سلام
اولا شما حتمی بایوس رو آپ کن تا حداقل به احتمال زیاد از شر اون پیغام خلاص شید چون من فکر می کردم بعد از تغییرات بایوس اون پیغام امده حالا که میگید از ابتدا بوده پس به احتمال زیاد با آپ کردن بایوس از بین میره . روش به روز کردن بایوس مادر بردهای گیگا رو هم که قبلا لینکش رو براتون دادم تو پست های قبلی
دوما راجع به این دمای مجهول شما بهتره یه عکس مثل عکس زیر که من می زارم حالا از هر برنامه که داری بزارید تا ببینیم دقیق منظور شما چی به عنوان مثال توی عکسی که من می زارم از سیستم خودم دور جایی که زده دمای CPU 85 براتون خط کشیدم این دما دمای cpu نیست و مربوط به چیپست مادر برد که خوب برای چیپ ها این دما معمولی و اگر مثلا شما دست روی سینک چیپست مادر برد گذاشتید و دستتون سوخت هم چین چیز عجیبی هم نیست چون دمای نرمال اونها بالا است میشه با گذاشتن یک فن روش دما رو تا حدی پایین آورد ولی خوب مادربرد از گارنتی می افته اگر فن رو روی سینک پیچ کنید و جای پیچ ها روی سینک بی افته. در کل هر دمای بالایی چیز خطرناکی نیست باید ببینید این دمای بالا مال کجاست بهتر شما هم برای روشن شدن یه همچین عکسی که من می زارم اینجا قرار بدین تا دقیقا معلوم شه منظور شما چی.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks