که سامسونگ هم یک مدل الترا واید دارد که مدلش هست Samsung S27D595 Plus 27inch PLSبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (16-05-15)
نسبت به مدل lg این مدل از نظر رزولیشن هم ultra wide حساب نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رزولیشن الجی 2560x1080 و این مدل سامسونگ 1920x1080
aramrahgozar (16-05-15), ᗩTᗩ (15-05-15), david-ebi (15-05-15)
درود و تشکر فراوان از امید جان عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
برای این کارم باید برم تهران چون اینجا نمایندگیاش خواب تشریف دارند و نهایتا بتونن یه مدل 19 اینچ قدیمی بزارن برای نمایشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (15-05-15), aramrahgozar (16-05-15)
|
به نظر میرسه مدل سامسونگ انتخاب مناسبی هست . فقط از نظر کیفیت هم میتونید با مراجعه به نمایندگی سامسونگ کیفیتش هم بررسی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata_se7en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ᗩTᗩ (15-05-15)
تایپیک بسته شود لطفا
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks