مهندس احمدی عزيز از پيشکسوتان و مهره های اثر گذار بازار کامپيوتر ايران هستند خواهش ميکنم دوستان حدود رو نگاه دارند من از ايشون منصفانه حمايت ميکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
اگه ايرادي نداره من قيمتها رو قرار ميدم :
Ut P35-t2r ..............245000
Lt X38-t2r.............275000
و اون يكي 790fx حدود 290000 تومن بود ..... من خودم يكي از طرفداران Dfi هستم و همچنين يكي از دوستان جناب احمدي ( اگر مارو قابل بدونند !! ) ..... خيلي صبر كردم تا آقاي احمدي جنسها رو وارد كنند تا از ايشون و با گارانتي ايشون بخرم اما متاسفانه آدم صبوري نيستم و هفته پيش X38 رو با گارانتي گلسان خريدم .... هر چند آقاي احمدي قبلا" به من گفته بود كه X38 ندارند !!!
به هر حال به نظر من فرقي نمي كنه كدوم شركت نماينده رسمي Dfi باشه .....!!! چون با اين كيفيت توليد فقط كارشون وارد كردن و فروختن محصوله و لا غير .!!!!!!! ( ميگيد نه از هر كي Dfi داره سوال كنيد چند بار گارانتي رفته ؟؟!!)
مهندس احمدی عزيز از پيشکسوتان و مهره های اثر گذار بازار کامپيوتر ايران هستند خواهش ميکنم دوستان حدود رو نگاه دارند من از ايشون منصفانه حمايت ميکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بر منكرش لعنت !!!!!!!!
راستي 400x8=3200 !!!!!!!!!!!!
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از توضیحاتت و محبتی که به بنده دارید.
ارادتمندم ...
گفتم گر صبوری کنی ...
یه خورده ای عجله کردی و به گفته من اون هم هفته پیش، لحظه ای که بهم زنگ زدی خوب توجه نکردی، نه اینکه X38... !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط A-Ahmadi در تاریخ 06-02-08 انجام شده است
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HamidFULL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حمید جان سلام
از اظهار لطفت نسبت به بنده سپاسگزارم
راستی برای LAB اماده ای ...
میخوام تفاوت کارایی مادربردهای DFI بین X38, P35 داشته باشم.
حاضری ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط A-Ahmadi در تاریخ 06-02-08 انجام شده است
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
کاربر شهرسختافزار
شاید بد نباشه به اینجا هم یک سری بزنید
پاساژ ایران
فروشگاه ناب رایان
تلفن : 75 80 80 88 (9821+)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PcMAN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدPcMan عزيز والا من فرصت نکردم بحث رو کامل بخونم و تا اونجايی که من از مهندس احمدی آشنايی دارم ميدونم که کره غيره اصولی نميکنن مطمئناً گارانتی و نفوذ فرايند که خوشبختانه مجوز رسمی از DFI برای فعاليت در بازار خاورميانه داره معتبر تر از گلسان هست که يه خط در ميان کار ميکنه اين نظر شخصی منه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط HamidFULL در تاریخ 06-02-08 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A-Ahmadi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام مهندس احمدی عزيز
آره 100% البته آمدگی که هميشه هست خوشبختانه review IX38 هم ديگه داره تموم ميشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط HamidFULL در تاریخ 06-02-08 انجام شده است
ممنون از حسن توجه شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
HamidFULL عزیز
تقاضا میکنم نتنها بحث رو کامل بخونید بلکه Search مختصری هم در بازار داشته باشید.
! Merci
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks