خبر خوب برای تمام دوستداران مادر بردهای DFI
محصولات DFI رو در فروشگاه نابغه در بازار رضا پیدا کردم گویا با گارانتی شرکت گلسان هستش
این Topic رو برای این انتخاب کردم چون علاقه مندیه زیادی از دوستان مشاهده کردم.
کاربر شهرسختافزار
خبر خوب برای تمام دوستداران مادر بردهای DFI
محصولات DFI رو در فروشگاه نابغه در بازار رضا پیدا کردم گویا با گارانتی شرکت گلسان هستش
این Topic رو برای این انتخاب کردم چون علاقه مندیه زیادی از دوستان مشاهده کردم.
آخرین ویرایش توسط PcMAN در تاریخ 02-02-08 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
بازار رضا در مشهد منظورته؟
مطمئنی؟
خدا عمرت بده من نمیدونستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
خیر دوست خوبم
در بازار رضا در تهران
کاربر شهرسختافزار
چقدر خوشحال شده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
کاربر شهرسختافزار
ميشه بگين چه مدلهاييش هست؟ آيا سري جديدش اومده؟
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز
فکر میکنم تمام مدلهاش رو داشت ، در زیر برات میگذارم ولی بهتره بری از نزدیک ببینی دربازار رضا فروشگاه نابغه دیدمش و اگر اشتباه نکنم گارانتی شرکت گلسان بود ،اگر بشناسی ، همون شرکتی که کارتهای گرافیک Inno3D را گارانتی میکند.
LP UT 790FX-M2R
LP LT X 38-T2R
LP UT P35-T2R
P DK P35-T2RS
Blood Irnon P35-T2RL
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله من هم اتفاقا" شنیدم که چندتا مغازه رو Dfi دارن کار میکنن اونا هم با همون گارانتی گلسان میفروشن.
کسی از قیمتها خبز نداره:
Administrator
سلام دوست عزیز. خوش آمدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PcMAN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امکانش هست که قیمتاش هم بگید؟
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت شما (آقای Mahrad )
اگر از نظر قوانین سایت اشکالی نداشته باشه ، بفرمایید قیمتهاییکه هفته پیش گرفتم را برایتان ارسال کنم.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PcMAN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود مهراد از شما خواسته قیمت بذاری عزیز بعد شما میپرسی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه قیمت x38 ش را بذار ببینیم میتونه انتخاب بهتری نسبت به p5e بهتر باشه یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (البته من فقط میتونم قیمتش را بدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اینم از مواهب شهرستانی بودنه دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد چبپست 790i یا 780i از dfi خبری نداری؟
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks