alli2010 (05-12-09)
از این مینای 770 گیگا زیاد بستم همه توی برنامه فن اسپید میگفتن یه چیزی داره آتیش میگره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با دماسنج همه قطعات برد رو دونه دونه تست کردم (حتی هیت سینک داخل پاور رو ) هیچ قطعه گرمی وجود نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alli2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alli2010 (05-12-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
اولا شما حتمی بایوس رو آپ کن تا حداقل به احتمال زیاد از شر اون پیغام خلاص شید چون من فکر می کردم بعد از تغییرات بایوس اون پیغام امده حالا که میگید از ابتدا بوده پس به احتمال زیاد با آپ کردن بایوس از بین میره . روش به روز کردن بایوس مادر بردهای گیگا رو هم که قبلا لینکش رو براتون دادم تو پست های قبلی
دوما راجع به این دمای مجهول شما بهتره یه عکس مثل عکس زیر که من می زارم حالا از هر برنامه که داری بزارید تا ببینیم دقیق منظور شما چی به عنوان مثال توی عکسی که من می زارم از سیستم خودم دور جایی که زده دمای CPU 85 براتون خط کشیدم این دما دمای cpu نیست و مربوط به چیپست مادر برد که خوب برای چیپ ها این دما معمولی و اگر مثلا شما دست روی سینک چیپست مادر برد گذاشتید و دستتون سوخت هم چین چیز عجیبی هم نیست چون دمای نرمال اونها بالا است میشه با گذاشتن یک فن روش دما رو تا حدی پایین آورد ولی خوب مادربرد از گارنتی می افته اگر فن رو روی سینک پیچ کنید و جای پیچ ها روی سینک بی افته. در کل هر دمای بالایی چیز خطرناکی نیست باید ببینید این دمای بالا مال کجاست بهتر شما هم برای روشن شدن یه همچین عکسی که من می زارم اینجا قرار بدین تا دقیقا معلوم شه منظور شما چی.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.آقا نیما زدی تو خال.این نرم افزار فن اسپید همون دمای 78 درجه رو به شکل یک شعله آتش میزنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و همین شکل دل آدم رو میریزه پائین.به قول شما یه چیزی داره آتیش میگیره..
پس شما میگی طبیعی هست و بیخیال بشم؟ بیخیال؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز از شما و همه ممنون که پیگیر مشکل من هستید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.ببین دوست من.من با 4 تا نرم افزار دیدم.این که میگی جابه جا میزنه درسته.ولی من اون هارو تشخیص میدم که چی به چی هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار EVEREST Ultimate Edition رو یکی از دوستان همین فروم به من معرفی کردند که کارش خیلی درسته.
این نرم افزار فقط 4 تا دما نشون میده :
هارد---مادربورد---گرافیک---سی پی یو
ولی اون 3 نرم افزار دیگه 5 تا دما میزنن که اون پنجمی همون 78 درجه هست.
حالا بعدا عکس از همه نرم افزارها میزارم تا بهتر متوجه منظورم بشین.
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
این هم عکس ها :
همه چیز واضح هست.
فقط نرم افزار pc wizard دمای سی پی یو و مادربورد رو جا به جا زده.بقیه مثل هم.
بیابید 79 را.
آخرین ویرایش توسط alli2010 در تاریخ 05-12-09 انجام شده است
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام. چرا چیزی نگفتین؟
من از 3 قسمتی که گفتین و حدس میزدین رو بل انگشت لمس کردم.
اون ردیف 10 تایی نزدیک سی پی یو حرارتش به زور حس میشد.
از اون دو تا شمالی و جنوبی که اسمشون رو نمیدونم دقیق.قسمتی که روکش آبی رنگ داره و نوشته روش گیگابایت و بین گرافیک و سی پی یو هست گرماش قابل حس بود.یعنی قشنگ میشد فهمید که گرم شده.
البته نه طوری که دست بسوزه.مثل گرمای پشت تلوزیون یا مانیتور که چند ساعت روشن مونده باشن.
اون قسمت ساده که هیچی نداره هم دماش به زور مشخص بود.
حالا با این اوصاف گرمای این قسمتی که گفتم مهم هست یا نه؟ در دراز مدت به مادربورد آسیب میرسه؟
فکر کنم از ذات اینطوری هستند.چون من که قطعات رو نو خریدم.
قسمتی که روکش آبی رنگ داره از همه گرم تر بود.یعنی چند برابر اون ها گرم بود.مخصوصا دستم رو که بقل میزاشتم گرما بیشتر حس میشد.
فکر کنم از این باشه.
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
اون دما همانطور که گفتم برای چیپ مادر برد حالا برای شما که خوب می گید دست روش می زارم دما رو حس می کنم برای من که چیپ 520 و از چیپ مادر برد شما خیلی قدیمی تر نمیشه انگشت رو روش نگه داشت برای 1 دقیقه چون انگشت رو می سوزونه از روز اول هم همین بود این حالت طبیعیش و همانطور که گفتم چیز عجیبی نیست و ضرری هم برای مادر برد شما نداره
کاربر شهرسختافزار
یعنی میگی طبیعی هست و من آسوده خاطر با سیستم کار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان دیگه هم نظر بدهند.
abady (29-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مثل اینکه سواد همه تموم شد.
abady (29-12-14)
کاربر شهرسختافزار
به نظر من که طبیعی
abady (29-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks