پاسخ: راهنمایی برای خرید مانیتور 27 اینچ
نقل قول:
ضمن تشکر از امید جان عزیز / مانیتور خوبی هست بدون شک
فقط به نظرتون مونتاژ داخلی کیفیت خوبی داره یا مونتاژ دیگر کشورها ؟ البته اگر مشکلی نیست دلیلشم بگین با مستندات
من خودم تفاوت زیادی نمیبینم . به نظرم از نظر قیمت و گارانتی ارزش خرید دارند . من خودم چندین ساله از یک مدل 19 سامسونگ مونتاژ داخل استفاده میکنم تو این مدت با توجه به استفاده مستمر مشکلی نداشتم . از نظر تجربه تعمیر هم تفاوتی بین مدلهای مونتاژ داخل و خارج ندیدم . پنل مهم هست که تولید سامسونگ هست . در حال حاضر با توجه به حضور رقبایی مثل اسوس روی کیفیت و قیمت بیشتر ملاحظه میکنند .
نقل قول:
PLS سامسونگ هم هست اون هم اولترا واید هست
Samsung S27D595 Plus 27inch PLS
Brand : Samsung
Panel Size : 27
Response Time : 5
Resolution : 1920x1080
Panel Type : PLS
Display Port : خیر
Contrast : 1,000:1
Viewing Angle : 178°/178°
HDMI : بله
D-Sub : بله
DVI-D : خیر
این مدل از سامسونگ که فرمودید مطمئن هستید مثل مدلهای الترا واید ال جی کشیده است ؟
1 :تعداد فایل پیوست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این هست .
دوست گرامی شما که دنبال کیفیت تصویر خوب هستید اگر 1080p میخواهید بگیرید مانیتور 21.5 اینچ نهایت 23 اینچ بگیرید و خوب البته ips. چون 27 اینچ با این رزولوشن کیفیت رو کمی پایین تر میاره (تراکم پیکسلی)
یک توصیه هم دارم حتما هر دو مدل رو تو نمایندگی الجی و سامسونگ مقایسه کن . چون اکثرا تو ویترینشون SHOWROOM دارند . میتونی با دقت بیشتری انتخاب کنی .
با تشکر.پس مثل مدلهای الترا واید ال جی بیش از حد کشیده نیست و سایز استاندارد است.آخه شما گفته بودید که سامسونگ هم یک مدل الترا واید دارد که مدلش هست Samsung S27D595 Plus 27inch PLS
نقل قول:
با تشکر.پس مثل مدلهای الترا واید ال جی بیش از حد کشیده نیست و سایز استاندارد است.آخه شما گفته بودید که سامسونگ هم یک مدل الترا واید دارد که مدلش هست Samsung S27D595 Plus 27inch PLS
نسبت به مدل lg این مدل از نظر رزولیشن هم ultra wide حساب نمیشه .
رزولیشن الجی 2560x1080 و این مدل سامسونگ 1920x1080
نقل قول:
من خودم تفاوت زیادی نمیبینم . به نظرم از نظر قیمت و گارانتی ارزش خرید دارند . من خودم چندین ساله از یک مدل 19 سامسونگ مونتاژ داخل استفاده میکنم تو این مدت با توجه به استفاده مستمر مشکلی نداشتم . از نظر تجربه تعمیر هم تفاوتی بین مدلهای مونتاژ داخل و خارج ندیدم . پنل مهم هست که تولید سامسونگ هست . در حال حاضر با توجه به حضور رقبایی مثل اسوس روی کیفیت و قیمت بیشتر ملاحظه میکنند .
درود و تشکر فراوان از امید جان عزیز
- - - Updated - - -
نقل قول:
یک توصیه هم دارم حتما هر دو مدل رو تو نمایندگی الجی و سامسونگ مقایسه کن . چون اکثرا تو ویترینشون SHOWROOM دارند . میتونی با دقت بیشتری انتخاب کنی .
برای این کارم باید برم تهران چون اینجا نمایندگیاش خواب تشریف دارند و نهایتا بتونن یه مدل 19 اینچ قدیمی بزارن برای نمایش
نقل قول:
درود و تشکر فراوان از امید جان عزیز
به نظر میرسه مدل سامسونگ انتخاب مناسبی هست . فقط از نظر کیفیت هم میتونید با مراجعه به نمایندگی سامسونگ کیفیتش هم بررسی کنید .