مهراد جان مادربورد AM2 که SLI Support باشه زیاد هست .
M2N-E SLI
بازم میگم 100 درصد که شد میام که خفن بریم تو کارش .
در حد دیقه ای پست دادن !
Printable View
مهراد جان مادربورد AM2 که SLI Support باشه زیاد هست .
M2N-E SLI
بازم میگم 100 درصد که شد میام که خفن بریم تو کارش .
در حد دیقه ای پست دادن !
این سیستم با توجه به قیمت کارای خوبی داره من دقیقا متوجه نمیشم منظور شهریار چیه؟:1. (28):
بالاخره DS3L قدرتش رو ثابت کرد
این آخرین برسی صورت گرفته از ایم مین هست ( داغ داغ ) توی ایم بررسی این مین رو با Abit IP35 Pro مقایسه کردن نتیجه رو خودتون ببینید خیلی بهتره !!
برای مشاهده برید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا میفهمید چرا انقدر از این مین دفاع میکنم !! :love:
نقل قول:
Virgil درست ميگه تفاوت فقط در Raid نيست ! اين جا را ببين :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دقت كن ! DS3L از سري Ultra Durable 2 ها نيست . :wink:
در مورد Abit IP35 Pro نسبت به قيمتش عاليه ! اين تستي هم كه Xbit Labs گذاشته من نميدونم بر چه اساسي حساب كرده اين مادربورد را با مادربورد هايي مثل Gigabyte P35-DQ6 مقايسه مي كنند اين جا را ببين . توي Review هايي هم من ديدم Abit IP35 Pro مادربورد Gigabyte P35-DS3R را هم با اختلاف نا چندان زياد ولي شكست داده بود تازه امكانات IP35 Pro به خصوص براي اور يك چيزه ديگست .
اگه هم پول بيشتر داشته باشه ساسان خان ميتونه Asus P5K Deluxe WiFi AP بگيره .
شهريار خان ميگه كه با توجه به قيمت 2200 بهتره از سيستم هاي Alienware استفاده كنه .نقل قول:
از کجا به این نتیجه رسیدی ؟
سایت گیگا برای خودش زده Ultra Durable 2 داره نه ؟
بعد با 2 میلیون بیا ببین چه سیستمی برات جم کنم !! ( AbitDoost )
جالبه والا Abit بازده خوبی داره ولی همه سری DS3L رو دست کم گرفتن قبلا هم گفتم یک قرم گقته بود بررسی DS3L یک شوک به وجود میاورد الان زمانشه که این سری ثابت کنه با توجه به قیمتش از خلی مین های دیگه بهتر عمل میکند
لازم به ذکر هست X38 توی بعضی مواقع حتی از P31 DS3L کم میاره :love:
بعد شما میخواهید تست کنید مین رو اگر زیر فشار من دوام اورد سیستم اون موقع بگید سیستم خوبه فعلا SD3R رو از لیستتون حذف کنید !!
همیشه قیمت ملاک بهتر بودن نیست !! :wink:
مادربورد هاي گيگابايت : ( اينتل )
مادربورد هاي گيگابايت همانند بسياري از شركت هاي ديگه معمولا با نام چيپست شروع مي شود . مانند GA-P35-S3 كه در آن P35 نام چيپستي از اينتل است .
بعد از نام چيپست مخفف هاي اين شركت به كار مي برد كه در زير به آن هاي سعي مي كنيم اشاره كنيم :
S ( مانند GA-P35-S3 ) : حرف S مخفف حرف Speed است كه در اين سري مادربورد هاي ، محصول داراي سرعت نسبتا خوبي نسبت به ساير هم رده ها دارد به علاوه اينكه معمولا در اين سري قابليت اوركلاكينگ هم به طور خوبي ارائه شده .
D ( مانند GA-P35-DS3 ) : حرف D مخفف كلمه Durable با معناي با دوام هست كه در مادربورد هاي گيگابايت داراي اين حرف، محصول از تكنولوژي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] استفاده مي كند ( در مادربورد هايي كه اين حرف در پسوند آن ها نيست بدين معناست كه از سري Ultra Durable 1 استفاده مي كنند )
L ( مانند GA-P35-S3L ) : حرف L مخفف Light يا Less Expensive مي باشد كه مادربورد هايي كه داراي اين حرف باشند داراي قيمتي پايين تر از هم رده هاي خود و امكانات كمتري هستند .
دوباره بخون ( صد بار بخون تا درست درک کنی :1. (38): )
یعنی اون سیستمها رو با همون قیمت می تونه تو ایران تهیه کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا اگه اینجوریه پس به ما هم آدرس بده ما هم تهیه کنیم؟
منتظرم هر کس اون سیستمها رو می تونه تو ایران تهیه کنه (با همون قیمت سایت) به من هم آدرس بده من هم تهیه کنم:wink:
micron جان یعنی به نظر شما x38 که یک چیپست high end هست در مقابل یک چیپست رده پایین مثل p31 کم میاره:gasp:
MAHRAD هر چی بگه من در این مورد قبول می کنم.
چون در این مورد دیگه نمی تونم چیزی بگم.:oops:
با تشکر.
من نظرم روی core2 duo Q660
مادربرد ABIT IP35
رم TRANSCEND AXE هست .
موفق باشید