بابازي هاي كه انجام ميدي نتيجروبگو ببينيم چجوركارتي هست
سلام دوستان.همون 7770 ایسوس رو خریدم.منتها 470.و گرانتر هم شد.
یه تبدیل dvi به d-sub هم گرفتم براش.بعد که اومدم خونه بازش کردم دیدم به به،خودش تو جعبش تبدیل گزاشته.جالبتر داستان اینه که گرافیک قبلیم هم یه مبدل داشت.من خاطرم نبود.خلاصه الان دیگه میشه صادر هم کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
از همه دوستان بابت پاسخها و کمکهاشون سپاسگزارم،
بابازي هاي كه انجام ميدي نتيجروبگو ببينيم چجوركارتي هست
*MoJtAbA* (23-04-14), SajjadKhati (23-04-14)
درایورش حتما بروز کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miillad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (23-04-14), miillad (23-04-14), SajjadKhati (23-04-14)
چشم.فعلا که درگیر اسمبل هستم.یه بازی معرفی کنین تا دانلود کنم و نتیجه رو اعلام کنم.
چشم.درایور هم اپ تو دیت میشود انشالله
M3RS4D 50062 (23-04-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزیز اگه امکانش هست یه شات از GPU-Z بزار .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miillad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بازی های COD Ghost و NFS Rivals رو باهاش ببین چجوری اجرا میکنه.
اگه ميتوني Crysis آخريش رو بگيرو ببين چجورياست
يا بتلفيد
*MoJtAbA* (23-04-14)
عزیزان دل.شما ها خیلی تخصصی درخواست میدین.توضیح بدین که با چه نرم افزاری و چطوری تست بگیرم.
miillad (26-04-14)
بچه ها من با همین 3dmark تست گرفتم امتیاز 32031 داد.دیگه شما کارشناسی کنیین ببینیم چطوره
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks