دلیل نمیشه چون Hight End هست سریع هم باشه
من این رو از روی سایت معتبر گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از صفحه 5 به بعد فقط نگاه کن
اگر هم مشکلی میبینید به خودشون بگید
Printable View
دلیل نمیشه چون Hight End هست سریع هم باشه
من این رو از روی سایت معتبر گفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از صفحه 5 به بعد فقط نگاه کن
اگر هم مشکلی میبینید به خودشون بگید
من نمی دونم چرا تو همه ی تاپیک ها دعوا میشه !
دوستان خواهشا ول کنید بحث های بیهوده رو .
موافقم
چرا هی پشتش رو میگیرید هرکسی عقیده خودش رو داره
من وقتی چیزی رو دوست داشته باشم وقتی بدی ازش بشنوم ازش دفاع میکنم همه همینطور هستن من مین های ایسوز رو خیلی بیشتر دوست دارم و اردات خواصی بهشون دارم :great:
دعوا سر این مسله واقعه خنده داره :rofl:
قصد تمسخر ندارم این صورتکه باحاله :1. (38):
من يك سوال دارم، فرق يك چيپست High-End با يك چيپست Low-End چيه ؟ منظورم اينه كه چرا به X38 ميگيم High-End وقتي پايينتر از P31 كارايي داره ؟
بله میدونمنقل قول:
منظورم اینه که شما x2 6400 برداری با M2N-E SLI که nForce 4 SLI ( یا همون nForce 500 SLI) هست ؟!
با وجود یک کارت گرافیک مناسب ، نیازی به SLI نداری ( بصرفه نیست )
سپاس
دوستان لطفا از بحثهای بیهوده بپرهیزید
ضمنا تا زمانی که ساسان جان قطعیت این موضوع ( خرید سیستم ) رو تائید نکرده لطفا دیگه بحث نکنید
چون اینجوری میشه یه بحثی که هیچ نتیجه ای نداره
سپاس ؛-)
اگه قیمت برات مهمه و میخوای sli کنی بهترین انتخابت اینه(البته اگه میتونی ازamd دل بکنی)
p5n32e-sli و e6750
اینم بگم که با وجود پردازنده های خوبی که اینتل داده دنبال amd رفتن با این تغییراتی که در سوکتهاش داره منطقی به نظر نمی رسه.
بگذاريد قيمت قطعي شه دوستان تا بشه نظر نهايي داد .
در مورد بحث مادربورد ها هم بايد بگم همچين بحث هايي توي بسياري از انجمن هاي خارجي هم گذاشته شده و نتايج خوبي هم اتفاقا بدست آمده بود .
با اين حال صبر كنيد قيمت نهايي را ساسان جان بدند تا بحث را دوباره آغاز كنيم .
ممنون
شهريار:love:
مهراد جان ، 8800GT رو اگه SLI کنی به شدت قوی میشه ( در حدود 2 برابر ! ) و حتی Tomshardware هم در رده ی قسمت دو برابر قیمت 8800GT ، دو تا 8800GT رو در حالت SLI Configuration پیشنهاد داده !
شما فکر هزینه پاور و ... هم باشنقل قول:
راستی مگه میخوای آپولو هوا کنی که SLI میخوای بکنی ؟
همین کارت با یک سیستم خوب در BF2142 با AA4x و AF8x و HQ فریم ریت حدود 92 رو میاره
ازاین بالاتر میخوای؟! دیگه از این بالاتر محسوس نیست اصلا
نظر من اینه که به جای دو تا 8800GT ، یکی بگیر و بقیه پولشو بذار واسه مین و CPU و رم
تازه در صورت نیاز میتونی اور هم کنی
سپاس