Don_Corleone (06-06-09)
HWBOT Crew
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوستان کم لطفی می کنید...!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این آقا پژمان مارو دست کم گرفتید...؟؟!! ایشون اهل فروم و پست دادن نیستند من خواهش کردم تا در کنار فعالیت در تیم شهر سخت افزار به فروم هم سر بزنند...
Don_Corleone
شاید من باید توضیحات بیشتری درمورد این دوستمون می دادم...!!!
ایشون برنامه نویس هستند...
تخصص اصلی ایشون در کنار اوورکلاک پردازنده, اوورکلاک کارت گرافیک هست... الان بیشتر از 7-8 سال می شه که فقط سیستم AMD استفاده می کنند... (عشق AMD)
بیان این نکات فکر نمی کنم چندان درست باشه...!! ولی بالاخره با یک کاربر آماتور روبرو نیستید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودشون میان بیشتر توضیح می دن...
ولی منظور ایشون باس پایین پردازنده و ضریب بالا در فنوم ها و سوکت 1366 بود که مشابه هم هستند... این طور نیست...؟؟
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Don_Corleone (06-06-09)
ببین علی جان من ایشون رو دست کم نگرفتم، اصلا به ایشون چیزی نگفتم ! نتایجشون رو در Hwbot هم دیده بودم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شناختن یک شخص دلیلی بر قبول صحبت ها بدون دلیل نیست، اگه اون صحبت رو K|INGP|N هم می کرد تفاوتی نمی کرد چون این قضیه بدون دلیل و مدرک مستند قابل پذیرش نیست.
مشترک بودن باس پایین پردازنده و ضریب بالا دلیلی بر تشابه دو پلتفرمه؟
من برای همین قضیه از ایشون دلیل می خواستم، با صرفا تشابه Specification ای که روی جعبه و در CPUZ نوشته میشه نمیشه درباره شباهت دو پلتفرم نتیجه گیری کرد.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Extreme (06-06-09), Labyrinth (06-06-09), Mahdi_Moosavi (06-06-09), Moein (06-06-09)
دوستان عزیز
نمیدونم لازم هست اینو بنویسم یا نه
FSB stands for Front Side Bus
حالا فرقش هم با BUS بر عهده خودتون
اگه باهاش زیاد مشکل دارین می نویسیم BUS اگه مشکل بر طرف نمیشه کلمه AMD رو هم می نوسیم Intel
ولی دوستان گرامی
لطفا بحث رو به حاشیه نبرید
من فقط یه چی میگم و اونم این که ضریب بالاتر ولتاژ و دمای بالاتری داره تا ضریب کمتر و حالا BUS بیشتر حالا شما میگین این طور نیست احتمالا پیر شدیم و چشامون ایراد پیدا کرده ( زود پیر شدیم . نه؟ ) یا سیستم من یکی با همه سیستم ها فرق میکنه احتمالا cpu من VIA هستش
در ضمن با وجود Core Frequency بالا و سرعت رم و HT بالا اور با ثابت ماندن CPU Multiplier (معادلش تو Intel بر عهده خودتون) کندتر از ضریب بالا و BUS Speed ثابت هستش در Super Pi حدود 1 ثانیه
در مورد دوست گرامی Baloot3d باید عرض کنم شما که این قدر نیاز به سرعت بالا دارین بهتره از LCS استفاده کنین و خنک بودن فن تون مربوط به ضعیف بودن یا درست اعمال نکردن چسب تون باشه
AMD FANATIC
در جواب دوست عزیزم stream
من تا به حال روی جعبه Corei7 رو نخوندم که بر مبنای اون اظهار نظر کنم و CPU-Z نسخه ویژه Corei7 و Phenom یا Core2Quad نداره همش یکی ان مگه این که رنگ قوطی هاشون فرق داشته باشه با مارک و مدلشون
من میگم Corei7 بیشتر شبیه به Phenom هستش تا Core 2 Duo
کلمات FSB و BUS منظور یکسانی رو میدن حالا کاربر Intel بیشتر هستش تو همه جا هم BUS می نویسن قبول
ولی من از این کلمه استفاده می کنم منظور همونه شما به خودتون نگیرید مثل فرق Hi و Hello میمونه هر دوشون یه منظورو دارن
ولی من screenshot می دم که ضریب بالا دمای بالاتری داره. اون موقع این بحث تموم میشه؟
پردازنده من با 16*200 اصلا Boot نمیشه حتی با 1.55 ولت ولی با 1.42 14*232 که سریعتر از 16*200 هست تو ویندوز هم میاد stable هم هست. اینو چه طور توجیه می کنید؟
در ضمن قبول دارم حرف هر کسی رو نباید قبول کرد ولی اگه این حرف رو یکی مثل S_A_V میزد قبول میکردین. من میگم اگه قبول ندارین با رعایت احترام لطفا جواب بدین
آخرین ویرایش توسط Don_Corleone در تاریخ 06-06-09 انجام شده است
AMD FANATIC
baloot3d (11-06-09)
ضمنا اگه این حرف رو قبول ندارین مشکلی نیست به هر حال شما استادین و ما شاگرد ولی جمله آخرتون یه توهین حساب میشه
"با صرفا تشابه Specification ای که روی جعبه و در CPUZ نوشته میشه نمیشه درباره شباهت دو پلتفرم نتیجه گیری کرد."
یعنی ما اینقدر نفهم هستیم؟
AMD FANATIC
baloot3d (11-06-09)
ببین دوست من، شما خودت داری صحبت های خودت رو نقض می کنی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودت می گی هیچ کدوم شباهتی با LGA 775 ها ندارند، پس چرا از FSB یا Front Side Bus که فقط در LGA 775 ها وجود داره برای این دو استفاده می کنی؟ و همینطور هم روش تاکید داری؟پلتفورم های Phenom و Corei7 کاملا مشابه یکدیگر هستند و هیچ شباهتی با 775 ها ندارن.
ببین دوست من بحث این نیست که کاربر اینتل به هر باسی میگه FSB، توی بازار هم بگردی میگن رم FSB 1066 ولی این صحبت درست نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این انجمن رو تشکیل دادیم تا به جای این نوع تفکر بازاری، تفکر علمی و دقیقی رو به کاربرها القا کنیم و برای همین لازمه اگه از یک اصطلاح استفاده می کنیم حتما از اصطلاح صحیح استفاده بشه نه هر چیزی که منظور رو منتقل کنه.
فرق Hi و Hello شبیه فرق BUS و FSB نیست، چون Hi و Hello در یک زبان یک معنی رو میدن ولی FSB و BUS یک معنی نمی دن.
استفاده از FSB که در LGA 1366 یا کلا پلتفرم های AMD وجود خارجی نداره و مخصوص LGA 775 هست، استفاده از FSB وقتی درباره این دو پلتفرم صحبت می کنیم مثل اینکه در زبان هایی که توی اونها کلمه ای به اسم Hello وجود نداره، مثلا روسی، بگیم Hello !
شاید یک نفر که انگلیسی بلد باشه متوجه بشه (مثل کسی که به معماری LGA 775 هم آشنایی داشته) ولی کسی که به دیکشنری روسی نگاه می کنه همچین چیزی نمی بینه (همچین چیزی در ساختار Core i7 و Phenom نیست)
دوست من این تصوریه که شما درباره خودتون داشتید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Don_Corleone برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط دلیل خواستم چون فرموده بودید پلتفرم های Core i7 و Phenom کاملا مشابه یکدیگر هستند. شما چه دلیلی آوردید؟
من هنوز منتظر دلایل شما فنی شما هستم.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Extreme (06-06-09)
|
|
منظورم از یکسان بودنش دوست عزیز یکسان بودن نوع اورکلاکشون هست. گزینه های هر دو برای اورکلاک یکسان و فقط نام متفاوت دارن. خود corei7 و phenom اگه متفاوت نبودن که دیگه Intel و AMD فرقی نداشتن. الان متوجه منظور من شدین ؟ برداشت شخصی شما از جمله من اشتباه بوده که این همه شعر و غزل براش نوشتین.
اگه پلتفورم AMD با FSB نشونتون بدم حرفتون رو پس می گیرین؟
خوب آقا فرض بگیریم FSB اشتباهه جواب سوال اصلی من چی شد؟
شما سوال های منو ول کردین دارین ایراد نگارشی می گیرین.
تا به سوال هایی که کردم پاسخی که صحبت خودتون نقض نکنه ندین من این بحث رو ادامه نخواهم داد
شده مثل مناظره آقای موسوی و احمدی نژاد. هر چی ما بگیم میگین اطلاعات غلط بهتون دادن و از جواب به سوالمون امتنا میورزید.
corei7 تا یه ماه دیگه دست ما میرسه اونوقت هر کی به راه خودش Over کنه
AMD FANATIC
baloot3d (11-06-09)
ببین دوست من این با صحبتی که اول کردی تفاوت داره...منظورم از یکسان بودنش دوست عزیز یکسان بودن نوع اورکلاکشون هست. گزینه های هر دو برای اورکلاک یکسان و فقط نام متفاوت دارن. خود corei7 و phenom اگه متفاوت نبودن که دیگه Intel و AMD فرقی نداشتن. الان متوجه منظور من شدین ؟ برداشت شخصی شما از جمله من اشتباه بوده که این همه شعر و غزل براش نوشتین.
شما دقیقا درباره پلتفرم صحبت کردی نه اورکلاکشون!
برداشت شخصی من از صحبت شما دقیقا همونیه که شما نوشتید. به نظر می رسه برداشت شخصی شما از صحبت خودتون چیز دیگه ای بوده و انتظار داشتید همه به جای صحبت هاتون متوجه برداشت شخصیتون بشن!
شما نشون بدید Core i7 یا Phenom از FSB استفاده می کنند، بقیه اشاگه پلتفورم AMD با FSB نشونتون بدم حرفتون رو پس می گیرین؟
من درباره سوال شما چیزی نگفتم و از شما برای فرمایشاتتون دلیل خواستم، که باز هم ارائه نمی کنید.
خوب آقا فرض بگیریم FSB اشتباهه جواب سوال اصلی من چی شد؟
شما سوال های منو ول کردین دارین ایراد نگارشی می گیرین.
من از شما سوال پرسیدم، شما با سوال، سوال من رو جواب دادید و حالا می گید جواب من چی شد! جالبه :دی
شده مثل عملکرد دولت نهم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سوال شما،
مثالی که شما می زنید به هیچ وجه مثال مناسبی برای این قضیه نیست. در این تاپیک دوستمون راهنمایی شد به اینکه "ضریب پردازنده رو ثابت نگه داره" و کلا شروع این بحث ها هم همین بود.
ثابت نگه داشتن ضریب پردازنده در دو حالت دلیلی برای اثبات اون قضیه نیست.
شما در مثالی که زدید بالاتر برید و به فرکانس 3.8 گیگاهرتز برسید، در اون موقع ترجیح می دید فرکانس مسیر رو تقریبا 50 درصد اورکلاک کنید یا ضریب پردازنده رو افزایش بدید؟ من برای یک اورکلاک پایدار و دائمی بدون شک بالا بردن ضریب رو انتخاب می کنم. شاید روش شما تفاوت داشته باشه.
--
شما به نکته ای اشاره کردید، از شما دلیل فنی خواستیم فقط بحث رو به حاشیه بردید و برداشت خودتون از صحبت های قبلی رو عوض می کنید.
ادامه این بحث فایده ای نداره...
به قول شما خودتون به شیوه خودتون اورکلاک کنید، ما هم به شیوه خودمون. ولی راهنمایی کاربران در انجمن باید با دلیل همراه باشه.
موفق باشید.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
baloot3d (11-06-09), Don_Corleone (06-06-09), Extreme (06-06-09)
HWBOT Crew
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام...
آقا آرمان عزیز ابن بحث ها خیلی طولانی نشدند...؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد تشابه معماری Phenom2 و سری Nehalem تا حالا صحبت های زیادی شده! حتی در این فروم هم فکر می کنم بحث شده...؟
حافظه کش سطح3 برای اولین بار در این سری ها استفاده شده...
باس پایین پردازنده و ضریب بالا هم از تشابه دیگر این 2سری هست...!!
کمی به فکر راهنمایی دوستی که تاپیک زدن باشید...!!
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
baloot3d (11-06-09), Don_Corleone (06-06-09), Extreme (06-06-09)
این شد یه چیزی.
دوست عزیز منم میگم اورکلاک با بالا بردن ضریب بهتره. مگه خلافشو گفتم؟
گفتم میتونید ضریب رو بیارید پایین و فرکانس پردازنده ببرید بالا درسته یه کم سخت تره و کاراییشم یه کم پایین تره ولی دماش هم کمتره. دوست ما مشکل دما داشتن هدف حل مشکل دما بود مگه نه؟
AMD FANATIC
baloot3d (11-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks