درایورش حتما بروز کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miillad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایورش حتما بروز کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miillad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (23-04-14), miillad (23-04-14), SajjadKhati (23-04-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بابازي هاي كه انجام ميدي نتيجروبگو ببينيم چجوركارتي هست
*MoJtAbA* (23-04-14), SajjadKhati (23-04-14)
کاربر شهرسختافزار
چشم.فعلا که درگیر اسمبل هستم.یه بازی معرفی کنین تا دانلود کنم و نتیجه رو اعلام کنم.
چشم.درایور هم اپ تو دیت میشود انشالله
M3RS4D 50062 (23-04-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزیز اگه امکانش هست یه شات از GPU-Z بزار .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط miillad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بازی های COD Ghost و NFS Rivals رو باهاش ببین چجوری اجرا میکنه.
کاربر شهرسختافزار
اگه ميتوني Crysis آخريش رو بگيرو ببين چجورياست
يا بتلفيد
*MoJtAbA* (23-04-14)
کاربر شهرسختافزار
عزیزان دل.شما ها خیلی تخصصی درخواست میدین.توضیح بدین که با چه نرم افزاری و چطوری تست بگیرم.
|
|
miillad (26-04-14)
کاربر شهرسختافزار
بچه ها من با همین 3dmark تست گرفتم امتیاز 32031 داد.دیگه شما کارشناسی کنیین ببینیم چطوره
کاربر شهرسختافزار
1.2.0 ورژنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks