درود.
کد BSOD دقیقا چیه؟ هر دفعه کد یکسان میده؟
در محیط Safe mode هم این خطا رخ میده؟
فرکانس CPU را حدود 1 گیگاهرتز کاهش بدید و همینطور ولتاژ را هم حدود 3 دهم ولت.
نتیجه هر تست را به طور جداگانه بررسی و اعلام کنید.
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ess_1362 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من، من رم هارو قبلا تک تک روی همه ی 4 تا اسلات چک کردم، حتی یک رم جدید هم از یه برند دیگه گرفتم(دسته 2 نه هاا ! تازه گرفتم) ولی بازم همین مشکل وجود داشت ، با یک هارد دیگه که روش ویندوز Xp بود تست کردم(جنبه نرم افزاریش) ، یک کارت گرافیک از دوست قرض کردم و امتحان کردم، با یه سری کارای دیگه که شما تو این تاپیک گفید کردم !
اما فایده نداشت ! فقط برام مقدور نیست یک سی پی یو از کسی بگیرمو تست کنم ! به نظر خودم مشکل یا از اسلات رم هست ، یا اسلات سی پی یو ، یا خود سی پی یو !
با این تفاسیر میشه کمکم کنید یک فن مناسب برای پردازنده بخرم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه فن جدید هم جواب نداد ، مین . سی پی یو رو میدم گارانتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amir.des در تاریخ 29-11-12 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
سلام ، من یکبار در محیط safe mode رفتم و این اررور نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکته ای که لازمه بگم اینه که من با سیستمم سنگین ترین بازیهارو در حال حاضر با تمام جزئیات بازی میکنم ، بالای 2 - 3 ساعت رندر از افتر افکت میگیرم ، اما ارور صفحه آبی پیداش نمیشه ، اما این ارور صفحه آبی ممکنه بعد از 1 دقیقه کار کردن با ویندوز یا حتی هنگام لاگین رخ بده ! حقیقتا شانسی یک بار درست روشن میشه و کار میکنه با چند بار ریستارت!
بالاخره تونستم از صفحه ی آبی عکس بگیرم و دیدم روی فایل nvlddmkm.sys ارور میده که بااینکه گرافیک رو 1ماه پیش آپدیت کرده بودم ، آپدیت جدیدشو دانلود کردم و با برنامه Driver Sweeper تو حالت سیف مود درایور گرفیکمو پاک کردم و بعد از برگشتن به حالت عادی ، درایور جدید ورو نصب کردم و مشکل nvlddmkm.sys حل شد !
اما باز هم مشکل صفحه آبی وجود داره اینبار با یک ارور دیگه که عکسشو ضمیمه کردم ، اگه میتونستم ویندوز عوض کنم خوب بود، اما فعلا به دلیل اینکه به پی سی خیلی احتیاج دارمو واقعا فعلا نمیشه اینکارو بکنم ، البته قبلا گفته بودم که با یک هارد دیگه و ویندوز xp امتحان کرده بودم و ارور صفحه آبی وجود داشت.
دیسک ویندوز رو گذاشتم تا repair کنم اما با اینکه دقیقا همونیه که رو این سیستم نصبیدم ،ارور میده که ورژن داخل سی دی با نسخه ویندوز یکی نیست و repair نمیشه کرد. حالا نمیدونم چیکار کنم !؟
ممنون از دوستانی که با حوصله من رو تو این تاپیک راهنمایی میکنند و خلاصه مایه زحمت شدیم !!!
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز
اول از همه هاردتون رو چک کنین ببینین کابل ساتا خوب سرجاش چفت شده یا لقه .... اگه لق بود درش بیارین و دوباره سر جاش محکم کنین.
دوم اینکه برین همه ی درایوهاتون رو Defrag کنین. میتونین از برنامه های مخصوص این کار استفاده کنین و یا از برنامه ی خود ویندوز استفاده کنین
اگه مشکل حل نشد یه برنامه ی Clean registery دانلود و نصب کنین و رجیستر ویندوزتون رو پاکسازی کنین. به احتمال زیاد مشکل از ویندوزتون هست.
راه حل پایانی تعویض ویندوز هست.
این راه حل هارو توی یه سایت خارجی خوندم.امیدوارم مفید باشه و مشکل کامپیوترتون حل بشه.
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوباره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تو این مدت نیازم به pc برطرف شد و ویندوز رو عوض کردم، مشکل پابرجا موند.
سیستم رو به یک خدمات کامپیوتری بردم اونجا هم تست کردند همه چی رو غیر CPU و Main و باز هم...
الآن سیستم هر بار به یک ارور متفاوت بلو اسکرین و یا ریستارت میشه...
چندتا عکس از تمام ارور هایی که بخاطرشون سیستم ریستارت شد(با برنامه Who Crashed) گذاشتم ببینید (که ارور ها مشخصه) شاید چیزی به ذهنتون رسید ، انواع کارها هم با سخت افزار کردم ولی...
دنبال یک تعمیرگاه خوب میگردم تو شهر خودم(رشت) که پیشش ببرم ، ولی پیدا نمیشه... و من همچنان دارم میگردم دنبالش. اگه از همشهری های خودم کسی جای خوبی رو سراغ داره تو پ.خ بهم اطلاع بده خیلی ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
متاسفانه جای خوبی پیدا نمیکنم.
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
crshdump01.jpgcrshdump02.jpgcrshdump03.jpgcrshdump04.jpgcrshdump05.jpg
کاربر شهرسختافزار
درود.
با چه نسخه هایی از ویندوز سیستم را تست کردید؟ شاید سخت افزارتون با سیستم عاملتون سازگاری نداشته باشه (با توجه به ارورهای سطح کرنل). حتما با نسخه های مختلف XP و سون تست کنید و یا ویندوز 8
پس از نصب ویندوز،وارد هیچ درایوی نشید،و هیچ درایوری نصب نکنید؛ببینید مشکل بلو اسکرین یا کرش رخ میده یا خیر!
اگر مشکل رخ نداد،تنها یکی از درایورها را نصب کنید (همچنان وارد هیچ درایوی نشید و فلش هم نصب نکنید به پورت های USB) و ببینید مشکل رخ میده یا خیر.
در مرحله بعد هم تنها یک درایور را نصب و تست ها را انجام بدید تا نصب آخرین درایور.(دقت کنید که وارد هیچ درایوی نشید)...
نتیجه را تا اینجا اعلام کنید.
بعد از این،اگر مشکل رخ نداد،وارد درایوهای مختلف بشید و کار انجام بدید(اصلا برنامه های کاربردی را نصب نکنید در این مرحله)
اگر مشکل رخ نداد،شروع به نصب برنامه هاتون کنید به صورت تک تک و ببینید مشکل پابرجاست یا خیر.
هر مرحله تست را به مدت 1 روز انجام بدید که مطمئن بشید که مشکل بلو اسکرین به هیچ عنوان وجود نداره و بعد برید سراغ مرحله بعد.(در مرحله اول هم،نسخه سیستم عامل و یا سرویس پکتون را تغییر بدید.)
در نهایت بایستی با سیستم عامل لینوکس سیستم را تست کنید تا مطمئن بشید مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری.
پروسه ای که گفتم حداقل یک هفته طول میکشه تا انجامش بدید.پس با دقت پیش برید و بعد نتیجه را اعلام کنید.در غیر این صورت کارتون بی فایده هست.
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ویندوز 8 نصب کردم و بیش از 1روزه که دست نزدم بهش فقط چندبار خودم ریستارت کردم اما مشکلی پیش نیومد، cd مین رو گذاشتم اما موقع اجرا ارور motherboard support cd does not support this operating system(wnt_6.2p_64.) رو داد. ولی به احتمال زیاد همه قطعاتمو شناخته، رفتم سایت asus و جز چندتا آپدیت بایوس و یک درایور برای کارت صدا چیز دیگه ای نبود واسه ویندوز 8 ، الآن من دارم با لپ تاپ آپدیت گرافیک رو دانلود مبکنم تا بزنم رو سی دی و رو پی سی اجرا کنم (همونطور که گفتید وارد هیچ درایوی نمیشم) حالا بنظرتون تنها همین آپدیت گرافیک بسته واسه درایور ها ؟
آخرین ویرایش توسط amir.des در تاریخ 02-02-13 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
alksdj (02-02-13), amir.des (02-02-13), mehrdad_ab (07-02-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام،
خوب، من ویندوز 8 نصب کردم کمی بیشتر از یک روز گذاشتم کار کنه و چند بار ریستارتشم کردم در طول روز مشکلی پیش نیومد.
روز دوم داریور گرافیک رو نصب کردم، درایور مین هم خودش شناخته بود، روز سوم DirectX نصبیم ولی همچنان مشکلی نبود در طول روز، روز بعد اومدم با سیستم کار کردم و خلاصه باهاش کار کردم بازم مشکلی پیش نبود، تا اینکه از properties تو my computer گزینه ای رو زدم که باعث شروع تست گیری از سیستم شد، و اینجا وسطاش سیستم ریستارت شد، بعدشم یه بازی که توی هارد بود و پرتابل اجرا میشد رو اجرا کردم بعد از نیم ساعت بازی کردن باز هم سیستم ریستارت شد. حکایت همچنان باقیست.
نکته ای که به ذهنم میرسه اینه که ماه پیش وقتی ویندوز 7 نصب کردم هیچ درایوری نصب نکرده بودم، موقع نصب درایور مین سیستم بلو اسکرین شد(ریستارت نه).
Over_Cracker (06-02-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز من هم مشل شما رو داشتم باید فرکانس ram و ولتاژ ram رو به صورت دستی در تنظیمات بایوس تنظمی کنید مثلا رم من ژل با باس 1600 و ولتاژ 1.6 بود شما هم یه تست کنید
amir.des (08-02-13)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks