پاسخ: مشکل با حرارت بالای Core i7 965 !!!
نقل قول:
این شد یه چیزی.
دوست عزیز منم میگم اورکلاک با بالا بردن ضریب بهتره. مگه خلافشو گفتم؟
گفتم میتونید ضریب رو بیارید پایین و فرکانس پردازنده ببرید بالا درسته یه کم سخت تره و کاراییشم یه کم پایین تره ولی دماش هم کمتره. دوست ما مشکل دما داشتن هدف حل مشکل دما بود مگه نه؟
شما می گید با بالا بردن ضریب بهتره در صورتی که در این صورت همون طوری که توضیح دادم نیاز به extreme cooling هست
و برای کاربر هایی که از mid cooling استفاده می کنند بهترین پیشنهاد پخش گرمای سیستم هست و بردن بالا فقط ضریب qpi رو سر سام اور گرم می کنه و سیستم رو از پایداری خارج می کنه
توانستن رو هر کسی می تونه انجام بده ایشا ا.. همون یک ماه دیگه که I7 گرفتید خودتون بهتر متوجه می شید که برای اور کردنش به چه کار هایی نیاز هست
موفق باشید سوالی بود در خدمتم:11()::give_rose:
نقل قول:
شما می گید با بالا بردن ضریب بهتره در صورتی که در این صورت همون طوری که توضیح دادم نیاز به extreme cooling هست
و برای کاربر هایی که از mid cooling استفاده می کنند بهترین پیشنهاد پخش گرمای سیستم هست و بردن بالا فقط ضریب qpi رو سر سام اور گرم می کنه و سیستم رو از پایداری خارج می کنه
توانستن رو هر کسی می تونه انجام بده ایشا ا.. همون یک ماه دیگه که I7 گرفتید خودتون بهتر متوجه می شید که برای اور کردنش به چه کار هایی نیاز هست
موفق باشید سوالی بود در خدمتم:11()::give_rose:
معین جان آقا آرمان و مهدی عزیز رو بالا بردن ضریب اصرار داشتند...!! اون وقت شما هم دقیقا نقض مطالب آنها رو بیان کردید...!!
حالا دیگه باید منتظر بحث های آقا آرمان و مهدی عزیز با شما باشیم....:lol:
دوست ماهم اشاره کردند که:
نقل قول:
گفتم میتونید ضریب رو بیارید پایین و فرکانس پردازنده ببرید بالا... دماش هم کمتره. دوست ما مشکل دما داشتن هدف حل مشکل دما بود مگه نه؟
من فکر می کنم نمی شه کلی در این مورد بحث کرد....!! پروفایل رکورد زدن و استفاده 24/7 فرق می کنه...
در پست های قبلی اشاره کردم:
نقل قول:
رعایت تعادل در انتخاب MP & BCKL مناسب از نکات اصلی اوورکلاک این گونه پردازنده ها به حساب میاد...
بهترین راه برای زدن رکورد با این پردازنده (و البته Ln2) اعمال ضریب های بالاست... 28-29-30
ولی برای استفاده Safe از سیستم و با Air Cooling باید تلفیقی از ضریب و BCKL مناسب رو به کار برد که کمترین میزان ولتاژ رو نیاز داشته باشه و کارایی مناسبی هم داشت باشه...
نقل قول:
در این تاپیک دوستمون راهنمایی شد به اینکه "ضریب پردازنده رو ثابت نگه داره" و کلا شروع این بحث ها هم همین بود.
آقا آرمان عزیز... من در پست های بعدی اشاره کردم که:
نقل قول:
این محدودیت(Air cooling) ایجاب می کند که ضریب در حد امکان پایین باشد...!!
با سپاس...:11():
نقل قول:
ارسالی توسط ;
معین جان آقا آرمان و مهدی عزیز رو بالا بردن ضریب اصرار داشتند...!! اون وقت شما هم دقیقا نقض مطالب آنها رو بیان کردید...!!
حالا دیگه باید منتظر بحث های آقا آرمان و مهدی عزیز با شما باشیم....:lol:
والا من دیشب با مهدی جان صحبت کردم و به یک نکته ساده رسیدیم که با تکمیل شدن این نکته به زودی اعلام خواهد شد
همون طوری که از شما مدرک می خوان از من هم به خاطر حرف هام مدرک می خوان حتی من بیشتر از شما تحت فشار هستم چون خطایی صورت بده سریعا بم ایراد گرفته میشه
ضمننا مهدی و ارمان اصرار رو ضریب بالا نداشتن ! می شه بگین کجا مطرح کردن؟!؟!
خوشحالم که بحث علمی پیش اومد . با توضیحات کاملی که عزیزان دادند در مورد پلتفرم Corei7 دیگه نیازی به توضیح نمیبینم .
فقط یک نکته خیلی واضح هست که نباید اشتباه جا بیوفته :
پژمان جان یک مثال خوب خودت زدی :
نقل قول:
پردازنده ما با 15x200 نسبت به 13x231 حدود 4 درصد سریعتر و نیاز به 0.03 ولتاژ بیشتر دارد و دمای تولیدی آن نیز 3 درجه بالاتر است.
ببینید پژمان جان در یک فرکانس ثابت که اینجا هم مثال زدید مثلاً 3.0 گیگاهرتز با توجه به داشتن BCLK بالا تر در حالت دوم کارایی پردازنده بیشتره و به قول خودتون هم سریع تر هست . دلیلش هم واضح هست شما دارید از پهنای باند بیشتری استفاده میکنید .
و همچنین استفاده از Base Clock بالا تر نیاز به ولتاژ بیشتری هم داره دقیقاً برعکس صحبت شماست نظر من .
بخوایم بحث را محدود کنیم پلتفرم مورد بحث هم Corei7 هست .
در کل استفاده از ضریب بالاتر در یک فرکانس مشابه نسبت به استفاده از Base Clock بالاتر کارایی بالاتری نخواهد داشت . :give_rose:
برای استفاده از پروفایل 24/7 استفاده از BCLK های بالا توصیه نمیشه . توجه داشته باشید که شما تمام قسمت های پردازنده های Corei7 را نمیتونید کنترل دما کنید . :11():
خمير به اندازه مناسب و درست بستن فن و خريد يك فن خوب و گردش هواي كيس
سلام به همه دوستان و اساتید
راستش شما چنان با سرعت اینجا پست می دید که ما حتی وقت نکردیم کامل اونارو بخونیم ! البته این که بسیاری از دوستان با پشتکار و جدیت برای صحبت هاشون دلیل میارند و انگار نه انگار که این بحث ها سر بهترین و پیچیده ترین تکنولوژی های دنیا هست ، جای بسیار امید هست که چنین افرادی در این سطح اطلاعاتی در کشور وجود دارن ، به امید روزی که در مورد پردازنده های ساخت کشور خودمون این طور به بحث بشینیم .
اول می خواستم از همه تشکر کنم به خاطر ارزشی که گذاشتن و وارد بحث شدن .مشکل ما با خنک کردن این هیولا یه جورایی با استفاده از صحبت های شما حل شد ، مشکل همون طور که گفتم این بود که چرا سینک Z600 داغ نمی شه در صورتی که وقتی پردازنده بدونه هیچ خنک کننده ای روشضن می شه دمایی در حدود 85 درجه در حالت بیکار و فرکانس پایه داره که نمی شه حتی بهش دست زد ! البته می دونم که کار عاقلانه ای نبود !!!
راستش وقتی تقریبا تمام خمیر سیلیکن Cooler Master رو روی پردازنده زدم، تازه سینک Z600 گرم شد و دما رو به بالا انتقال داد .
نتیجه تقریبا خوب بود و این خنک کننده بدونه فن و خمیر سیلیکن مناسب ، دما رو روی 55 در فرکانس 3.4 نگه داشت که جای امیدواری داره :1. (5):
1- دوستان اگه لطف کنند یه خمیر سیلیکن عالی که در بازار موجود باشه و بتونم سفارش بدم ، بگن تا تهیه کنیم ، چون من در رشت هستم و باید سفارش رو بدم تا بیارن . اگه حدود قیمت رو همبگید بسیار ممنوم میشم . در ضمن حجم استفاده در هر نوبت رو هم اگه بفرماید خوبه چون در پردازنده خودم (E6600) زیاد استفاده نمی کرده چون وقتی زیاد میزدم بیشتر داغ می کرد .
2- دوستان سوال دیگه ای هم دارم که برای خودم بسیار عجیب بود و اون اینکه وقتی فرکانس رم رو روی 2000 می ذارم ، ولتاژ به صورت خودکار روی 2.0 تنظیم می شه که بسیار بالاتر از مقدار گفته شده روی خودش هست (1.65) ،عجیبتر اینکه اگر ولتاژ رو بصورت دستی روی 1.65 بذارم دستگاه روی تست رم در هنگام بوت باقی می مونه و بالا نمی یاد :1. (27): من تا 1.7 بالا اومدم تا دستگاه بوت شد ولی در این ولتاژ ویندوز فایلهای خودش رو پیدا نمی کرد و می گفت وینوز رو تعمیر کنید :1. (27): در صورتی که وقتی ولتاژ رو 1.80 میذارم ویندوز بالا میاد و مشکلی نداره :1. (2):
در مورد ولتاژهای قسمتهای مختلف دستگاه و اینکه باید روی چند باشن در هنگام اورکلاک تا این حد هم لطفا کمک کنید ، حتما براتون لیست ولتاژ ها رو میذارم تا توضیحی بدید .
بازم از همه ممنون
:merci::great:
ببخشید دوستان فراموش کردم بگم اگه لطف کنید یه فن 12 سانتی پرقدرت با سه سیم که روی مادربرد نصب بشه معرفی کنید تا بگیریم .فقط پیدا بشه توی بازار .
ممنون
نقل قول:
خوشحالم که بحث علمی پیش اومد . با توضیحات کاملی که عزیزان دادند در مورد پلتفرم Corei7 دیگه نیازی به توضیح نمیبینم .
فقط یک نکته خیلی واضح هست که نباید اشتباه جا بیوفته :
پژمان جان یک مثال خوب خودت زدی :
ببینید پژمان جان در یک فرکانس ثابت که اینجا هم مثال زدید مثلاً 3.0 گیگاهرتز با توجه به داشتن BCLK بالا تر در حالت دوم کارایی پردازنده بیشتره و به قول خودتون هم سریع تر هست . دلیلش هم واضح هست شما دارید از پهنای باند بیشتری استفاده میکنید .
و همچنین استفاده از Base Clock بالا تر نیاز به ولتاژ بیشتری هم داره دقیقاً برعکس صحبت شماست نظر من .
بخوایم بحث را محدود کنیم پلتفرم مورد بحث هم Corei7 هست .
در کل استفاده از ضریب بالاتر در یک فرکانس مشابه نسبت به استفاده از Base Clock بالاتر کارایی بالاتری نخواهد داشت . :give_rose:
برای استفاده از پروفایل 24/7 استفاده از BCLK های بالا توصیه نمیشه . توجه داشته باشید که شما تمام قسمت های پردازنده های Corei7 را نمیتونید کنترل دما کنید . :11():
خدا پدرت رو واست نگه داره شهریار . :11():
نقل قول:
توجه داشته باشید که شما تمام قسمت های پردازنده های Corei7 را نمیتونید کنترل دما کنید .
این قسمت که دیگه آخرشه ! حیف که فعلا یه کم مشغولم ... وگرنه این جمله رو میشه کم کم 2 صفحه A4 تفسیر کرد . البته باید برای شروع اینگونه بحث ها قبلش مفصل مقدمه چینی بشه تا با مشکلات مشابه موجود در این تاپیک روبرو نشه .
==============
تاپیک با اکثریت آرا تیم مدیریت سخت افزار، به لیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اضافه خواهد شد . البته پس از پاکسازی و تغییر عنوان .
دو خمیر در ایران وجود دارند که کارایی خوبی نیز دارند
یکی از خمیر ها Zerotherm و اون یکی Tunq TX1 هست که خمیرهای خوبی هستن
خمیر دیگر که اگر در ایران پیدا کنید Tunq TX2 هست که کارایی بسیار بهتری به نسبت به خمیر های موجود دارد
برای زدن خمیر هم دو رشته یک سانتی خمیر را روی پردازنده بزنید ( برای Corei7 پیشنهاد میکنم سه رشته بزنید چون سطحش بزرگتر از 775 هست ) بعد به کمک یک مقوا که کمی لیز باشه ( مثل خود بسته ی خمیر ) بعد به وسیله ی اون خمیر را بصورت یکنواخت روی سطح پردازنده پخش کنید
البته با توجه به کولر شما و اینکه سطحش کوچکتر از پردازنده هست پیشنهاد می کنم عمل بالا رو روی کولر انجام بدهید
در مورد فن هم ترمالتک فن های خوبی دارد
سوالی بود درخدمتم
:give_rose:
یک مورد رو گفتم بگم چون الان یادم آمد
این عکس رو ببینید این کولر هایپر 212 مخصوص Corei5 و Corei7 است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگرتوجه کنید اندازه ی سطح زیرش با Z600 یکی هست تنها تفاوتش اینه که پایه از بالا وصل میشه
حالا من یک نظریه دارم :wink:
با توجه به سبک قرارگرفتن سوکت Corei7 روی مین به نظرم اگر شما کولر رو بصورت بزارید که پایه ها هم روی پردازنده قرار بگیره به نظرم مزاحمت کمتری ایجاد کنه بعلاوه اونجوری که من دیدم بصورت عمودی یک مقدار سطح بزرگتره
به این تصویر نگاه کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حتی اگر نظریه من هم اشکالی توش باشه خوبه یک تستی بشه شاید تاثیر گذاشت
موفق باشید
:give_rose: