درود.
فرکانس و تایمینگ های مختلف رم را امتحان کنید.همچنین ولتاژ رم و cpu را برای تست یک مرحله افزایش بدید،ببینید تغییری حاصل میشه یا خیر.
کاربر شهرسختافزار
amir.des (13-11-12), mehrdad_ab (08-11-12)
کاربر شهرسختافزار
فقط فن رو در آوردم و جا زدم 2روز کار کرد و بازهم... ، همین 2 ساعت پیش باز صفحه آبی اومد و فقط فن رو باز کردم و بستم بار اول که سیستم روشن شد بعد 1دقیقه ارور صفحه آبی اومد، بعد از ریستارت کردن دیگه ارور نداد. به نظرتون یک فن جدید بخرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 2ماه پیش با یک رم تازه رو سیستمم امتحان کردم اما بازهم صفحه آبی اومد، دارم تست میگیرم الآن 1:20 ساعته داره تست میکنه و تموم هم نمیشه انگاری !! تو قسمت ارورز تا الآن زده 97280 !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amin69r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم، فقط منظور ار تایمینگ مختلف رم چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الآن فرکانس رم رو حالت auto هست. رو 1600 ست کنم ؟
آخرین ویرایش توسط amir.des در تاریخ 13-11-12 انجام شده است
امیر جان فن را برداشتید ، سطح پردازنده و فن را کاملا تمیز کردید و مجددا خمیر خوب زدید ؟ یا فقط فن را برداشتید و همونجوری جا زدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.des برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir.des (14-11-12), mehrdad_ab (14-11-12)
عضو VIP شهرسختافزار
اگر فن دم دست دارین باهاش یک امتحانی کنید ، چون 100% نمی تونم بگم با خرید فن جدید مشکلتون حل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.des برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درثانی،با باز کردن فن ، سیلیکون جدید هم روی پردازنده میمالید یا خیر ؟
به سطح پردازنده هم دقت کنید که سیلیکون قدیمی سرریز نشده باشه(وحتی خشک نشده باشه)
amir.des (14-11-12)
کاربر شهرسختافزار
خیر، من فقط فن رو برداشتم و سیلیکون رو عوض نکردم ولی سیلیکون خشک نشده و هم رو هدسینک و هم پردازنده هست هنوز. البته من خود فن رو هم از هد سینک جدا کردن و کاملا تمیزه کردم با شُتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن دم دستم نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر.
خیر سریز نشده و خشک هم نیست.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks