من نمی دونم چرا تو همه ی تاپیک ها دعوا میشه !
دوستان خواهشا ول کنید بحث های بیهوده رو .
دلیل نمیشه چون Hight End هست سریع هم باشه
من این رو از روی سایت معتبر گفتم اینجا
از صفحه 5 به بعد فقط نگاه کن
اگر هم مشکلی میبینید به خودشون بگید
SSA Super V.I.P
من نمی دونم چرا تو همه ی تاپیک ها دعوا میشه !
دوستان خواهشا ول کنید بحث های بیهوده رو .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
موافقم
چرا هی پشتش رو میگیرید هرکسی عقیده خودش رو داره
من وقتی چیزی رو دوست داشته باشم وقتی بدی ازش بشنوم ازش دفاع میکنم همه همینطور هستن من مین های ایسوز رو خیلی بیشتر دوست دارم و اردات خواصی بهشون دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دعوا سر این مسله واقعه خنده داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قصد تمسخر ندارم این صورتکه باحاله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من يك سوال دارم، فرق يك چيپست High-End با يك چيپست Low-End چيه ؟ منظورم اينه كه چرا به X38 ميگيم High-End وقتي پايينتر از P31 كارايي داره ؟
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
Administrator
بله میدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم اینه که شما x2 6400 برداری با M2N-E SLI که nForce 4 SLI ( یا همون nForce 500 SLI) هست ؟!
با وجود یک کارت گرافیک مناسب ، نیازی به SLI نداری ( بصرفه نیست )
سپاس
Administrator
دوستان لطفا از بحثهای بیهوده بپرهیزید
ضمنا تا زمانی که ساسان جان قطعیت این موضوع ( خرید سیستم ) رو تائید نکرده لطفا دیگه بحث نکنید
چون اینجوری میشه یه بحثی که هیچ نتیجه ای نداره
سپاس ؛-)
sAsAn.K (08-01-08)
کاربر شهرسختافزار
اگه قیمت برات مهمه و میخوای sli کنی بهترین انتخابت اینه(البته اگه میتونی ازamd دل بکنی)
p5n32e-sli و e6750
اینم بگم که با وجود پردازنده های خوبی که اینتل داده دنبال amd رفتن با این تغییراتی که در سوکتهاش داره منطقی به نظر نمی رسه.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
कभी हार
بگذاريد قيمت قطعي شه دوستان تا بشه نظر نهايي داد .
در مورد بحث مادربورد ها هم بايد بگم همچين بحث هايي توي بسياري از انجمن هاي خارجي هم گذاشته شده و نتايج خوبي هم اتفاقا بدست آمده بود .
با اين حال صبر كنيد قيمت نهايي را ساسان جان بدند تا بحث را دوباره آغاز كنيم .
ممنون
شهرياربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
SSA Super V.I.P
مهراد جان ، 8800GT رو اگه SLI کنی به شدت قوی میشه ( در حدود 2 برابر ! ) و حتی Tomshardware هم در رده ی قسمت دو برابر قیمت 8800GT ، دو تا 8800GT رو در حالت SLI Configuration پیشنهاد داده !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Administrator
شما فکر هزینه پاور و ... هم باشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی مگه میخوای آپولو هوا کنی که SLI میخوای بکنی ؟
همین کارت با یک سیستم خوب در BF2142 با AA4x و AF8x و HQ فریم ریت حدود 92 رو میاره
ازاین بالاتر میخوای؟! دیگه از این بالاتر محسوس نیست اصلا
نظر من اینه که به جای دو تا 8800GT ، یکی بگیر و بقیه پولشو بذار واسه مین و CPU و رم
تازه در صورت نیاز میتونی اور هم کنی
سپاس
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks