پاسخ: مشکل با حرارت بالای Core i7 965 !!!
دوست عزیز
اگه بخواین میتونم screenshot های Phenom 9950 رو براتون بزارم متوجه شین که ضریب بالا کارایی - دما و توان مصرفی بالاتری دارد.
پردازنده ما با 15x200 نسبت به 13x231 حدود 4 درصد سریعتر و نیاز به 0.03 ولتاژ بیشتر دارد و دمای تولیدی آن نیز 3 درجه بالاتر است.
این پردازنده با FSB ثابت 200 می تواند تا 3.1 با ولتاژ 1.46 over شود در حالی که 3.26 را با 14x235 و ولتاژ 1.45 به حالت پایدار داریم ولی کارایی هر دو تقریبا یکسان است.
نقل قول:
دوست عزیز
اگه بخواین میتونم screenshot های Phenom 9950 رو براتون بزارم متوجه شین که ضریب بالا کارایی - دما و توان مصرفی بالاتری دارد.
پردازنده ما با 15x200 نسبت به 13x231 حدود 4 درصد سریعتر و نیاز به 0.03 ولتاژ بیشتر دارد و دمای تولیدی آن نیز 3 درجه بالاتر است.
این پردازنده با FSB ثابت 200 می تواند تا 3.1 با ولتاژ 1.46 over شود در حالی که 3.26 را با 14x235 و ولتاژ 1.45 به حالت پایدار داریم ولی کارایی هر دو تقریبا یکسان است.
core i7 یک پلتفورم خاصی هست که ما بعد از مسابقات DFI به اون رسیدیم شما می دونستید که در صورتی که HT رو خاموش کنید باید ولتاژ بیشتری بدید؟!؟!
با در صورتی که هسته ها رو کاهش بدید ولتاژ بیشتری در این پلتفورم نیاز دارید ؟!؟!
ضریب های باز تا یک محدوده ای باز هستند و شما می تونید ازشون استفاده کنید پایدار ترین ضریب برای 965 ضریب 28 تا 29 هست و برای 975 ضریب 29 تا 30 هست
ولتاژ در سی پی یو های 1366 بر خلاف 775 اگر از زیاد باشه سیستم استیبل نیست اگه کم باشه با صفحه ابی مواجه می شید
همون طوری که گفتم چون BCLK دقیقا رابطه مستقیم با uncore freqency و مموری کنترل داره شما برای پایداری باید نسبت بین این ها رو رعایت کنید
پلتفورم 1366 پلتفورمی هست که هر چه ادم در موردش بخونه و اطلاعات کسب کنه باز هم کمه :give_rose::11():
نقل قول:
آقا مهدی عزیز...
نیازی نیست خودتون رو خسته کنید تا ساده توضیح بدید... من متوجه عرایض شما می شم... ولی شما نکته اصلی رو از یاد بردید...؟؟!!
این دوستمون می خواد برای اوورکلاک پردازنده شون با استفاده از فن کولر یک پروفایل مناسب بدست بیاره... فقط همین!!!
قصد رکورد زدن نیست که محدودیت های مربوط به BCKL بالا مطرح بشه... نهایت BCKL که ممکن است ست شود 150-160 هست... فکر می کنید این باس مشکلی پیش بیاره...؟؟
همه اینها به کنار...
مگر همه چیز تنها فرکانس هسته (پردازنده!) هست؟ بهتر بگم فقط رسیدن به فرکانس بالا مطرح هست؟ کارایی پردازنده مهم نیست؟؟
برای رسیدن به 4000mhz به طور مثال 2پروفایل می شه ذکر کرد:
30*133.3
25*160 یا 26*153.8
کدوم پروفایل کارایی بیشتری دارد...؟؟ اگر شما مخالفتی نداشته باشید! یقینا پروفایل دومی کارایی بیشتری خواهد داشت به سبب فرکانی مسیر (QPI) بیشتر...:great:
رعایت تعادل در انتخاب MP & BCKL مناسب از نکات اصلی اوورکلاک این گونه پردازنده ها به حساب میاد...
تستهای Wprime & SuperPi مربوط به این پردازنده رو که نگاه می کردم اکثرا (رتبه های اول!) با مولتی 29 تست کرده بودند و بالاتر نداده بودند...
امیدوارم این بحث در اینجا تموم بشه و در پست های آتی کمک به دوستمون برای رفع مشکل پیش آمده مد نظر قرار بگیرد...
با سپاس...:11():
پی نوشت:
بنده همیشه سعی می کنم خارج از اطلاعات شخصی ام صحبت نکنم... یقینا اگر در این زمینه اطلاع لازم نداشتم وارد بحث نمی شدم...!
ببین علی جان . شما به خاطر توجیح اظهار نظر اشتباهی که داشتی ، تو هر پست داری موضعت رو تغییر میدی . تو پست های قبلیت گفته بودی :
نقل قول:
پردازنده شما محدودیتی از نظر ضریب پردازنده (MP) ندارد و شما می تونید ضریب پردازنده رو تا 33 (اگر اشتباه نکنم!) بالا ببرید... این حالت کمک می کند که در BCLK پایین پردازنده به فرکانس بالا برسد...!!
ولی نکته مهمی که قابل ذکر هست! با افزایش ضریب پردازنده میزان مصرف و ولتاژ مورد نیاز پردازنده هم افزایش چشم گیری خواهد داشت...
پس بهترین شیوه برای اوورکلاک این پردازنده ثابت نگه داشتن ضریب نرمال هست
نقل قول:
چرا نظر شخصی...؟؟
این که ضریب بالاتر ولتاژ کاری پردازنده و مصرفش رو بالا می بره دلیل می خواد...؟!!
نقل قول:
من نگفتم که با ثابت نگه داشتن ضریب و افزایش BCKL توان مصرفی پردازنده افزایش پیدا نمی کنه...! عرض کردم که بهترین راه اوورکلاک این پردازنده پایین نگه داشتن ضریب هست...
ضریب بالاتر به مراتب ولتاژ بالاتری رو طلب می کند... در حالی که با ضریب پایین تر و کمی BCKL بالاتر می شود دقیقا به همان فرکانس رسید با ولتاژی به نسبت پایین تر...!!
با سپاس...
شما تو کدوم پستت به Perofrmance بالاتر اشاره کرده بودی ؟ دقیقا موضع شما این بود که در حالتی که BCLK افزایش پیدا میکنه ، پردازنده توان مصرفی کمتری نسبت به افزایش CPU Ratio داره !
یعنی می خوای نوشته های مکتوب خودت رو هم نقض کنی ؟ شما که به قول خودت، منظور من رو فهمیدی چرا تو پست های قبلت این موضوع رو پیش نکشیدی !
نقل قول:
قصد رکورد زدن نیست که محدودیت های مربوط به BCKL بالا مطرح بشه... نهایت BCKL که ممکن است ست شود 150-160 هست... فکر می کنید این باس مشکلی پیش بیاره...؟؟
تمام این بحث ها به کنار ، شما تو دو پست پشت سر هم، گفته های خودتون رو نقض کردید ! ملاحظه بفرماییید :
نقل قول:
ما در مورد 1-2 ضریب بالا یا پایین صحبت نمی کنیم... ما داشتیم در مورد اوورکلاک این پردازنده با Air Cooling صحبت می کردیم که به نسبت اوورکلاک با Ln2 و -180 درجه تفاوت زیادی دارد...
این محدودیت ایجاب می کند که ضریب در حد امکان پایین باشد...!!
تو پست بالا اشاره کردید، که داریم درباره اورکلاک کاربردی با AIR صحبت میکنیم ، حالا در پست جدیدتون می فرمایید :
نقل قول:
تستهای Wprime & SuperPi مربوط به این پردازنده رو که نگاه می کردم اکثرا (رتبه های اول!) با مولتی 29 تست کرده بودند و بالاتر نداده بودند...
این رتبه های اولی که شما فرمودید نکنه فرکانس 5- 5.5 گیگاهرتز رو با کولر استوک پایدار کردند ؟!!!
همانطور که خودتون هم می دونید چنین رکورد هایی فقط با استفاده از Xtreme Cooling پایدار میشه .
در ادامه پستتون سوال میکنید که ؟
نقل قول:
برای رسیدن به 4000mhz به طور مثال 2پروفایل می شه ذکر کرد:
30*133.3
25*160 یا 26*153.8
کدوم پروفایل کارایی بیشتری دارد...؟؟
بنده از شما سوال میکنم ، در سیستمی که قراره به صورت 24 ساعته رندر سنگین بگیره ، کدوم پروفایل پایداری بیشتر و در نهایت Safe تر هست ؟
کدوم پروفایل برای داشتن اورکلاکی کاملا بدون دردسر برای افراد تازه کار مناسب تر هست ؟
کدوم پروفایل در برابر ریسکی که سلامت قطعات رو تحدید می کنه، ارزش افزایش Performace ی که به سیستم اضافه میکنه رو داره ؟
همانطور که خودتون اشاره کردید ، ما داریم در باره اورکلاک کاربردی سیستم این دوستمون صحبت میکنیم ، برای ثبت رکورد پروفایل تحویل این دوستمون نمیدیم . این طور نیست ؟
نقل قول:
بله ، چرا که نه ؟ فرکانس QPI و DRAM تغییرات قابل توجهی داره ! اگر مادربود مورد نظر ضرایب خوبی برای تغییرات این فرکانس ها نداشته باشه ، همون مشکلی که قبلا خدمت عرض کردم پیش میاد .
نقل قول:
امیدوارم این بحث در اینجا تموم بشه و در پست های آتی کمک به دوستمون برای رفع مشکل پیش آمده مد نظر قرار بگیرد...
هدف بنده هم از اول بحث همین بود ! شما تو اون پست اولتون با اظهار نظر عجیبتون گمان نمی کنم می تونستید به این دوستمون کمک کنید ! شما به جای قبول اشتباهاتون بحث رو با تغییر مواضعتون تو هر پست جدید کش دادید ، حالا از من انتظار دارید تا بحث رو تموم کنم ؟! :1. (27):
نقل قول:
دوست عزیز
دوست عزیز ، اولا که شما دارید 2 Platform کاملا مختلف رو با هم مقایسه می کنید که تفاوت های بسیار زیادی از نظر معماری داخلی ، مدارات تغذیه توان پردازنده و ........ با یکدیگر دارند ، از سوی دیگه قبلا هم خدمت علی عزیز عرض کردم ، شما یک دلیل علمی یا لااقل یک منبع معتبر برای اثبات ادعاتون ارائه کنید تا بنده هم بپذیرم .
نقل قول:
این پردازنده با FSB ثابت 200 می تواند تا ......
در پلاتفرم نام برده BUS ی به نام FSB وجود خارجی نداره .
نقل قول:
ببین علی جان . شما به خاطر توجیح اظهار نظر اشتباهی که داشتی ، تو هر پست داری موضعت رو تغییر میدی . تو پست های قبلیت گفته بودی :
آقا مهدی عزیز...
این برداشت شماست...!! من سعی کردم به قول خودتون!! ساده تر توضیح بدم... کل مطلب فرقی کرده؟؟!! ضریب پایین و BCKL بالا...
نقل قول:
شما تو کدوم پستت به Perofrmance بالاتر اشاره کرده بودی ؟ دقیقا موضع شما این بود که در حالتی که BCLK افزایش پیدا میکنه ، پردازنده توان مصرفی کمتری نسبت به افزایش CPU Ratio داره !
یعنی می خوای نوشته های مکتوب خودت رو هم نقض کنی ؟ شما که به قول خودت، منظور من رو فهمیدی چرا تو پست های قبلت این موضوع رو پیش نکشیدی !
چرا پیش نکشیدم...؟؟!!
از اینکه پیش نکشیدم ناراحت شدید...؟؟ :1. (27):
نقل قول:
تمام این بحث ها به کنار ، شما تو دو پست پشت سر هم، گفته های خودتون رو نقض کردید ! ملاحظه بفرماییید :
تو پست بالا اشاره کردید، که داریم درباره اورکلاک کاربردی با AIR صحبت میکنیم ، حالا در پست جدیدتون می فرمایید :
این رتبه های اولی که شما فرمودید نکنه فرکانس 5- 5.5 گیگاهرتز رو با کولر استوک پایدار کردند ؟!!!
همانطور که خودتون هم می دونید چنین رکورد هایی فقط با استفاده از Xtreme Cooling پایدار میشه .
به سخره گرفتن آقا مهدی عزیز در این مکان کار درستی نیست...!! هرچند بعید هم نیست که استوک بوده باشه!!!
اگر کمی با آرامش بیشتر!! مطالعه می فرمودید متوجه می شدید که منظور من این بود با استفاده از Ln2 و دمای -180 درجه هم ضریب 30 اعمال نشده...!!
نقل قول:
در ادامه پستتون سوال میکنید که ؟
بنده از شما سوال میکنم ، در سیستمی که قراره به صورت 24 ساعته رندر سنگین بگیره ، کدوم پروفایل پایداری بیشتر و در نهایت Safe تر هست ؟
کدوم پروفایل برای داشتن اورکلاکی کاملا بدون دردسر برای افراد تازه کار مناسب تر هست ؟
کدوم پروفایل در برابر ریسکی که سلامت قطعات رو تحدید می کنه، ارزش افزایش Performace ی که به سیستم اضافه میکنه رو داره ؟
همانطور که خودتون اشاره کردید ، ما داریم در باره اورکلاک کاربردی سیستم این دوستمون صحبت میکنیم ، برای ثبت رکورد پروفایل تحویل این دوستمون نمیدیم . این طور نیست ؟
طبق فرمایش دوستمون:
نقل قول:
مخصوصا اگر یه پروژه باشه که باید زود هم بیرون بیاد ، برای همین هم باید دستگاه ها اورکلاک بشن تا جایی که میشن باید اور بشن تا کارمون راه بیوفته
پس کارایی براشون مهم هست...!!! و خواستار این هستند که پروژه های مربوطه هرچه سریعتر به اتمام برسن...
در حال حاضر فقط مشکل دما دارن که با تنظیم دقیق ولتاژ این مشکل برطرف می شه... احتمالا خمیر حرارتی مناسبی هم استفاده نشده... دمای پردازنده در حالت لود به زیر 70 برسه مشکلی نخواهیم داشت!
بورد Rampage هم بوردی نیست که BCKL 150-160 مشکلی براش پیش بیاره...
نقل قول:
بله ، چرا که نه ؟ فرکانس QPI و DRAM تغییرات قابل توجهی داره ! اگر مادربود مورد نظر ضرایب خوبی برای تغییرات این فرکانس ها نداشته باشه ، همون مشکلی که قبلا خدمت عرض کردم پیش میاد .
اگر داشته باشد چی...؟!!
نمی توان به صرف اینکه ممکن هست مشکلی پیش بیاد مطلبی رو رد کرد... کاری که شما انجام دادید...!!
نقل قول:
هدف بنده هم از اول بحث همین بود ! شما تو اون پست اولتون با اظهار نظر عجیبتون گمان نمی کنم می تونستید به این دوستمون کمک کنید ! شما به جای قبول اشتباهاتون بحث رو با تغییر مواضعتون تو هر پست جدید کش دادید ، حالا از من انتظار دارید تا بحث رو تموم کنم ؟!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آقا مهدی عزیز فکر نمی کنم شما هم با ادامه بحث کمکی به دوستمون کرده باشید...!!!
اگر اشتباهی رخ داده بود قطعا قبول می کردم! ولی اینکه شما اصرار بر اشتباه بنده دارید قابل درک نیست...!!
شما گفته های من رو جدا کردید و جداگانه پاسخ دادید (هرطور که مایل بودید برداشت کردید و پاسخ دادید)... در حالی که مثل قطعات پازل باید به تصویر نهایی (مفهوم کلی!) دقت می کردید...!!
بله انتظار دارم بحث رو تموم کنید... ولی انگار به هر نحوی شده قصد دارید به من تحمیل کنید که اشتباه کردم...؟؟!!:1. (26):
از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز عذر می خوام...
این طور که پیداست در این تاپیک به همه مسائل پرداخته خواهد شد, جز مشکل شما...!!!:whistle:
آقا مهدی عزیز امیدوارم که در صحبت هام ناخواسته اهانتی نکرده باشم... هرچی باشه شما استاد ما هستید...:give_rose:
با سپاس...
دوست عزیز
پلتفورم های Phenom و Corei7 کاملا مشابه یکدیگر هستند و هیچ شباهتی با 775 ها ندارن.
دوست گرامی از شما بعید بود به تفاوت کلمه BUS و FSB ایراد بگیرین.:1. (27): چون تو پلتفورم های اینتل و ای ام دی کلمات متفاوت ولی کاملا مفهوم یکسانی دارند.
اگر باور نداری بنده عکس هایی رو از سیستم خودم براتون بفرستم روشن بشین.
BaRaN جان عزیز
این مشخصاتی که گفتین در مورد Phenom ها هم صدق میکنه. من از 3 سال پیش دارم با HyperTransport ها کار میکنم و 3 سال هست که مموری کنترلر من رو خود سی پی یو هستش ولی اینا تازه برای پردازنده های اینتل اومدن. با 6 تا پردازنده و 7 مادربورد این چنینی رو تو 3 سال کار کردم و از اورکلاک اینا حسابی شناخت دارم. اگر هم میگین چرا خودم بیشتر از 3.1 نتونستم برم باید عرض کنم Phenom 9950 با 140 وات مصرف بیشتری از Core I7 داره و 65 نانو هستش با دمایی بیشتر از Core I7 ها والا پردازنده های قبلیم رو نزدیک به رکوردهای جهان اور کرده بودم که متاسفانه هیچ کدومو ثبت نکردم.
نقل قول:
آقا مهدی عزیز...
این برداشت شماست...!! من سعی کردم به قول خودتون!! ساده تر توضیح بدم... کل مطلب فرقی کرده؟؟!! ضریب پایین و BCKL بالا...
وقتی که خودت عرایض خودت رو قبول نداری ، بنده دیگه اصراری ندارم . :lol:
فقط یادت باشه که هیچ یک از عرایضت رو نتونستی اثبات کنی . خوانندگان تاپیک برداشت نهایی رو می کنند .
نقل قول:
پس کارایی براشون مهم هست...!!! و خواستار این هستند که پروژه های مربوطه هرچه سریعتر به اتمام برسن...
به نظرت ، این افزایش کارایی اندک با افزایش QPI ، اگر به آسیب دیدن سیستمی که هزینه پردازنده و مادربوردش فقط 1400 دلاره میشه، به هر قیمتی میرزه ؟
نقل قول:
اگر داشته باشد چی...؟!!
نمی توان به صرف اینکه ممکن هست مشکلی پیش بیاد مطلبی رو رد کرد... کاری که شما انجام دادید...!!
علی جان ، این تاپیک ممکنه در آینده هم توسط کاربر دیگه ای مطالعه بشه . اصلا هدف ایجاد انجمن های تحت وب همین هست . برای همین باید توجه داشت که مطالب پست ها کاملا جامع و کامل باشه .
نقل قول:
آقا مهدی عزیز فکر نمی کنم شما هم با ادامه بحث کمکی به دوستمون کرده باشید...!!!
حالا اگر من به قول شما کمکی نکرده باشم ، حداقل باعث گمراهی این دوستمون نشدم . :1. (26):
از طرفی در این تاپیک ، اشتباه شما باعث شد خیلی از مسائل تشریح بشه ، همین امر این به این دوستمون کمک میکنه به جای اینکه صرفا فقط تنظیم کردن چند تا عدد و ولتاژ رو به صورت تجربی یاد بگیره ، به فلسفه علت تغییرات اون اعداد رسید . همین امر ارزش زیادی داره .
نقل قول:
به مسخره گرفتن آقا مهدی عزیز در این مکان کار درستی نیست...!! هرچند بعید هم نیست که استوک بوده باشه!!!
بنده بیجا بکنم ، هنچین قصدی داشته باشم . ولی کولر استوک رو خوب اومدی . :lol:
نقل قول:
اگر کمی با آرامش بیشتر!! مطالعه می فرمودید متوجه می شدید که منظور من این بود با استفاده از Ln2 و دمای -180 درجه هم ضریب 30 اعمال نشده...!!
دیگه خودتون بیشتر در جریان هستید که ، در رکوردگیری این چنینی کمترین افزایش Performance ، حتی اگر خیلی ناچیز هم باشه ممکنه در رنکینگ نهایی اختلاف قابل توجهی رو ایجاد کنه . ولی در اورکلاک کاربردی و استفاده 24/7 ، چیزی که مهم هست ، پایداری 100% و safe بودن پروفایل مورد نظر در وحله اول قرار داره .
نقل قول:
اگر اشتباهی رخ داده بود قطعا قبول می کردم! ولی اینکه شما اصرار بر اشتباه بنده دارید قابل درک نیست...!!
شما گفته های من رو جدا کردید و جداگانه پاسخ دادید (هرطور که مایل بودید برداشت کردید و پاسخ دادید)... در حالی که مثل قطعات پازل باید به تصویر نهایی (مفهوم کلی!) دقت می کردید...!!
بله انتظار دارم بحث رو تموم کنید... ولی انگار به هر نحوی شده قصد دارید به من تحمیل کنید که اشتباه کردم...؟؟!!
:merci:
نقل قول:
از baloot3d عزیز عذر می خوام...
این طور که پیداست در این تاپیک به همه مسائل پرداخته خواهد شد, جز مشکل شما...!!!
خب این نتیجه گیری شماست . از نظر من این تاپیک در چند ماه اخیر ، یکی از بهترین تاپیک های انجمن پردازنده و مادربورد هست . 100% بعد از مشورت با تیم مدیریت در لیست موجود در تاپیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اضافه خواهد شد .
:11():
نقل قول:
دوست عزیز
پلتفورم های Phenom و Corei7 کاملا مشابه یکدیگر هستند و هیچ شباهتی با 775 ها ندارن.
این مشخصاتی که گفتین در مورد Phenom ها هم صدق میکنه. من از 3 سال پیش دارم با HyperTransport ها کار میکنم و 3 سال هست که مموری کنترلر من رو خود سی پی یو هستش ولی اینا تازه برای پردازنده های اینتل اومدن. با 6 تا پردازنده و 7 مادربورد این چنینی رو تو 3 سال کار کردم و از اورکلاک اینا حسابی شناخت دارم.
اگر هم میگین چرا خودم بیشتر از 3.1 نتونستم برم باید عرض کنم Phenom 9950 با 140 وات مصرف بیشتری از Core I7 داره و 65 نانو هستش با دمایی بیشتر از Core I7 ها والا پردازنده های قبلیم رو نزدیک به رکوردهای جهان اور کرده بودم که متاسفانه هیچ کدومو ثبت نکردم.
من کلا در مورد چیزی که نمی دونم نظر نمی دم من تا حالا فقط با phenom کار کردم اما بگید اور کرده باشم نه تا حالا اور نکردم اخرین پردازنده amd هم 955 BE بود که باش کار کردم اما اور هیچ کدوم رو نکردم پس در مورد چیزی که کار باش رو نمی دونم چطوری هست نظری ندارم
اما 1366 که حدودا 8 ماه قدمت داره و در این 8 ماه خیلی از رکورد های جهانی رو از ان خودش کرده از اول شروع می کنیم
چهار هسته مجتمع که هر کدوم توانایی انجام محاسبات 2 رشته ای رو دارن که در مجموع میشه 8 رشته محاسبات در این بین یکی از مهم ترین بخش ها uncore frequncy هست که رابطه مستقیم با رم داره منظور چیست شما برای اور کلاک سیستم و بالا بردن فرکانس سی پی یو نیاز مند هستید مطابق BCLK که بالا می برید رم ها و uncore رو تنظیم کنید
اما بر طلق یک رابطه خیلی ساده و منطقی بین چیپ X58 و ich10r
نحوه ی کار کردن سیستم رو می شه فهمید که به چه شکل هست و چطوری کار می کنه که ما از ساده ترین مسائل گذشت می کنیم
حالا بیایم سر مساله کار کردن شما به این عکس دقت کنید
شما برای اور کلاک پردازنده های بر مبنای 1366 نیاز به دقت کردن در تک تک قطعات دارید از جمله uncore و bclk
حال نسبت بین uncore و رم ها به صورت پیش فرض 2 برابر تعیین شده و دلیل بر این نمی شه که x21 باشه یا X30 این 2 برابر حفظ می شه(شما می تونی بیشتر از 2 برابر کنید اما کمترش امکان نداره) و طبق مبنایی که در 775 هم وجود داشت با افزایش BCLK شما فرکانس رم هم بالا می ره پس به طبع فرکانس uncore هم بالا میره حال شما با توجه به معماری بالا 4 هسته گرم هستند با افزایش multiplier گرمای هسته رو بیشتر افزایش می ده در این بین qpi link هم با افزایش multiplier هم افزایش پیدا میکنه البته شما می تونید روی حالت پایه قرار بدید اما unstabli ایجاد می کنه هنگامی که شما یک die cpu گرم داشته باشید دیگر سیستمتون غیر قابل کنترل میشه و نیاز به Extreme cooling دارید
اما هنگامی که شما یک هسته به نسبت گرم و یک رابطه که این گرما رو بین چیپ X58 و ich10 برقرار کنید با یک multiplier پایین یک bclk متفاوت و uncore فرکانسی در حال تعادل می تونید ولتاژ کمتری استفاده کنید و ولتاژ مورد استفاده در بالا رو روی IOH و ICH تقسیم کنید و به همون فرکانس بالا برسید با این تفاوت که به EXTREME cooling نیاز ندارید و گرمای بالای خود رو بین سیستم پخش کردید
یک سری مسائل رو نمی شه بیان کرد هم به دلیل امنیتی هم به دلیل اینکه تجربه هست و باید علمی بشه و با مدرک حرف زد
تمامی مسائل بالا تجربه شخصی بنده بوده (که از شهریار و دوستان) و احتمال زیاد داره که در اون زیاد ایراد داشته باشه اما با توجه به کار کردن این پلتفورم و استفاده از تجارب اورکلاکر ها این اطلاعات رو تکمیل کردم
نقل قول:
دوست عزیز
دوست گرامی از شما بعید بود به تفاوت کلمه BUS و FSB ایراد بگیرین.:1. (27): چون تو پلتفورم های اینتل و ای ام دی کلمات متفاوت ولی کاملا مفهوم یکسانی دارند.
اگر باور نداری بنده عکس هایی رو از سیستم خودم براتون بفرستم روشن بشین.
باز که شما از منبع خودتون اظهار نظر کردید ! همین موردی که مشخص کردم رو می تونید با استناد به منبع معتبر اثبات کنید ؟
فقط کلی نباشه ، وارد مسائل ریز و تخصصی بشید ، نیازی به ساده سازی هم نیست ، ینده کاملا متوجه عرایضتون میشم .
نقل قول:
عجب .... ! می تونی بیشتر تشریح کنی ؟ من منظورت رو نفهمیدم .
نقل قول:
دوست گرامی از شما بعید بود به تفاوت کلمه BUS و FSB ایراد بگیرین.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چون تو پلتفورم های اینتل و ای ام دی کلمات متفاوت ولی کاملا مفهوم یکسانی دارند.
برادر در دو پلتفرمی که شما ازش صحبت می کنی چیزی به اسم FSB وجود نداره! اگه هم قرار باشه چیزی در اون دو پلتفرم شبیه به هم باشند (یا به قول شما مفهوم کاملا یکسان) هیچ کدوم ارتباطی با FSB ندارند.
درسته؟
شاید قضیه فرق کنه، پس اگه دلایل علمی و مستند (نه چند عکس از سیستم!) درباره این قضیه دارید ارائه کنید. هدف این انجمن هم همیشه بحث علمی درباره مطالب مرتبط به سخت افزار بوده.