برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوستان کم لطفی می کنید...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این آقا پژمان مارو دست کم گرفتید...؟؟!! ایشون اهل فروم و پست دادن نیستند من خواهش کردم تا در کنار فعالیت در تیم شهر سخت افزار به فروم هم سر بزنند...
Don_Corleone
شاید من باید توضیحات بیشتری درمورد این دوستمون می دادم...!!!
ایشون برنامه نویس هستند...
تخصص اصلی ایشون در کنار اوورکلاک پردازنده, اوورکلاک کارت گرافیک هست... الان بیشتر از 7-8 سال می شه که فقط سیستم AMD استفاده می کنند... (عشق AMD)
بیان این نکات فکر نمی کنم چندان درست باشه...!! ولی بالاخره با یک کاربر آماتور روبرو نیستید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودشون میان بیشتر توضیح می دن...
ولی منظور ایشون باس پایین پردازنده و ضریب بالا در فنوم ها و سوکت 1366 بود که مشابه هم هستند... این طور نیست...؟؟
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks