Aaron Swartz (21-06-16), mohammad- (23-06-16)
نظرم روی b600 کولر مستر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون Hardware Senior .................برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
همینه درسته جناب؟
.............
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 21-06-16 انجام شده است
چجوری حذف کنم؟
- - - Updated - - -
بلد نیستم.
حذف شد باید ویرایش پست رابزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-06-16), mohammad- (23-06-16)
ممنون. ببخشید آخه ما مثل شما زیاد بلد نیستیم ولی واقعا دم آقای کریمی گرم که گفتن اینجا عضو بشیم سوال بپرسیم. آقا امید شما رو خوب می شناختن. انشاالله همیشه سالم باشین و در پناه حق.
سلام
3- اینکه این مشکل برای پاور باشه یا نباشه رو کار ندارم شما پاور رو تعویض کن نه فشار به این پاور بیاد نه به قطعات ، در حالت لود میتونید ولتاژ 12 رو چک کنیدبله منظور من از اینکه ((این مشکل برای پاور باشه یا نباشه رو کار ندارم)) این نبود که بی ربط به این موضوع باشه چون شما توضیحات رو داده بودید دوباره توضیح ندادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما همونطور که دوستمون گفتند پاور رو تعویض کنید بعد اگه مشکلی بود عنوان کنید تا همین مراحل رو جلو بریم1- برای من روی صد هست و اینطوری لگ داره. اگه پایین تر ببرم کلا باید بیخیال راندمانش بشم. فقط تو حالت 100 سی پی یومی تونم روش حساب کنم. هر وقت این کار رو کردم تو بیشتر بازی ها از جمله watch dogs لگ ها بسیار شدید یا به اصطلاح stutter مواجه شدم.
2- در حالت لود می تونین ولتاژ 12 رو چک کنین رو واقعا ازش سر در نیاوردم. ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدین.
اگه فریم هم می خواین (watch dogs: cpu 100:60 frame and more cpu lower:40-50 frames with stutter)
1-بله دیفالت 100 هست اما میخواستم تفاوتش با 80 رو ببینم چقد افت فریم دارید یا اصلا ندارید
2- در این مورد منظور این بود که ولتاژ شاخه ی 12 ولت در لود تا چه حد کاهش پیدا میکنه
ضمنن بعد از تعویض پاور درایور کارت گرافیکتون هم اگه قدیمی هست با ddu پاک کنید و اخرین نسخه رو نصب کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-06-16), AMD>INTEL (22-06-16), mohammad- (23-06-16)
|
اگر قطعات این دوستمون رو با برنامه محاسبه گر خود گرین هم حساب کنیم . نتیجه زیر بدست میاد
حداکثر توان مصرفی سیستم شما معادل 465W محاسبه شده است
یعنی همین الان هم دارن بالاتر از حد معمول به پاورشون فشار میارن
با توجه به در نظر گرفتن 30-50 وات اضافه تر خود گرین هم 530 رو پیشنهاد داده .
Aaron Swartz (22-06-16), amirpcp30 (22-06-16), mohammad- (23-06-16)
آقایون میبردم پیش خود یارو به خدا این بازی ها رو Ultra 60 فریم اجرا می کرد. کوچکترین لگی هم نمی زد. با پاور هم مشکلی نداشت. البته اونجا خیلی خنک بود و کولرشون هم روشن بود.
متاسفانه پاورم 430 وات از برند viera هستش. دیگه حالا هر چی خودتون می دونین. در ضمن سیستمی که من گرفتم قطعاتش دست دو هستش.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks