Aaron Swartz (23-06-16), AMD>INTEL (23-06-16), amirpcp30 (23-06-16)
از نظر شما پاور اصلا قطعه مهمی نیست ! در حالی که یکی از مهمترین هاست
DX400
Aaron Swartz (23-06-16), AMD>INTEL (23-06-16), amirpcp30 (23-06-16)
من شدیداً تکذیب می کنم .......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب دوست من پست قبلیتون خلاف این حرفتون هست . سیستم شما مصرف بالای 470 وات داره . بر اون اساس حداقل نیاز به پاور 500 وات دارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون پاورهای الگانس و لوجیک و .... همشون 200 ماکزیمم 230 وات قدرت دارند . چون هیچ پروتکشنی هم ندارند . میتونند در یک لحظه سیستمتون رو بفرستند رو هوا
Aaron Swartz (23-06-16), mohammad- (23-06-16)
می دونم آقا امید من 600 وات می گیرم کولر مستر نو. حالا b600 رو نمی دونم. بالاخره کولر مستر هستش.
خوب شد اومدین من هر جا گیرتون بیارم از تون سوال می کنم.جیبوتی هم انجمن بزنین من میام سوال می کنم. اگه مثلا پاور 1000 وات بگیرم مشکلی برام پیش میاد؟ مصرفش بیشتر میشه؟چی میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1000 وات هم نیاز ندارید . هر پاوری هم میگیرید برند معتبر تهیه کنید . سراغ برندهای متفرقه نرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کولرمستر - گرین -انرمکس -کرسیر برندهای معتبر داخل ایران هستند .
میشه واژه انر مکس رو به انگلیسی برام بنویسین.
|
------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Enermax
ممنون. بازده خوب یک پاور در چه رنجی هستش؟
یعنی چی ؟ من که متوجه نشدم شما چی گفتید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (23-06-16)
مثلا جلوی بازده می نویسن 92%
- - - Updated - - -
مثلا جلوی بازده می نویسن 92%
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks