ببخشبد دوست عزیز که وارد بحثتون می شم.
ولی شما با استفاده از یه Air Cooling مناسب برای همراه استفاده از یک کیس مناسب ( مکش و تخیله هوای علمی)
هیچ کدوم از این مشکلات رو نخواهی داشت:1. (26):
Printable View
ببخشبد دوست عزیز که وارد بحثتون می شم.
ولی شما با استفاده از یه Air Cooling مناسب برای همراه استفاده از یک کیس مناسب ( مکش و تخیله هوای علمی)
هیچ کدوم از این مشکلات رو نخواهی داشت:1. (26):
سلام دوستان
می خواستم اگه لطف کنید در مورد تنظیمات ولتاژ QPI/DRAM و PLL توضیحاتی بدبد چون ظاهرا تاثیر مستقیمی روی عمل کرد پردازنده و پایداری اون دارند مخصوصا QPI/DRAM چون در حالت خودکار در وضعیت Crazy 4.0 ، این ولتاژ از 1.140 به 1.480 افزایش پیدا می کنه و اگه از این مقدار زیاد پایین بیایم ، دچاره ناپایداری می شیم .
در مورد ولتاژ پردازنده نکته ای که هست ، اینکه به دلیل داشتن قابلیت TM ،در هنگام داغ شدن پردازنده و یا کمبود ولتاژ در فشار بالا ، به طور خودکار با کاهش فرکانس و در نتیجه کاهش راندمان مواجه می شیم که مشخصا در تسک منجر ، پردازنده مرتبا تا 90% کاهش فعالیت داره . حالا به نظر دوستان با غیر فعال کردن این قابلیت مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد ؟:1. (26):
بازم ممنون از همه دوستان
:11():
من فقط یک مورد در باره ی PLL میگم
ولتاژ PLL برای پردازنده ها 45 نانو در بالاترین حد نباید از 1.63 تجاوز کنه
من پیشنهاد میکنم 1.45 تا 1.52 ست کنید
موفق باشید
:give_rose:
سلام به همه دوستان
بلاخره ورژن جدید بایوس مادربرد Rampage II Etreme اومد و جالب اینکه تمام ولتاژها همچنان در همون سطح باقی مونده !
مثلا مقدار دیفالت برای پردازنده در حالت 28 در 141 با فرکانس نهایی نزدیک 4 گیگاهرتز ، 1.465 ولت هست :gasp:
البته بصورت دستی تا 1.360 می شه دستگاه رو در حالت پایدار نگه داشت .
ممنون
سلام
این مشکل زیر سر مادر برد های ASus است من هم این مشکل را دارم تا مادربرد را با چکش سرویسش نکردم کمکم کنید!:1. (28):
قطعات من:
CPu i7 920
Mail Asus P6T
Ram G Skill DDR3 1600
Vga Asus GTX 275
Power Green 885B
Case Green Infinity با 4 فن!
ضمن مطالعه پست های گذشته باید عرض کنم که مشکلی دارم که همان مشکل داغ شدن بیش از حد CPU Core i7 920 است. البته من اصلا اها اوکلاک نیستم. و سر در نمی آوردم باید بگویم که بدون اور کلاک حرارت Cpu در حال بیکاری 55 است اما در هنگام اجرای یک بازی ( GTA IV ) به 72 میرسد!!
جالب اینجاست که از هر 10 باری که کامپوتر را روشن میکنم معمولا 9 بار حرارتش همینطور است.. اما پیش می آید که یک بار هم مثل بچه آدم کار کند یعنی در حال بیکاری 38 باشد و در حین اجرای همان برنامه 53
این نشان میدهد که نه از خنک کننده است که کولر مستر V8 است ( خنک کننده را با وسواس زیاد نصب کردم )
اصلا هم اوکلاک نمیکنم
لطفا کمک کنید
با سپاس
انوش
بایوس رو اپ دیت کن .
سلام انوش جان ورود شما رو به پی سی نتورک خوش آمد میگم و امیدوارم که مشکلتون حل شه . :11():نقل قول:
ببینید مشکل دما در Core i7 920 یک چیز عادی هست که معمولا تمام استفاده کنندگان باهاش دست و پنجه نرم میکنند .
ولی دمایی که شما با یک ایر کولینگ دارید کمی جای شک داره ، کارهایی که میگم رو انجام بدید و نتیجه رو اینجا بزارید .
آپدیت کردن بایوس مادربرد به آخرین ورژن ، استفاده از کولر استوک خود سی پی یو به دلیل اینکه ممکنه ایر کولینگ شما روی سی پی یو خوب فیکس نشده باشه .
برای کنترل دمای هسته ها از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] استفاده کن .
(قبل از عوض کردن کولر دمارو با Realtemp چک کن شاید مشکل از نرم افزار مانیتورینگ شما باشه )
قربانت نیما :11():
نقل قول:
با سلام
و تشکر از بابت پاسخ شما
یادم رفت بگم که بایوس رو آپدیت کرده بودم اما افاقه نکرده
در مورد دمای عادی Intel Core i7 920 باید بگویم که داغ شدنش نمی تواند عادی باشد. همانطور که میدانید هیچ پردازنده ای نباید مدت طولانی در دمای بالا کار کند دمای بین 70 تا 80 اصلا خطر ناک خواهد .
همانطور که گفتم این سیستم گاهی مثل بچه آدم کار میکند مثلا امروز صبح که روشن شد خوب بود چندین ساعت روشن بود و کارهای مختلفی هم با آن کردم از جمله چند ساعت بازی با آخرین رزولوشن و دمای آن از 48 بالتر نرفت در حالت پر کاری در حالت بیکاری هم روی 38 بود از صبح تا ساعت 2 بعد از ظهر اما به محض اینکه اینکه Restart کردم دوباره امتحانش کردم دیدم دما در حالت بیکاری 53 شده و همان حکایت همیشه....
این نشان میدهد i7 دمای بالایی ندارد خیلی هم خنک است.
خنک کننده به خوبی وصل شده و کارش را به کاملی انجام میدهد.
اما به صورت تصادفی خوب بودن یا بد بودن سیستم بعد از روشن کردن فقط یک معنی میدهد
مشکل مادربرد های Asus لعنتی که ظاهرا تنها گریبان من را هم نگرفته
مادربرد یا بایوس آن با توجه به آپدیت بودنش نمی دانم این ماجرا تا کجا ادامه خواهد داشت!
دیگه خسته شدم
از توصیه های شما هم کمال تشکر را دارم
اگر راهی برای درست شدنش پیدا کردم حتما اینجا خواهم گفت تا دیگران هم استفاده کنند اما تا قبل از آن باید Asus داران به گیگابایت داران قبطه بخورند ...خودم کردم که لعنت بر خودم باد :cry:
در آخر به ما نگفتید نرافزار مانیتورینگ شما چیه ؟؟ :11():
و در مواقعی که دمای سی پی یو بالاست Processes های ویندوز رو چک کنید ببینید چیز اضافه ای از سی پی یو استفاده میکنه یا نه !
نقل قول:
سلام
من از برنامه Pc Probe II که در روی CD مادربرد ASus بود استفاده میکنم. البته دستتون درد نکنه برنامه ای رو هم که شما لطف کردین و معرفی کردین رو هم دانلود کردم. حرارت اعلام شدش با برنامه خود مادربرد مشابه هست. این هم عکسش:
همانطور که مشاهده میفرمایید الان حرارت CPU خوب است اگر کار سنگین از آن بکشم نهایتا تا 48 بالاتر نمیرود.
اما فقط کافی است که یک ری استارت کنم آنوقت معلوم نیست با راه اندازی مجدد سیستم وضع به همین منوال بماند قطعا حرارت در حالات بیکاری 53 خواهد بود. این دما را درحالی خواهد داشت که CPu Usage بین صفر و یا یک در نوسان است. و اگر CPU Usage با اجرای برنامه ای به 10 یا 15 برسد حرارت بالای 70 خواهد شد. حال انکه همان برنامه را اگر هم اکنون که سیستم شانسی دارد خنک کار میکند اجرا کنم حرارت سیستم بیستر از 50 نمیشود.