خمير zerotherm اصل رو 13 ميدم . يك انگشتي داره ميتونيد خمير روي سطح cpu يكنواخت پخش كنيد .
Printable View
خمير zerotherm اصل رو 13 ميدم . يك انگشتي داره ميتونيد خمير روي سطح cpu يكنواخت پخش كنيد .
سلام دوست من i7 رو نمیشه با فن سردش کرد.
بی خیال فن های دیگه باید از واتر کولینگ استفاده کنی.
:great:می تونی 150 تومن خرج کنی.:great:
تمامی مشخصات قطعات رو بنویس وقت نکردم کامل صفحه های انجمن رو بخونم.
يك bigwater 750 سفارش بده كيوان واست بياره
این دوستمون نیاز به هیچ چیزی اضافه نداره همین قطعاتی که داره رو با استفاده از یک پروفایل خوب می تونه استفاده کنه طوری که توی هیچی مشکل ایجاد نشه براش نه گرما و نه unstable بودن به زودی پروفایل تنظیم شده رو براشون قرار می دیمنقل قول:
ضمننا در مورد خمیر سیلیکون خوب اگه تونستی خیمر asa... رو تهیه کن به شخصه تست شده و فوق العاده است قیمت 10 گرمی فکر کنم نزدیک به 10 تومن باشه خمیر حرارتی هست نه سیلیکون که ازش تو صنعت استفاده می کنند
ّمن تیوپش رو گم کردم اسمش رو اعلام می کنم به زودی :دی
کاملا باهاتون موافقم جناب BaRaN عزيز. به نظر من هم منطقي نيست که فن ارژينال موجود در باکس پردازنده هاي Intel Core i7 جوابگو نباشه. پس مشکل رو بايد جاي ديگه جستجو کرد و فکر نمي کنم نيازي به نصب سيستم Cooling اضافي و يا حتي تعويض اون باشه.
ولتاژ cpuروبیار پایین 0.2
به نظر من دليلي نداره ايشون ولتاژ CPU رو دستي تغيير بدن. سيستم بايد با تنظيمات پيش فرض ولتاژ کاري CPU رو تشخيص داده و به همون ميزان بهش ولتاژ بده و در همين حالت هم بايد دما نرمال باشه.
سلام به همه دوستان
شرمنده من پستهای قبلی رو یک جا جواب میدم .
Don_Corleone : در مورد ضریب و فرکانس و ولتاژ کاملا حق با شماست . چون در حالت 160 در 25 ولتاژ مورد نیاز 1.300 بود و دما هم 58 ، ولی در حالت 154 در 26 حداقل ولتاژی که دستگاه بالا می یاد 1.52 هست و دما 66 ، در حالی که در رندر تفاوت خاص و محصوصی نداشتند :1. (27):
Destiny : سطح تماس Z600 کمی بزرگتر از سطح Core i7 هست و از این بابت مشکلی نیست .اگر شد در هنگام تعویض خمیر حرارتی یه عکس از سطح تماسشون میذارم .
reza76622201 : در مورد ولتاژ پیشفرض مادربرد برای پردازنده باید بگم این ولتاژ 1.42 در فرکانس 4.00 و در حالت 25 در 154 بود که باعث داغ شدن شدید پردازنده میشد . در صورتی که در ولتاژ 1.32 کاملا پایدار هست و حرارت هم مناسب .
freeways88 : دمای پردازنده توسط Cooler Master Hyper Z600 که برایCore i7 بهینه شده بسیار مناسب هست و تقریبا دو برابر بهتر از خنک کننده خودش عمل می کنه . در حال حاظر که فقط یک فن معمولی روی Z600 نصب هست و خمیر مناسبی هم نداره تا دما به طور کامل بالا بیاد ، در فرکانس 4.00 ، بعد از 2 روز رندر و 100% لود ، دما 55-58 درجه ثابت مونده .:great:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
AMD>INTEL و Olesius : به فرموده شما دوستان ZeroTherm ZT100 رو سفارش دادیم .
BaRaN : من چند جا این خمیری که شما فرمودید رو هم گفتم بگردند ، اگه زودتر مشخصاتش رو بگید لطف بزرگی می کنید .
AMD>INTEL : از راهنمایتون ممنون ولی فکر نمی کنم با مقدار اورکلاکی که می خوایم انجام بدیم نیاز به واتر کولینگ بشه و چیز دیگه ای که هست باید این رو هم در نظر داشت که اینجا محیط تقریبا اداری هست و دستم برای این منظور که دائم توی کیس باشم زیاد باز نیست و کم در دسر بودن دستگاه ها بسیار مهم هست . به هر حال ممنون از راهنمایی های شما .
gts : ولتاژ رو از 1.42 در فرکانس 4.00 که بطور اتومات میداد ، به 1.32 رسونده و پایداری هم داره . ممنون
حالا دوستان می تونند یه توضیحی در مورد حالت C-State در این پردازنده ها بدند ، حالت های مختلفی هم داره مثل c1 c6 و غیره که BaRaN جان در اوایل فرموده بودند اگر رندر سنگین دارید روی c6 تنظیم کنیم .
راستی در مورد رمها و تایمینگ اونها نظرتون چیه ؟ چون خودش اعلام کرده در تایمینگ 9.9.9.24 و فرکانس 2000 ، ولتاژ باید 1.65 باشه ولی مادربرد در این شرایط ولتاژ رو 2.00 می ده و اگر دستی پایین بیارم فقط در 1.90 دستگاه بالا می یاد :1. (27): آیا باید تایمینگ پایین یا بالا بره یا موردی نداره که در این ولتاژ کار کنه ، این رو هم در نظر بگیرید که چون دستگاه ها مستقیما جولوی کولر گازی هستند ، رم ها همیشه کاملا سرد هستند :cool:
بازم ممنون از همه ، بسیار کمک کردید
:great:
این ولتاژی هست که Bios نویس برد ، برای مقادیر مختلف BCLK تعیین کرده یا خودتون به صورت دستی مقادیر ولتاژ رو Set می کنید تا سیستم بالا بیاد ؟نقل قول:
در مورد ضریب و فرکانس و ولتاژ کاملا حق با شماست . چون در حالت 160 در 25 ولتاژ مورد نیاز 1.300 بود و دما هم 58 ، ولی در حالت 154 در 26 حداقل ولتاژی که دستگاه بالا می یاد 1.52 هست و دما 66 ، در حالی که در رندر تفاوت خاص و محصوصی نداشتند
Bios رو آپدیت کردید ؟
ولتاژ Vcore 1.52v برای این پردازنده وحشتناک بالاست ! معمولا فقط برای اورکلاک های بالای 5Ghz ، اون هم با خنک کننده های نیتروزن مایع از این ولتاژ استفاده میشه !
حداکثر ولتاژ مورد نظر برای پروفایل 4Ghz همون حدود 1.3v الی 1.325v هست .
به احتمال زیاد Bios این مینبورد باگ داره .
سلام دوستان
اولین کاری که بعد از خرید مادربردها انجام دادیم آپدیت کردن بایوس اونها بود ، آخرین ورژنی که هست 1306 هست که روی یکی شون بود و یکی دیگه نداشت که آپدیت کردیم . هنوزم ورژن جدیدی ازش نیومده :1. (28):