Ardalan (13-02-09)
کاربر شهرسختافزار
Ardalan (13-02-09)
|
|
دوست عزیر این errore صفحه آبی از کارت گرافیکته شک نکن چون این اتفاق یه بار برای من پیش امد و مشکل
از کارت گرافیک بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام آقا خيال خودتو راحت كن پاور رو عوض كن يا قبل از اين كه رو سيستم جديد نصب كني ببر گارانتي تا اونا تست كنن كه خيالت راحت بشه در كل پاور خراب براحتي ميتونه چيپست مادربورد رو بسوزونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مخصوصا اگه در اثر ولتاژ بالا پايين خازن هاي داخل پاور باد كرده باشن .
آخرین ویرایش توسط hashem65 در تاریخ 18-02-09 انجام شده است
شما یکبار این اتفاق براتون افتاده مربوط به کارت گرافیک بود دیگه قرار نیست فقط این دلیلش باشه صفحه آبی کدهای مختلفی داره ( کد ارور ها ) و هرکدوم به یک دلیل هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست خودتون هم که نقل قول شده رو یک نگاهی بندازید به نظرم باید بیشتر دقت کنید ( به نظر خودتون اگر پشت سر هم و مرتب بنویسید بهتر نیست ؟ )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
آخه گارانتی تموم شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیزی رو توجه کنید
من وقتی پاور رو دادم تعمیرگاه تست کنه گفت مشکلی نداره و ولتاژ ها رو دقیق میده و رو سیستم خودم هم تست کردم مشکلی نداشته
روی سیستم خودم هم یه بار با پاور قدیمی تست کردم و پاور جدید رو فقط به هارد وصل کردم که سیستم بالا بیاد
ولی باز هم مشکل بود
به نظرم مشکل از پاور نیست
بیشتر رو گرافیک مشکوکم
D J V A H I D (18-02-09)
|
|
مدیر سابق انجمن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا یادم نیست الان
ولی مطمئنم چند تا ارور مختلف بود
در ضمن هنگامی که میخاستم ویندوز رو نصب کنم هم یا سیستم رستارت میشد یا هنگ میکرد
دقیقا بعد از قسمتی که درایور ها رو لود میکنه مینویسه Starting installing Windows ( تو تب خاکستری پایین )
کاربر شهرسختافزار
سلام ممكن هم هست از كابل هارد يا خوده هارد باشه ها !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hashem65 در تاریخ 19-02-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks