ضمنا اگه این حرف رو قبول ندارین مشکلی نیست به هر حال شما استادین و ما شاگرد ولی جمله آخرتون یه توهین حساب میشه
"با صرفا تشابه Specification ای که روی جعبه و در CPUZ نوشته میشه نمیشه درباره شباهت دو پلتفرم نتیجه گیری کرد."
یعنی ما اینقدر نفهم هستیم؟
ضمنا اگه این حرف رو قبول ندارین مشکلی نیست به هر حال شما استادین و ما شاگرد ولی جمله آخرتون یه توهین حساب میشه
"با صرفا تشابه Specification ای که روی جعبه و در CPUZ نوشته میشه نمیشه درباره شباهت دو پلتفرم نتیجه گیری کرد."
یعنی ما اینقدر نفهم هستیم؟
آخرین ویرایش توسط Don_Corleone در تاریخ 06-06-09 انجام شده است
AMD FANATIC
baloot3d (11-06-09)
|
|
ببین دوست من، شما خودت داری صحبت های خودت رو نقض می کنی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت می گی هیچ کدوم شباهتی با LGA 775 ها ندارند، پس چرا از FSB یا Front Side Bus که فقط در LGA 775 ها وجود داره برای این دو استفاده می کنی؟ و همینطور هم روش تاکید داری؟پلتفورم های Phenom و Corei7 کاملا مشابه یکدیگر هستند و هیچ شباهتی با 775 ها ندارن.
ببین دوست من بحث این نیست که کاربر اینتل به هر باسی میگه FSB، توی بازار هم بگردی میگن رم FSB 1066 ولی این صحبت درست نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این انجمن رو تشکیل دادیم تا به جای این نوع تفکر بازاری، تفکر علمی و دقیقی رو به کاربرها القا کنیم و برای همین لازمه اگه از یک اصطلاح استفاده می کنیم حتما از اصطلاح صحیح استفاده بشه نه هر چیزی که منظور رو منتقل کنه.
فرق Hi و Hello شبیه فرق BUS و FSB نیست، چون Hi و Hello در یک زبان یک معنی رو میدن ولی FSB و BUS یک معنی نمی دن.
استفاده از FSB که در LGA 1366 یا کلا پلتفرم های AMD وجود خارجی نداره و مخصوص LGA 775 هست، استفاده از FSB وقتی درباره این دو پلتفرم صحبت می کنیم مثل اینکه در زبان هایی که توی اونها کلمه ای به اسم Hello وجود نداره، مثلا روسی، بگیم Hello !
شاید یک نفر که انگلیسی بلد باشه متوجه بشه (مثل کسی که به معماری LGA 775 هم آشنایی داشته) ولی کسی که به دیکشنری روسی نگاه می کنه همچین چیزی نمی بینه (همچین چیزی در ساختار Core i7 و Phenom نیست)
دوست من این تصوریه که شما درباره خودتون داشتید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط دلیل خواستم چون فرموده بودید پلتفرم های Core i7 و Phenom کاملا مشابه یکدیگر هستند. شما چه دلیلی آوردید؟
من هنوز منتظر دلایل شما فنی شما هستم.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Extreme (06-06-09)
منظورم از یکسان بودنش دوست عزیز یکسان بودن نوع اورکلاکشون هست. گزینه های هر دو برای اورکلاک یکسان و فقط نام متفاوت دارن. خود corei7 و phenom اگه متفاوت نبودن که دیگه Intel و AMD فرقی نداشتن. الان متوجه منظور من شدین ؟ برداشت شخصی شما از جمله من اشتباه بوده که این همه شعر و غزل براش نوشتین.
اگه پلتفورم AMD با FSB نشونتون بدم حرفتون رو پس می گیرین؟
خوب آقا فرض بگیریم FSB اشتباهه جواب سوال اصلی من چی شد؟
شما سوال های منو ول کردین دارین ایراد نگارشی می گیرین.
تا به سوال هایی که کردم پاسخی که صحبت خودتون نقض نکنه ندین من این بحث رو ادامه نخواهم داد
شده مثل مناظره آقای موسوی و احمدی نژاد. هر چی ما بگیم میگین اطلاعات غلط بهتون دادن و از جواب به سوالمون امتنا میورزید.
corei7 تا یه ماه دیگه دست ما میرسه اونوقت هر کی به راه خودش Over کنه
آخرین ویرایش توسط Don_Corleone در تاریخ 06-06-09 انجام شده است
AMD FANATIC
baloot3d (11-06-09)
HWBOT Crew
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام...
آقا آرمان عزیز ابن بحث ها خیلی طولانی نشدند...؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد تشابه معماری Phenom2 و سری Nehalem تا حالا صحبت های زیادی شده! حتی در این فروم هم فکر می کنم بحث شده...؟
حافظه کش سطح3 برای اولین بار در این سری ها استفاده شده...
باس پایین پردازنده و ضریب بالا هم از تشابه دیگر این 2سری هست...!!
کمی به فکر راهنمایی دوستی که تاپیک زدن باشید...!!
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
baloot3d (11-06-09), Don_Corleone (06-06-09), Extreme (06-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks